Bobocei de sept-oct 2008 (324)
Raspunsuri - Pagina 4
luminita2008 spune:
azi dau eu si , desi e aproape dupa-amiaza.
claudia, merci mult de raspuns. hunii inca nu sunt pregatiti sa renunte la somnul de peste zi, desi eu as fi incantata, ii apuca fix cand e mai fain afara, si seara adorm in jur de 22.00, ceea ce mie mi se pare cam tarziu... sunt si f matinali, acum ca se lumineaza mai devreme la 07.00 sunt in picioare, uneori si mai devreme. asa ca pe la 12.00 ii ia somnul si baga 3 ore ca popa.
oricum, de cand m-am plans ultima oara pe aici, se trezesc doar 1 data pe noapte, ca sa se mute cu noi in pat sau, mai rar cel drept, dorm chiar toata noaptea, pe rand. am prins si o noapte in care amandoi au dormit snur saptamana trecuta. Poate ca suntem pe drumul cel bun si va trece si la noi tot de la sine. ar fi si cazul.
didi, te pup cu drag!
va pup, sa aveti o saptamana minunata!
angelynna82 spune:
Hello,
noi nu suntem bine...inca mai tuseste si mai nou o cam doare si ureche stanga, plus ca am intrerupt si gradinita
iriss_04 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luminita2008 azi dau eu si , desi e aproape dupa-amiaza. claudia, merci mult de raspuns. hunii inca nu sunt pregatiti sa renunte la somnul de peste zi, desi eu as fi incantata, ii apuca fix cand e mai fain afara, si seara adorm in jur de 22.00, ceea ce mie mi se pare cam tarziu... sunt si f matinali, acum ca se lumineaza mai devreme la 07.00 sunt in picioare, uneori si mai devreme. asa ca pe la 12.00 ii ia somnul si baga 3 ore ca popa. oricum, de cand m-am plans ultima oara pe aici, se trezesc doar 1 data pe noapte, ca sa se mute cu noi in pat sau, mai rar cel drept, dorm chiar toata noaptea, pe rand. am prins si o noapte in care amandoi au dormit snur saptamana trecuta. Poate ca suntem pe drumul cel bun si va trece si la noi tot de la sine. ar fi si cazul. didi, te pup cu drag! va pup, sa aveti o saptamana minunata! Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008 "Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" www.sos-satelecopiilor.ro/" target="_blank">O mama imaginara nu e o mama! |
trece si perioada asta
dar ei dorm in alta camera??
Andrei tot asa facea pana acum 2-3 sapt ,,,se trezea si ca un somnambul ateriza cand la mine in dormitor cand la mamaie,,o distractie nu alta,,,
totusi,sper ca a trecut peste etapa asta,,,sper
iriss_04 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelynna82 Hello, noi nu suntem bine...inca mai tuseste si mai nou o cam doare si ureche stanga, plus ca am intrerupt si gradinita mami de printesa Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_ur" target="_blank">Crinul mamei |
offf
mergeti urgent la doctor,,,nu e de gluma sa nu aibe o infectie ceva
sanatate multa
ClaudiaH spune:
Lumi, cu siguranta ca mai devreme sau mai tarziu vor dormi si baietii tai toata noaptea. Fiecare cu momentul lui.
Angelynna, sanatate micutei! Daca accepta poti sa-i pui in ureche o bucatica mica de usturoi invelita in vata. Ajuta in mod garantat. Eu am o sensibilitate crescuta la urechi si una doua ma dor insa usturoiul imi ia durerea in cateva ore.
Iriss, la voi cum mai e?
Am o noutate: Lucia a invatat sa franeze. A venit pur si simplu de la sine odata cu exercitiul. Am tot iesit cu Stefan la plimbare si tot uitandu-se dupa el s-a obisnuit sa se uite in fata, nu se mai uita la picioare. Deci, gata, am o biciclista prudenta. Iata mai jos un filmulet dintr-o piateta.
Toate bune!
iriss_04 spune:
ClaudiaHsuntem bine
azi alexu face 3 saptamani
Lucia ta e minunata cum merge ea pe tricicleta,,,Andrei are deja
bicicleta un pic mai mare ca a Luciei si da din pedale la greu,,,ii place mult pe ''blicla''asa spune el la bicicleta,,,este printre putinele cuvinte care le stalceste
angelynna82 spune:
Salutare,
Iriss , am fost la dr, are otita medie acuta, ne-a dat zinnat si picaturi speciale otis-t...sa vedem ce va fi...
CLaudiaH eu accept insa Crina nu vrea, stiu de faza cu usturoiu, mie mi-a luat durerea de masea
am Lucia cea prudenta
amik spune:
Buna, fetele!
Dati-mi si mie, rogu-va, Facebook-ul unde va faceti veacul...ca mi-e mai usor asa sa va urmaresc.
Va pup.
ClaudiaH spune:
Tocmai am primit de la spital un carnet de transfuzii pe care Lucia va trebui sa il poarte in permanenta la ea si asta pentru ca are formula sanguina care o face compatibila cu foarte putine persoane. In cazul in care va avea vreodata nevoie de sange ii va fi foarte greu sa gaseasca donatori. Asa ca inca un motiv sa evitam operatiile. Iar prolapsul ei n-a regresat. Chirurgul a fost de parere sa mai asteptam cat inca nu au aparut complicatii dar s-ar putea totusi sa ajungem la operatie la un moment dat. Offf!!!!
Am simtit nevoia sa ma vait dar... o sa-mi treaca. Imi iau o bere.