Suntem in clasa a-II-a :2010-2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 9
sorana spune:
Noi la matematica facem perimetre. La romana ceva tot capitolul e despre istorie. La cunoastere chiar nu sunt sigura - animale? Stiu ca au dat test data trecuta. Noi avem un caiet special la cunoastere - au mereu tema cate o pagina din caietul asta.
Subiectele la Winners - poate la vara. Se misca foarte greu, data trecuta a fost concursul la final de octombrie si am primit rezultatul oficial in februarie
.
anya spune:
La Cunoastere, pe langa carte mai o culegere mai ok decat cartea (care mi se pare o prostie - caleva poze, cateva intrebari si nici-o informatie). Probabil ar trebui sa predea invatatoarea in clasa, dar in caiet vad doar cateva propozitii scrise...Doar ca la noi Cunoasterea e vinerea si cum in ultima vreme vinerea tot se intampla cate ceva...fac mai mult sau mai putin. Vinerea acum 2 sapt - au avut excursie, vinerea asta au facut, vinerea viitoare fiul meu va chiuli (mergem la concurs), urmatoarea e chiar inainte de vacanta si nu cred sa se omoare cu facutul...Tema au cate doua exercitii din culegerea asta.
sorana spune:
Au avut vineri test la cunoastere din anotimpuri. Subiectele erau:
1. Scrie denumirile anotimpurilor prezentate in imagini si lunile fiecarui anotimp
2. Completeaza enunturile cu cuvintele potrivite
3. Bareaza variantele incorecte (Iarna - ursul hiberneaza, inmuguresc pomii, cade zapada, ingalbenesc frunzele ... )
4. Uneste ce se potriveste (anotimpuri in stanga si niste enunturi in dreapta)
5. Scrie ce fenomene ale naturii sugereaza urmatoarele desene
6. Numeroteaza etapele din viata unui pom (era desenat pomul in 4 variante)
7. Gaseste si scrie raspunsurile la ghicitori (4 ghicitori)
8. Descrie in cateva enunturi anotimpul tau preferat.
Desi pare usor fi-mea a luat doar 87. La 3 a uitat sa bareze cateva (chiar nu cred ca nu stia, mai degraba cred ca a fost in viteza ca de obicei) si la 6 a numerotat incepand de iarna (pom fara frunze) si nu de primavara (pom inflorit) cum era corect.
happiness spune:
Si ai nostri au dat test la capitolul precedent, dar nu l-au primit inapoi, nu stiu de ce. La romana nu dau teste...Doar la mate , destul de des. Eu as vrea sa aiba punctaje/note ca sa stie exact ce si cum , dar na..ne adaptam situatiei. FB nu mi se pare de ajuns. Stiu ca de multe ori e de aproape 10, alteori de 10, alteori de -9...Dar ea nu stie asta. Daca ii zic eu nu stiu cat ma crede . Ce zice doamna e sfant insa.
cristinacsa spune:
Si ale mele au primit testul cun mediului( acelasi cu Monica). Ele au inceput cu marul cu frunze...( eu cred ca la mar intai apr frunzele si apoi florile sau?)
Azi le-a adus si un test la mate, una a inlocuit un nr din enunt si cu asta a calculat mai departe, corect...( a luat FB..)
Eu am sa-i propun invatatoarei ca de la anul sa le dea si punctajele nu numai calificativele...
Cristina si gemenele
sorana spune:
Nu stiu cum e mai bine pentru copii dar clar pentru parinti e mai bine cu punctaje.
Noi dam teste pentru note. Semestrul trecut pana si la sport au tras biletele ....Parac totusi la romana e o nota pentru fise de lectura, dar restul notelor sunt la teste.
Flowers spune:
Pentru cine-i interesat este oferta astazi la intuitex : orice cd 12 lei,exceptie fac pachetele si gazetele matematice, cod de reducere OFER-TA22
loryi1974 spune:
La noi s-a trecut de ceva vreme la notare paralela:fb-cu toate derivatiile tra-la-la si notele adevarate.
Au dat si ei testul de cunoastere mediului si s-a constatat ca sunt ceva probleme legate de cultura generala.Probleme care vin din lipsa citit,vizionat documentare,dicutat cu parintii.De altfel,doamna a observat cu regret ca putini sunt cei care au citit legende istorice,tocmai subiectul ultimelor ore de romana.
De fise de lectura nu am auzit la ea,dar,daca e sa imi spun un punct de vedere, o obligatie duce de regula spre efectul contrar.Cu alte cuvinte prefer sa citeasca asa cum o face acum decat sa citeasca pentru ca este obligatoriu.
Sabina spune:
sofia a avut smart la romana azi, fara accidente:P
In rest, are o mica criza ea, cum ca nu are talent la nimic (
), ca ttul e greu si ca de ce trebuie muncit.
E firesc cumva, si o sa mai facem o problema doua pt arhimede de sambata, dar nu am mai strezez deloc de rezultat, ca e chiar neimportant.
Noi iar am trecut printr-o cumpna mare, neopotica de 2 ani, peritonita, era sa o pierdem, luni la GR Alexandrescu au operat-o dupa ce la CMU KIDs au tinut0-o pe antibiotice si nu i-au facut un consult chirurgiocal, analizele erau horror si ei au zis ca e enterocolita! Niste imcompetenti, sa nu va duceti la ei niciodata.
Asa ca vreau ca ai mei sa fie sanatosi si punct in momentul asta. Asta include si bibilica:P, deci poa sa ia si 2 puncte la concurs, asta nu inseamna absolut nimic, dar NIMIC.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
loryi1974 spune:
Ai dreptate,sa fie sanatoasa in primul si in primul rand.Arhimede mai e si la anul si peste doi ani si daca nu e Arhimede e altceva.
Sanatate multa.
Romana:Cuza si ortograme de toate felurile ;matematica:figuri geometrice.Ma bucur ca vede geometria chiar asa la inceput cum este.Cunoasterea mediului:igiena locuintei ca tot ne apropiem de P ![]()