Suntem in clasa a-II-a :2010-2011 (7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Noi am lipsit luni din motive de plimbare in capitala tarii...Si inca doua zile lipsim pentru ca avem niste concursuri la dans, asadar ratam evaluarile in educatie de pe sem II, probabil si Cangurul...Oricum, azi la baraj la Smart a gresit 2 intrebari extrem de simple la romana, asa incat...Poate nu are destula experienta in ale concursurilor de greseste asa aiurea.
La mate am trecut si noi in sfarsit la elemente de geometrie, iar la romana lucram pe ortograme si grupuri de litere(ua,oa,ie ..).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ce evaluari in educatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalya spune:

Anya, uite aici:
http://www.evaluareineducatie.ro/home.php
Sambata este etapa a 3 a la limba romana

gasesti si subiectele din anii trecuti...

Lalya.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ma speriasem ca alte lucrari/testari/evaluari obligatorii. De astea nu ne-a anuntat invatatoarea si oricum eu nu-l trimit (inca) la concursurile care sunt in weekend. Pe ei vrea sa-i duca la niste concursuri Piticot in iunie parca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sorana, cum sunteti?

Sofia a facut (nu mai spun ce ) praf la Euclid, a luat 85 de puncte. Cica primele probleme de pe prima foaie era de gradinita:P, si la urmatoarele doua nu a avut rabdare sa se gandeasca prea mult , a iesit cu aproape o ora inainte sa se termine timpul de concurs.Drept pt care, acolo, unde punctajul era de 30 la ambele, a luat numai 15.

cand se dau oare rezultatele de la calator printre randuri? ea zice ca a fost usor, sa vedem acuma.

Sincer va spun ca m-am saturat de concursurile astea ca de nustiuce.
Si doamna le-a zis ca la anul vor fi foarte selectivi.

in rest, trebuie sa o intreb la lectie mai sunt la romana, azi au scos idei la tabla si era f fericita ca ale ei erau cele mai cele si le nota doamna ;-)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Sorana, cum sunteti?

Cum mi-am alaptat copiii

Multumesc de intrebare suntem pe calea cea buna.
Tata este acum intr-un camin-spital. Este in refacere dupa AVC + ulcer hemoragic (la 2 zile distanta), astea pe fond de diabet, probleme cardiace si Alzheimer.
Nu stie nimeni cum arata viitorul pe nicio parte. Adica ulcerul poate sa re-perforeze oricand, dupa AVC si-a revenit partial, nu se stie daca si cand isi va reveni total.
Macar acum il stiu bine ingrijit acolo, il vizitam zilnic, saptamana viitoare mai facem investigatii medicale, ce-o fi om vedea.

Sambata evaluarile la romana, apoi mate peste 2 saptamani. Am auzit si eu ceva (de fapt cred ca am si dat bani) de o minune gen Piticot. Mi-a cerut fi-mea bani si i-am dat fara sa intreb ce si cum, eram prea obosita si nauca ca sa intreb exact

La scoala sunt la mate la calendar, cred ca vor da lucrare in curand iar fi-mea cu ceasul mai mult bajbaie decat stie, la romana au facut "Apolodor". La romana par sa repete ce au facut in clasa I (a si i de la inceput; ce, ci, ghe, ghi, etc).
La romana se descurca "de la sine" acum, la mate nu chiar (adica ceasul, mama lui de ceas).

Mergi la inceput

Ce au facut copiii vostri la geometrie? Noi in 2 ore, pana acum, doar desenat si numit figuri geometrice(nu doar cele din carte si nu doar cele din programa).Plus desenat patrat cu lungimea de si latimea de...
La romana au facut subiectul de la Evaluarile de anul trecut si povestirea in scris a noului text din manual, dar cum noi sarim semestrul asta Evaluarile , astept macar sa vad ce a facut la clasa, ca au lucrat singurei.
De citit nu le da nimic obligatoriu, au avut asta in primul semestru, acum a renuntat doamna total la idee. Noi ajungem tarziu de la scoala(sta la bunica pana termin eu orele),isi face temele, cand o preiau eu verificam, eventual adaugam daca ceva nu a stiut, corectam, citim lectia din manula, o verific rapid daca stie si repejor la dans, asta in 3-4 din cele 5 zile de scoala. Cand ajungem acasa dupa dans(pe la 7 si ceva) e franta, abia isi face ghiozdanul, ce sa mai vorbim de suplimentar sau citit ceva. Voi cum faceti? Incep ca la clasa I. Poate va organizati mai bine ca sa aiba copilul timp macar de citit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Pai rezultatele la Calatori s
-au afisat de luni,la clasa a doua s-au luat cele mai mici punctaje.Cu cine concuram mai departe?
In clasa intai la inceput o inscrisesem si noi la toate cele,dar ne-am revenit la timp.O sa faca mai tarziu ,cand va putea sa mearga singura acolo,activitatile pe care si le doreste.Drept pentru care citeste enorm si sta mult afara sa se joace pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Lori, unde s-au afisat? ca Sofia habar nu are.
Sorana, oooh. Ce rau imi pare ca sunt atatea probleme.
Bine ca isi revine.
Bunicul meu nu si-a mai revenit, l-am inmormantat sambata. Si el avea Alzheimer si a facut un AVC, dar el avea 89 de ani.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Sabina, condoleante! Imi pare rau sa aud de atatea probleme, si la tine si la Sorana.Cele 94 de p ale fiica-mii de la Evaluarile de anul trecut(date in clasa)sunt o problema infima pe langa necazurile voastre.Totusi, sa va spun ca a uitat vreo 3 caciuli la a si 1 la t si textul era...jalnic. Iarasi zic, ar trebui sa scrie mai mult...
In fine, maine plecam la un festival de dans care are loc sambata la Marghita, deci lipsim de la scoala si Evaluarile le sarim, cred, desi ..poate gasim si pe acolo un centru de evaluare. Oare ne-ar primi? Sunt mai multi copii in grupa care vor sa mearga.Sau mai bine ne luam gandul si lasam copiii sa se concentreze pe concursul de dans...Vedem noi. Un final de saptamana usor si cat mai multa sanatate tuturor! Ne "reauzim"duminica de acum.

Mergi la inceput