Bobocei de sept-oct 2008 (324)
Raspunsuri - Pagina 5
anis spune:
buna seara
Dupa accidentul rin Italia la ski, cand a intrat italianca in mine...m-am ales cu problema la genunchi.S-a dovedit a fi rupt ligamentul incrucisat colateral, prin urmare am facut operatia miercuri in Romania, asta fiindca unchiul sotului e medic ortoped si cunoaste tot ce misca pe domeniu.
Sincer am ramas f placut surprinsa ca intr-un spital de stat, am vazut atatea lucruri bune si apparate si tehnci...etc...masca...mi s-a facut o tehnica practicata si in Austria, Franta, cu putine cicatrici..etc..super multumita..
Numai ca doareeeeeeeeeee ca naiba..plus ca recuperare inseamna vreo 2 luni de mers in carje si multa fizioterapie..daca nu ar durea atata ar fi perfect.
Sunt inca in spital, fetele sunt in Spania..mor de dorul lor....cand mi s da acordul..ma urc in sscaun cu rotile si direct pe aeroport..serios..sper sa pot pleca sapt asta.
pupici
iriss_04 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anis buna seara Dupa accidentul rin Italia la ski, cand a intrat italianca in mine...m-am ales cu problema la genunchi.S-a dovedit a fi rupt ligamentul incrucisat colateral, prin urmare am facut operatia miercuri in Romania, asta fiindca unchiul sotului e medic ortoped si cunoaste tot ce misca pe domeniu. Sincer am ramas f placut surprinsa ca intr-un spital de stat, am vazut atatea lucruri bune si apparate si tehnci...etc...masca...mi s-a facut o tehnica practicata si in Austria, Franta, cu putine cicatrici..etc..super multumita.. Numai ca doareeeeeeeeeee ca naiba..plus ca recuperare inseamna vreo 2 luni de mers in carje si multa fizioterapie..daca nu ar durea atata ar fi perfect. Sunt inca in spital, fetele sunt in Spania..mor de dorul lor....cand mi s da acordul..ma urc in sscaun cu rotile si direct pe aeroport..serios..sper sa pot pleca sapt asta. pupici *** AniS Iris-Medeea *** sufletelul meu mic*** (9 octombrie 2008)*** Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)*** Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) *** IUBIRILE MELE "Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself." |
recuperare rapida,,,sa stii ca din punctul asta de vedere si eu
am fost profund impreionata de maternitate,,,aveau toate medicam ,,,aparatura noua si am fost tratata super
Chiar ma gandeam ca mor pe acolo,,,pe la stiri spuneau astia ca nu sunt medicam ca e jale prin spitale
ClaudiaHiubita sper sa nu ajungeti la operatie,,,
vreau sa va fac cinste cu si un tort cu cioco
astazi implinim o lunita
pupici
nushulica spune:
salutare fetelor
slaba tare activitatea pe aici v-ati mutat pe fb dar eu nuam timo nici de una nici de alta
iris vreau si eu sa te felicit pt nasterea micutului alexandru si va doresc multa sanatare si crestere usoara! cum te descurci cu 2?mai poti?adik inca nu ai ajuns la nebuni??:)))
va rog mult sunt in cautarea unei bicicltete/triciclete pt david dar nu ma duce capul ce as putea sa ii iau la varsta asta si nici nu am timp sa scornesc netul...e clar ca nu mai poate sta in tricicleta aia cu maner pe care o imping eu,vrea si el sa pedaleze
asa ca dati-mi si mie niste linkuri de pe unde ati cumparat voi sa dau si eu o comanda ca nu am timp de mers prin magazine
noi suntem ok inca nu am plecat(de tot)in uk,urmeaza ..
stef e bine,cam grasut si e bagat la regim de pediatra dar ok in rest
pupici boboceilor mi-e dor sa mai vad poze cu ei
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
Nocom spune:
Nusha, cu dedicatie pentru tine!
Daria mergand prima oara pe bicicleta, in ziua in care a implinit 2 ani si a primit bicicleta cadou.
http://www.youtube.com/user/bogthebat#p/a/u/0/ccdUcP9W39Y
nushulica spune:
citat din mesajul lui Nocom Nusha, cu dedicatie pentru tine! Daria mergand prima oara pe bicicleta, in ziua in care a implinit 2 ani si a primit bicicleta cadou. http://www.youtube.com/user/bogthebat#p/a/u/0/ccdUcP9W39Y Cei mai iubiti pamanteni, Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) |
super super!!!bravo daria!!vai da zici ca are 4 ani la cat de bine se descurcae inalta tare?ca sa imi dau seama daca david ar ajunge la pedale
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
Nocom spune:
Nup, e chiar pitica, are abia 88 cm :((((
iriss sa-ti traiasca puiul mic mic, sa ie sanatos si norocos!!!
claudiaH offf, va tin pumnii ca totusi sa nu ajunga la operatie. Intotdeauna exista o sansa, va tin pumnii sa aveti parte de ea!!
iriss_04 spune:
citat din mesajul lui nushulica salutare fetelor slaba tare activitatea pe aici v-ati mutat pe fb dar eu nuam timo nici de una nici de alta iris vreau si eu sa te felicit pt nasterea micutului alexandru si va doresc multa sanatare si crestere usoara! cum te descurci cu 2?mai poti?adik inca nu ai ajuns la nebuni??:))) va rog mult sunt in cautarea unei bicicltete/triciclete pt david dar nu ma duce capul ce as putea sa ii iau la varsta asta si nici nu am timp sa scornesc netul...e clar ca nu mai poate sta in tricicleta aia cu maner pe care o imping eu,vrea si el sa pedaleze asa ca dati-mi si mie niste linkuri de pe unde ati cumparat voi sa dau si eu o comanda ca nu am timp de mers prin magazine noi suntem ok inca nu am plecat(de tot)in uk,urmeaza .. stef e bine,cam grasut si e bagat la regim de pediatra dar ok in rest pupici boboceilor mi-e dor sa mai vad poze cu ei Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010) HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI |
iti multumesc multma intrrebi cum e cu doi??? fff greu
Cateodata ma gandesc ca am fost inconstienta cand m-am gandit sa-l fac pe al doilea,,,sa speram ca de la 1 an cand va merge va fi mai ok,,,imp e sa fie ei sanatosi
bicicleta avem si noi la fel ca daria(dar pt baietei) si merge f bine,,,noi am cumparat-o din targ
Vreau sa te felicit si eu pt al doilea pitic,,,am ramas surprinsa ,,,chiar am pierdut mult ,,,si amandoi nascuti in aceasi zi
Nocom
ClaudiaH spune:
Nocom, super bine merge Daria pe bicicleta! Sa stii ca pare mult mai inalta decat 88cm cat zici tu. Auzi, da' de cati inch sunt rotile?
Iriss, nu dispera, o sa fie si mai greu! Glumesc! De fapt glumesc doar partial. Mie nu mi s-a parut greu cat a fost Lucia mica insa pe masura ce creste mi se pare tot mai greu din punct de vedere psihic, uneori mi se pare ca-i la noi ca la balamuc. Mereu sunt in competitie. Acuma, poate ai noroc si puii tai sunt mai putin temperamentali decat ai mei si o sa te intelegi mai bine cu ei. Oricum, cred ca fiecare etapa e frumoasa si grea in felul ei. Deci, cum spuneai si tu, sa fie ei sanatosi ca restul... le-om descurca noi.
NUshulica, eu nu-ti dau linkuri caci nu cred ca-ti folosesc. Noi avem bicicleta cu pedale de 12 inch insa Lucia nu merge in ca pe ea ci pe bicicleta fara pedale (tot de 12 inch). Ambele sunt marca Puky care e printre cele mai bune la noi insa au marele dezavantaj ca sunt grele. Legat de Stefan al tau voiam sa te intreb: deja la regim??? eu stiam ca nu se discuta de regim pana mai tarziu pe la 2-3 ani. Si eu imi fac griji pentru Lucia mea ca e cam robusta (95cm si 15,5kg) si dintotdeauna a fost cam rotunjoara insa... pana cum nimeni nu mi-a pomenit de vreo dieta.
Didididi spune:
Salutare fete! Cam putine mesaje pe aici.
Am ramas impresionata ce pricepute sunt la mersul pe bicicleta si Daria si Lucia. Bravo lor.
Claudia, nu cred ca este dolofana Lucia. Mi se pare doar inalta pentru o fata. Comparativ Mihai are 98 cm si 17 kg. Mie mi se pare doar bine legat, in niciun caz gras.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
ClaudiaH spune:
Didididi, merci de raspuns! Probabil ca ai dreptate, n-as putea spune ca e grasa, e mai degraba indesata decat pufoasa insa... Stefan a fost mereu tipul taitel iar ea fetita fiind m-as astepta sa fie mai delicata, mai subtirica. M-am uitat in graficele de pe net si se incadreaza la limita de sus a normalitatii. O sa discut cu pediatrul la controlul de 3 ani daca trebuie sa incercam ceva dieta.
Apropos de dieta, daca mai citeste cineva pe aici, spuneti-mi si mie va rog, cum stati cu dulciurile? Cam cat si ce dulciuri papa boboceii vostri?