Parcare mama si copilul ! E necesar?
Raspunsuri - Pagina 10
Marox spune:
Mey, si pina la urma ce masina e aia Q7? Am vazut ca a mai avut cineva curaj si a pus intrebarea, dar n-am vazut raspunsul.
Multumesc anticipat!
emanouela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Marox Mey, si pina la urma ce masina e aia Q7? Am vazut ca a mai avut cineva curaj si a pus intrebarea, dar n-am vazut raspunsul. Multumesc anticipat! Marox, mama lui Alex (n. 14.06.03) si a Juliei (n. 29.03.05) |
ceva ce in afara Romaniei ai sa dai cu tunul ca sa gasesti....Audi Q7

My_Lady0091 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui emanouela
ceva ce in afara Romaniei ai sa dai cu tunul ca sa gasesti....Audi Q7 ![]() ![]() |
Blackmoon Lady&lipishtocul

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
capcaunul spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui emanouela
ceva ce in afara Romaniei ai sa dai cu tunul ca sa gasesti....Audi Q7...v-am zis ca sa nu cumva sa va dea test astia la vama cand calcati pe teritoriul Rom si sa nu stiti ![]() |
In vama este plin de Q7-uri. Ale vamesilor, desigur.
Androix spune:
www.google.ro/images?q=Q7&hl=ro&client=firefox-a&hs=P69&rls=org.mozilla:ro:official&prmd=ivns&source=lnms&tbs=isch:1&ei=DNhwTbGpK4jvsgaS9NXmDg&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CBgQ_AUoAQ&biw=1280&bih=826" target="_blank">Asa arata un Q7
Goagle! 
In Bucuresti s-ar pierde in anonimat, ce dracu! 
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii! ![]()
My_Lady0091 spune:
androix, un edit, pls..ai latit pagina...ar intra si un Q7 pe ea acum![]()
Blackmoon Lady&lipishtocul

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
emanouela spune:
intra lejer si limuzina de la ei
. recunosc ca acu am vz ca au si varianta asta....deci tre sa ma pun cu burta pe studiu ca acusi vin in Rom si-s in urma tareeeeeeeee
ellej spune:
| citat din mesajul lui Androix Am explicat mai la sfarsit: autobuzul are un traseu, unde da, cam sta blocat in trafic, in schimb eu am alt traseu, pe unde nu circula nici autobuz nici tramvai iar metrou nici atat. Si nu blochez pe nimeni, eu personal ![]() www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
Si eu iti inteleg motivele; si noi avem masina (eu nu conduc, recunosc
La serviciu eu prefer sa merg cu transportul in comun (metrou si tramvai, iar recunosc :)). Insa scumpa mea jumatate de exemplu prefera sa lungeasca drumul cu o jumatate de ora sau o ora uneori si sa se enerveze zilnic, doar pentru faptul ca fundul dumisale s-a nascut in masina (nu Q7 ci saab, dar cumparat de ocazie :)).
ocebine spune:
Nu exista parcari pentru mama si copil pe unde locuiesc eu. Am luat amenda de parcare ilegala (double parking) in fata casei mele (nu aveam driveway) pentru ca mi-am dat jos copilul care dormea. Nu am vrut sa caut parcare la 7 strazi si sa il duc in brate (ca era greu tare). Nu am blocat strada (era spatiu suficient). Deci am parcat 2 minute, am lasat copilul cu sotul...cit am urcat pe scari, mi-a plasat amenda pe parbriz. N-am avut nici un drept de apel....$140.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."