Parcare mama si copilul ! E necesar?

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

si daca vreti sa vedeti ce amenzi se dau in California din 2011 va pun un link aici.

http://www.4mrticket.com/california-traffic-tickets-fines-2011.html

printre alele am vazut $ 976 pt parcare in statia de autobuz sau in locul persoanelor cu dizabilitati.

pe linga plata amenzii poate iti mai creste si asigurarea la masina pe cativa ani...

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa

Apropo de mersul cu mijloacele in comun

Nu pot sa uit o faza care de fapt s-a intimplat de citeva ori in cat am stat in Romania.

Stind in statia de autobuz cu copilul de 6 ani si asteptand autobuzul.
Cand acesta a venit,soferul a deschis usile si ma intrebat unde vreau sa merg(pana sa ma urc).
Am spus ca o statie.
Cand a auzit, a inchis usile, si m-a lasat in statie...ba a si mormait o injuratura.
Am ramas blocata, nu mi-a venit sa cred ca ma lasa cu copilul asa. Chiar daca era o statie, mie cu copilul ne lua 15-20 min de mers pe jos si era frig, batea vintul...si mai aveam si 2 sacosi grele -ca veneam din piata.
Asa ca nu ma mai mira nimic cand aud de rautatea romanilor.

michelle

Nici pe mine nu ma mira rautatea oamenilor, asta e clar. Dar in 30 de ani de stat in bucuresti nu mi s-a intamplat sa ma intrebe vreun sofer de ratb cate statii am de gand sa merg(?) Tie unde ti s-a intamplat?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellej

Citat:

Nu pot sa uit o faza care de fapt s-a intimplat de citeva ori in cat am stat in Romania.

Cand acesta a venit,soferul a deschis usile si ma intrebat unde vreau sa merg(pana sa ma urc).
Am spus ca o statie.
Cand a auzit, a inchis usile, si m-a lasat in statie...ba a si mormait o injuratura.
Am ramas blocata, nu mi-a venit sa cred ca ma lasa cu copilul asa. Chiar daca era o statie, mie cu copilul ne lua 15-20 min de mers pe jos si era frig, batea vintul...si mai aveam si 2 sacosi grele -ca veneam din piata.

michelle

Nici pe mine nu ma mira rautatea oamenilor, asta e clar. Dar in 30 de ani de stat in bucuresti nu mi s-a intamplat sa ma intrebe vreun sofer de ratb cate statii am de gand sa merg(?) Tie unde ti s-a intamplat?

Eforie Nord

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ellej

Citat:

Am spus ca o statie.

michelle

Eforie Nord

michelle

Explicabil atunci. Isi astepta omul spaga corespunzatoare si nu merita efortul. Asa se intampla si pe liniile preorasenesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Ocebine ai dreptate. Si in Olanda e la fel, eram in fata firmei unde lasasem masina (cu avaria pusa) 2 minute cat am urcat sa iau o mapa, si ghiciti ghicitoarea mea, cat m-a costat amenda cand am coborat din lift: 70 de euro, tac-pac.

Cand i-am zis ca doar descarcam ceva :) mi-a raspuns omul zambind: si de ce nu e portbagajul deschis. Alte discutii nu am mai avut ca nu stau ei sa afle toata viata ta si sa te milogesti de iertare sau mai stiu eu ce. Legea e lege si atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:

nici in california nu exista parcari mama si copilul unde e destul de mult spatiu pt parcari sa fie facute, asa ca ma indoiesc ca vor fi vreodata facute in ROmania.

In Romania deja exista
La Ikea si Real, de ex.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rall

Citat:

nici in california nu exista parcari mama si copilul unde e destul de mult spatiu pt parcari sa fie facute, asa ca ma indoiesc ca vor fi vreodata facute in ROmania.

In Romania deja exista
La Ikea si Real, de ex.

daca exista la ikea si real e ok...ca patronii au vrut sa faca asta. ma gindeam insa la parcari in zone ...cum se numesc ... de stat, facute de primarii.

nu consider neccesare aceste parcari mai ales cand vb de Romania. Intii sa se repare drumurile,sa se faca parcari pt masini in general...si apoi sa se treaca la parcari pt mama si copil. asta e parerea mea.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

e a 3 a oara cand zic.....nu exista nicaieri amenajate de catre primarie parcari pt mama si copil, doar marketuri, hipermarketuri, magazine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

mey dar totusi, ce asa mare tambalau pt un amarat de Q7... masina mare , impunatoare, scumpa.. .dar sunt altele mai bune si mai ieftine... aici sunt la fiecare pas... si nu gasesc nimic deosebit la ele

in germania auzisem ca exita parcari pt femei ... si cica ar fi mai mari ( oare referire la nevoia de spatiu la parcat ?!? ... dar un prieten mia spus ca sunt situate aproape de iesiri din mall...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Eu sunt pentru parcari,parcari pentru q7,pentru q5(asa ceva exista?) si pentru alte qqqq.
Dar sa spui ca esti handicapata ca ai doi copii si inca vreo 2 jucarii..este total gresit ,nu esti handicapata, esti doar dezorganizata.

Mergi la inceput