Mamici si viitoare mamici de gemeni&tripleti(57)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor cum stati cu kilele
eu mai am 10 kile de dat jos
dar cu alaptatul asta slabe sanse
dupa fiecare muls mi se face foame
si o pofta de dulce teribila
plus ca rod galactogil care e dulce tare si ingrasa
sub 78 nu scad de loc
ma seaca ca am ramas c o burta de zici ca mai fac un copil
dragaico tu ai ajuns la greutatea de inainte???

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

ce bine ca macar ii place suzi. Ale mele o sug putin si o scuipa dupaia.

Si eu stau in titan, poate ne vedem in parc odata cand revine vremea buna.

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

monas usor usor o sa te descurci din ce in ce mai bine
sugubina si Robert a dat de gustul degetului
sunt cu ochii pe el ca pe butelie, cum il vad ii var suzeta pe care el o iubeste de altfel
Razvi nu iubeste nici degetul nici pe zuzi
o accepta cand e rupt de foame si la drum

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)


Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Mirela eu din 20feb tiu Montignac, am dat jos 4kile si merge bine vaad!
Asa eram si eu cu pofta de dulce, fix la fel. Da din cauza dietei asteia acuma nu mai am pb dinastea;si mi s-au normalizat si analizele de colesterol, trigliceride.

Io am 77 acuma, dupa nastere ma dezumflasem cam la 76-77,(pornita sarcina de la 85, si ajunsa la 95).

Si din cauza alaptatului, pofta de dulce, bagam la greu, si m-am unflat pana la 81 la loc! Am murit de ciuda si m-am suparat pe mine si am pornit dieta dupa Botez. Sunt pe calea cea buna, Doamne ajuta!

Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

sugubina,si Dragos a avut operioada in care isi iubea mult degetul ... cum a inceput asa s-a si sfarsit,optiunea lui 100%;l-a tinut cred ca o luna,el nu a acceptat niciodata suzeta,nici acum dar nici degetul nu il vrea...asaca poateedoaro faza.Daca iti accepta suzeta,poti incerca,dar sa stii ca Eva e fan suzeta si nu sunt foarte incantata de asta ...chiar daca e extrem de obosita ,nu adoarme daca nu o mufez cu suzi ... se mataie mereu....cumva va trebui sa o determin sa renunte,dar nu prea stiu cum

Dragos si Eva _30.11.2009


mucosii

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Buna dimineataq fetelor,
M-am descurcat iarasi azi noapte cu doua sau trei mese (nu mai stiu) singura. Sper sa ma odihnesc peste zi ca la noapte sa fac fata iar. Dorm si eu cate o ora sau doua noaptea intre mesele lor. Treaba este ca se trezesc des, pt ca maninca putin. Daca ar papa mai mult, m-ar lasa sa dorm mai mult intre mesele lor.
Au avut la nastere Eva 1970gr iar Fabian 2330. I-am luat din spital Eva cu 1890 iar Fabian cu 2220 parca. Azi ii cantaresc prima data cum trebuie (aseara i-am cantarit si aratau ca au luat in greutate dar vreau sa o fac ca la carte azi si maine). Eu am pornit sarcina de la 68 kg, am slabit 2 kg de la vome si am terminat-o la 75 kg. La iesire acum am 64 kg (nu am mai avut eu greutatea asta....de 150 de ani:). Sper sa ma mentin ca sa nu mai zic sa dau jos. Cu laptele nu prea mai dau productie buna ca pana acum, cred ca din cauza oboselii:(. Fac fata decocamdata necesarului lor. O sa suplimentez daca vad ca nu pot altfel , cu LP. zilele astea pun si niste poze, sa-i vedeti pe motanii mei. Ea cand maninca face precum canarul, asa ca o alint canarusha iar el face precum un magarush:).
Va pup si revin cand mai pot:).
PS cat despre deget, Eva deja are momente cand baga mana in gurita si suge. Ii pun manusi. Fabian se zgarie pe fata cand ii este foame, asa ca si el are manusi.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Bun venit noilor gravidute, sarcini usoare si la termen.
Nasteri usoare celor care urmeaza.
Eu nu prea am mai intrat de multa vreme, sunt mai mult singura cu 2 pestoi nebunatici, taticul ne-a cam parasit. Noroc ca mai e o bucata de soacra si o cumnata care ne mai ajuta asa o ora,2 pe zi. Tata si ai lui ne-a lasat mostenire adormitul pren leganare si va dati seama cum este laganatul la 2 strumfi. In rest am reustit sa le fac un program. Mina aproape sta nesustinuta in picioare cateva secunde, de mers sustinuta si de ridicat nu are nici o problema. Are vre-o 6 dintisori. Ioan nu sta nici acum in fund singurel dar de tarat se taraste fara nici o problema, daca e nesupravegheat se duce la prima usa si incearca sa o deschida. El are 10 dintisori si un par lung de trebuie sa ii pun fundite.
Ehe va citesc cu nostalie gravidutele. Tutusi eu nu mi-as mai dori o sarcina cu gemeni ca tare greu mi-a fost.
Cu kg am mai recuperat in sensul ca am 60-61 kg iar inainte de sarcina aveam 56. Deci vre-o 5 kg. Burticuta este, incercam sa o dresam cu mustela, crema nu am folosit-o in sarcina din cauza alergiei si mi-e nu stiu cum sa o pun la gunoi si prin execitii de abdomen cand pot.
Ne apropiem de marele eveniment, sapatamana viitoare facem 1 an!! Parca si jocurban are fetitele cam in aceasi perioada. Nu stiu ce sa le iau cadou. Ma gandeam pentru Mina la cercelusi, aici nu se patrund fetele decat dupa 1 an. La baiat... nu am idei.
Din nou sarcini usoare si sanatate la toata lumea.
Weekend placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

MONAS, incearca sa te odihnesti mai mult! O sa vezi ca pe masura ce vor lua in greutate te vei stresa din ce in ce mai putin... si eu ii cantaream in fiecare zi si ma stresam ingrozitor, oricat de mult mi-au spus cei din jur, inclusiv dr, safiu mai linistita. E o faza, va trece. Ce frumos spui cum fac ei cand mananca... mi-au dat lacrimile... mi-am amintit ca si ai mei aveau sunete din astea, ea facea ca un delfinas cand se trezea (avea un intreg ritual, ii lua 5 minute sa deschida ocii si ii spuneam delfinasha ) iar Radu facea ca sirena de politie cand cerea mancare... intr-o dimineata eram chiauni amandoi in bucatarie, ei dormeau, noi incercam sa bem o cafea, cand se aude din strada sirena... am sarit amandoi in sus pana ne-am dat seama ca nu era copilu#539;, era masina politiei

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

- buna, monas.ma bucur ca sunteti bine toti 3.
- eu am pus poze pe picasa, la fluturasi.nu stiu cum sa pun poze aici.
- ai mei manancau 30 ml la fiecare masa la inceput ( noi le-am facut program la 3 ore- punem ceasul sa sune noaptea, alteori se trezesc fix cu 10 minute, sau 20 inaintea ceasului), apoi am marit la 45 ml, acum dupa 1o zile- el mananca 50 ml, ea 60- uneori 70 ml.i-am devansat ptr ca mi-am dat seama ca ea murea de foame, nu de colici.e si mai mare cu vreo 400-500 grame ca frasu. eu am vrut sa-i cantaresc la o saptamana de la iesire maternitate, adica vinerea ieri- dar n-am facut mare branza, ea are picioarele cu ghetute ghips pana luni, ca am fost la ortoped..alta mancare de pesteel a aluat circa 150 g,-cam putin,nu?dar am cantar de ala vechi, luni il primesc pe cel digital.
- inca ceva,eu ii hranesc pe rand. in brate, care tipa primul, e servit. celalalt doarme linistit.nu se trezesc unul pe altul. cand termin cu unul,il scol pe celalalt.mie una mi se pare mai comod asa.e liniste, penumbra in camera, eu il pot mangaia pe capusor pe cel care mananaca, si dc am schimbat pampersul inainte,de obicei dupa bibe adorm ,si-l pun inapoi in patut, dupa care trece celalalt la ritual.la mine, bibe se suge repede, cam 15-20 minute imi ia ritual la 1 copil, pampers, creme,bibe. asa ca devansarea mesei lor nu e mare. apoi la cealalta masa poate fi devansat celalalt. poate nu ar treb sa te chinui sa ii hranesti simultan..nu stiu..eu sunt tare incantata ca la mine merge asa.
-ma enerveaza clar ca suna ceasul la 3 ore, uneori parca ma ridic din mortidar alteori ma ridic la 3 noaptea cu mare drag.vb cuiva- am asteptat 3 ani, sa fac lucrurile astea, acum sunt aici, in acel moment, si treb sa las oboseala la spate si sa ma bucur, ca trec repede clipele astea..nu am vazut cum au trecut cele 10 zile de la nastere

Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Viss: pai atunci eu sunt cam nebuna ca am pretentii la ei sa manince mai mult. Avem deja mese la care maninca aprox. 60ml, dar rar, si uneori papa putin..vreo 30ml. Ma solicita cu masa cam la doua ore si de aceea m-am gandit ca nu le ajunge si sa le dau mai mult. Am dormit si eu dupa amiaza o ora si ma simt mai bine, sa vedem la noapte cum este. In prima noapte mi-am tot pus sa sune ceasul, insa ei erau inainte lui mereu, asa ca am renunta la ceas. Cand maiuna ei gata ma dau jos. Mie imi ia masa pe amadoi (schimbat, hranit la bibe si apoi ragait- asta nu-mi iese mereu ) cam o ora si un sfert. Apoi repede sa ma odihnesc putin, insa nici asta nu-mi iese mereu .
Acum chiar ma duc sa schimb semnatura si apoi sa schimb kkciosul ca pute:))
Mai revin.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Nu va spun ca baitza este f grea pt noi. La prima baie am obosit amandoi si transpirat, de zici ca sapasem o tarla intreaga, iar copiii erau doar cu numele spalati...asa mai mult o inia o pauzare :))Dezamagita, am zis ca le fac baie la doua zile, nu in fiecare seara. Azi e seara de baie, sa vezi circ.

Mergi la inceput