Suntem in clasa a-II-a :2010-2011 (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

multumiri eterne:))

Octami, habar nu am profesori de chitara, oricat de ciudat pare. Chitaristii buni pe care ii stiu au plecat, ce a ramas pe-aici...sunt mai mititei si nu ii stiu.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Lory, au invatat deja parantezele patrate?
Sabina, felicitari! Zapacitul meu a gresit la cea mai simpla, aia cu picioarele gainilor si catelului. I-am zis ca si fratele lui (de gradinita) ar fi stiut sa le numere! Numai fluturi are in cap. El le face pe alea grele si la ce e simplu nu se mai concentreaza. Suplimentar nu avem cand sa lucram (inca suntem cu antrenamente zilnice la karate). I-am dat sa faca un smart in weekend si atat. In rest doar temele uzuale, si astea destul de rapid facute. Mai avem o saptamana pana la campionat. Dupa vacanta "pun batul" pe el cu scoala (la figurat, desigur).
A fost sotul meu si a vorbit cu profesoara de la scoala de engleza si ne-a zis ca grupa lor e deosebit de buna. Nu e cel mai bun din grupa (e o fetita care zbarnaie, care mai are si alte ore in particular) dar e muncitor si e mandra ca o ora si jumatate ei nu discuta decat in engleza. Are momente cand devine neatent, dar il trezeste si e ok.

Mergi la inceput

Anya, Sofia sigur nu le-a invatat, dar o invat eu :)
Si fata mea la fel greseste de obicei, acum probabil ca mica experienta acumulata i-a folosit.
Eu nu stiu ce probleme au fost, am venit tarziu aseara, nu mi-a aratat caietelul ala si am aflat ca are concurs la ora 8 fara un sfert dimineata:)))

Felicitari pentru Engleza! Si e mare lucru cum vorbesc ei o ora jumate doar in engleza.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Am avut si noi winners la cultura generala azi. Uite asa afli ce nu stie copilul . Adica nu stia ca "tara lalelelor" e Olanda (a bifat alta) si a mai gresit cateva. Ce nu-mi place e ca iar era un subiect gresit. Subiectul simplu dar nici una din variantele de raspuns corecta, doua fiind identice, presupun ca era o greseala de tipar la una din ele.
Dar trebuie sa recunosc ca a stiu ca brusturele e planta si toate pisicile se nasc cu ochii albastri ceea ce ma mira

Mergi la inceput

winners era azi? mi-a zis ca are cultura generala. Ei bine, ma astept sa fi facut totul varza:P

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Pai si a mea a facut destula varza . Oricum a stiut unele pe care nu ma asteptam sa le stie si a gresit unele pe care eram convinsa ca le stie (a zis ca Kaa e tigrul din cartea junglei; dar a stiut ca cel care infrange taurul la corida e toreador). Oricum concursul asta e "de umplutura" de la anul sigur nu-l mai platesc.

Sa scriu si subiectul gresit:
Despartiti in silabe cuvantul "poienita"
a) poi-e-ni-ta b) poieni-ta c) po-ie-nio-ta
d) poi-e-ni-ta e) po-ie-nit-a

Presupun ca la a sau d au pus aiurea o liniuta, adica sunt identice, ceea ce nu cred ca era intentia. Sau e un "o" in plus la c ... Oricum aiurea.

Mergi la inceput

a venit:))
Sorana, varianta b era corecta, tp ca se referea la despartirea in silabe daca ajungi la sfarsitul randului, Sofia asa a gandit si cica era corect.
A gresit brusturele, pt ca a citit in cerinta planeta in loc de planta
A gresit malaiul, nu stia ca e din porumb:P
a gresit la pisica, pt ca, citez "niciuna nu era corecta, se nasc cu ochii inchisi, asa ca am zis verzi "
si a mai gresit ceva cu un sport, dar nu mai tinea minte cerinta si o sa-mi arate acuma.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Exact asa a gandit si Monica si tot b a pus. Eu tot consider ca era gresit subiectul, a si d fiind identice.
La aia cu sportul a gresit si Monica, nu stia ca la volei se foloseste fileu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Se pot gasi undeva subiectele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Subiectele de la Smart cred ca vor fi postate pe site dupa ce se termina toate disciplinele. Saptamana asta pe 6 parca e romana. Urmeaza cultura generala si engleza.
Ce mai fac copiii vostri la ore? Noi la romana facem asa:intrebari /raspunsuri pe text, idei principale, povestire, citire, alcatuire de propozitii, compunere de texte dupa imagini, exercitii cu sinonime/antonime/omonime. Suntem la evaluare, dar nu au dat test.
La mate: exercitii si probleme 0-1000, mai mult scaderi cu trecere peste ordin, ultima ora de exemplu au lucrat mai multe scaderi din 1000, probleme cu 2 rezolvari, subiect Smart(ca urma concursul).
La cunoasterea mediului :scimbarile ce au loc in functie de anotimpuri. Aici mie mi se pare ca fac destul de putin, adica doar ceva pe caietel, un desen, rar cate o fisuta. Manualul e prost, mai mult intrebari la care sa raspunda copiii decat informatii. Cred ca aici se pot face niste ore super interesante, cu atatea enciclopedii pe care le au copiii.Intr-adevar , odata i-a pus sa aduca informatii despre planete si au facut ceva integrat, au lucrat si la mate cu acele informatii. Ai vostri ce fac la stiinte? Noi nu avem nici auxiliar.

Mergi la inceput