Parcare mama si copilul ! E necesar?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

androix, un edit, pls..ai latit pagina...ar intra si un Q7 pe ea acum

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

La mine nu s-a latit. Editez imediat

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Nu exista parcari pentru mama si copil pe unde locuiesc eu. Am luat amenda de parcare ilegala (double parking) in fata casei mele (nu aveam driveway) pentru ca mi-am dat jos copilul care dormea. Nu am vrut sa caut parcare la 7 strazi si sa il duc in brate (ca era greu tare). Nu am blocat strada (era spatiu suficient). Deci am parcat 2 minute, am lasat copilul cu sotul...cit am urcat pe scari, mi-a plasat amenda pe parbriz. N-am avut nici un drept de apel....$140.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Vezi, daca n-ai Q7?

_
Un sistem imunitar puternic pentru copilul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

off topic: sa mor daca inteleg de ce in Ro e nevoie de SUV or crossover! Benzina e dublu in Ro fata de aici, taxele sunt mari pentru masinile puternice, traficul e greoi si deci consuma in draci, nu sunt autostrazi in care sa o calci la 120...La ce e nevoie de masini de litraj mare si multi cai putere e peste limita mea de intelegere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:

Nu exista parcari pentru mama si copil pe unde locuiesc eu. Am luat amenda de parcare ilegala (double parking) in fata casei mele (nu aveam driveway) pentru ca mi-am dat jos copilul care dormea. Nu am vrut sa caut parcare la 7 strazi si sa il duc in brate (ca era greu tare). Nu am blocat strada (era spatiu suficient). Deci am parcat 2 minute, am lasat copilul cu sotul...cit am urcat pe scari, mi-a plasat amenda pe parbriz. N-am avut nici un drept de apel....$140.

Anamaria

deci se poate si mai rau

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Citat:

Citat:

Anamaria

deci se poate si mai rau

Citat:

asta e normalul....parchezi ilegal, te prinde, platesti, fara invarteli si fara circ ca iti da si pt tulburarea linistii publice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru
off topic: sa mor daca inteleg de ce in Ro e nevoie de SUV or crossover! Benzina e dublu in Ro fata de aici, taxele sunt mari pentru masinile puternice, traficul e greoi si deci consuma in draci, nu sunt autostrazi in care sa o calci la 120...La ce e nevoie de masini de litraj mare si multi cai putere e peste limita mea de intelegere!

Pai asta-i si ideea! Ca daca ai gipan sau suva inseamna ca ai bani de masini de litraj mare, ai bani de benzina si taxe, ai timp de pierdut in trafic caci banii ii faci pocnind din degete, sau ai sot care le are pe cele mai sus enumerate.
Iar vecinii nu stau pe marginea autostrazii sa te vada; important e sa defilezi cu masina pe ulita din sat sau sa turezi motorul pe aleea din spatele blocului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Apropos de haina-l face pe om.
Un amic, avocat, mi-a marturisit ca nu se da-n vant dupa costume de firma, stilouri de aur si masini scumpe. Dar daca nu s-ar afisa cu ele, clientii n-ar da doi bani pe el, considerandu-l un avocat sarac, prin urmare fara clientela bogata si fara procese banoase castigate, deci un avocat slab.
E si asta un punct de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

Citat:

Citat:

Anamaria

deci se poate si mai rau

Citat:

asta e normalul....parchezi ilegal, te prinde, platesti, fara invarteli si fara circ ca iti da si pt tulburarea linistii publice

nu ma referam la anormalitate cand am precizat mai rau ci la sensul ironic la cuvantului, adica iei amenda ca ai parcat si in fata casei tale!
si ai dreptate, fara circ, asta e civilizatie, nu bagatela ca la Romanica!

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Eeee te oftici, te dai caprioara aici ca nu intelegi...

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:

Pai asta-i si ideea! Ca daca ai gipan sau suva inseamna ca ai bani de masini de litraj mare, ai bani de benzina si taxe, ai timp de pierdut in trafic caci banii ii faci pocnind din degete, sau ai sot care le are pe cele mai sus enumerate.
Iar vecinii nu stau pe marginea autostrazii sa te vada; important e sa defilezi cu masina pe ulita din sat sau sa turezi motorul pe aleea din spatele blocului.

dar sunt atatea masini de litraj mic f elegant, neconsumatoare de benzina, care nu ocupa 2 locuri de parcare...ca deh, stim cum se parcheaza, nu?

Mergi la inceput