Parcare mama si copilul ! E necesar?

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Burtocika

Eu fac parte din categoria "naivilor" de care pomenea Bebe Beca ... Mi-e jena sa pomenesc in fata colegilor ca am fost un wwek-end la Viena sau o saptamana la Disneyland sau ca am fost internata cu copilul la Medlife, pt ca se uita toata lumea chioras la mine, cu o invidie aproape palpabila, si isi dau coate si se intreaba "de unde are draga asta bani?".
Banii pe care-i am nu sunt picati din cer, sunt munciti din greu si am facut amandoi sacrificii pt ei. Si nu ma laud cu ei, dar as vrea sa nu simt in fiecare zi adevarul proverbului "sa moara si capra veicnului"

lucrurile de care ti-e tie jena sa pomenesti...sunt cam o "rara avis" in societatea noastra.si multi poate nu vor avea acces niciodata la ceea ce ai tu.nu cred ca intotdeauna e vorba de invidie,ci mai degraba cei carora le-ai spune aceste lucruri se simt putin "inferiori" in raport cu tine si acest lucru ii face sa aiba reactii ciudate, respingatoare sau repulsive.
ai putea sa discuti despre aceste activitati doar cu persoane care au aproximativ acelasi statut(situatie financiara) sicare ar privi discutia ca pe ceva obisnuit!
nu e vina ta ca iti permiti, nu e vina lor ca nu au!de asta s-au inventat categoriile sociale...si de asta e cam greu sa efecventeze aceleasi cercuri.
incearca sa te pui si in locul lor.
nu te judec.e doar un punct de vedere obiectiv.
daca te-am suparat, imi cer scuze!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

"Amaritul de logan" era preluat din postarea asta iar precizarea am facut-o in contextul discutiei despre benzina de aici

Nu am avut in vedere vreo legatura cu ultima parte a discutiei ca inca nu venise vorba.

Acum imi permiti sa te intreb si eu: de ce ai tinut sa afli?

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Pai pentru ca tot topicul s-a transformat in "a avea sau a nu avea" si era inetersant pentru mine de ce unii au si se mandresc cu asta, altii au si nu-si fac o problema din acest lucru, altii au si le e rusine ca au fata de ce care nu au... pe urma apar cei care n-au si se mandresc cu asta, altii care n-au si nu-si fac probleme in a se compara cu cei care au si altii care n-au si considera ca e o problema, dar nu cu faptul ca ei n-au, ci cu cei care au... si tot asa, variatiuni pe aceeasi tema.
era curiozitate personala, atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Dupa primele doua categorii de forumisti m-ai pierdut
Indraznesc sa spun ca topicul nu s-a transformat in asta, ci asta a fost de la prima postare. Ca altfel era suficient sa zica de mame "handicapate" si atat.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tibiuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

Pai pentru ca tot topicul s-a transformat in "a avea sau a nu avea" si era inetersant pentru mine de ce unii au si se mandresc cu asta, altii au si nu-si fac o problema din acest lucru, altii au si le e rusine ca au fata de ce care nu au... pe urma apar cei care n-au si se mandresc cu asta, altii care n-au si nu-si fac probleme in a se compara cu cei care au si altii care n-au si considera ca e o problema, dar nu cu faptul ca ei n-au, ci cu cei care au... si tot asa, variatiuni pe aceeasi tema.

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate*****************
Uau, m-ai bagat in ceata Ca de obicei,subiectul principal deviaza intr-o curba profund ascendenta ( ca si criza).Pai mai bine nu ai si gata, si cei care au ia nu va mai dati mari, ca nici voi n-ati avut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Nu pot sa nu ma minunez de penibilul acestei discutii si cat timp au unii de pierdut discutand despre avutie si saracie.
De-aia ajung copiii la scoala, ba chiar gradinita, sa fie preocupati de haine, telefoane si masini, in detrimentul activitatilor specifice copilariei....ca mami si tati acasa discuta ce q-uri si ce i-phonuri ne mai luam

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tibiuta

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate*****************
Uau, m-ai bagat in ceata Ca de obicei,subiectul principal deviaza intr-o curba profund ascendenta ( ca si criza).Pai mai bine nu ai si gata, si cei care au ia nu va mai dati mari, ca nici voi n-ati avut

Nu, mai bine citim o carte decat sa ne preocupe avutul!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Mie mi se pare threadul asta un exemplu clasic de comunicare gone wrong. Cum comunicarea implica intotdeauna un comunicator si un receptor, e evident important sa stii ce fel de receptor ai si sa iti adaptezi mesajul receptorului respectiv. E o teorie veche, perfect demonstrata de exemplul de fata.

Morala ar fi ca trebuie sa avem mai multa grija de ce si cum spunem, respectiv scriem. Inclusiv gramatica si vocabularul.

Mergi la inceput