Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (2)
Raspunsuri - Pagina 6
zumzu spune:
Buna,
Vin si eu cu o rugaminte. Cumnata mea care nu e din Buc. a venit la un control la un ginec. la fundeni. I-a spus ca nu o sa poata face copii, uter infantil (cred) fara o trompa..o trompa inbatranita..In sfarsit, e distrusa. Imi puteti recomanda un doctor f. bun pt astfel de probleme pt a cere si o a doua parere?
ms
Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011
zumzu spune:
bouncer e leganusul ala care se leagana singur? daca da si noi avem si e genial, chiar adoarme in el dar din pacate dc il mut se trezeste dar oricum e f.bun. Dar si costa ceva, noi l-am primit
mamutz spune:
Bun gasit in casuta noua. Deja un capitol incheiat, uau!
Eu am fost la morfo azi, e totul in regula, bebe bine, mai mare cu o spatamana, 425 gr, si cordonul pus esarfa la gat, ca la croitor. Cica nu e pericol ca e doar atarnata, eu sper sa o dea jos.
Momentan am reactionat bine la gynipral.
Citesc si eu din urma
20+
missmj spune:
ralukara nu toate gradinitele particulare costa atat ! la asta se vorbeste numai in engleza, nebunie totala.a vazut un pitic ca ii atarna lu soacra'mea o suvita in afara bonetei si i-a zis "hair-clips!!!"..se uita soacra'mea la el ca vitelul la poarta noua oricum nu cred ca se merita atatia bani,poate invata engleza si la alte gradinite,nu trebuie musa sa vb non-stop engleza...
mamutz felicitari ca sunteti bine ! sper sa isi dea esarfa jos bebele !
zumzu nu stiu niciun dr specializat,dar [rog] Doamne ajuta sa gaseasca un dr bun !
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
Shines spune:
Zumzu..Tutunaru ? stiu ca el e bun in problemele de infertilitate
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
angieangie spune:
Carmen...vochin angelica luiza
Zumzu...prof Marinescu...eu aveam trompele infundate
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
zumzu spune:
mi-am notat ambele nume.
prof.Marinescu la ce spital/clinica este?
ziki spune:
re-hello
eu v-am adaugat automat, pe cele pe care va aveam in lista de prieteni :)
Zumzu, Tutunaru (Elias) si MARINESCU de la Giulesti sunt aproape cei mai cunoscuti in tratamentul/ depistarea infertilitatii
Si eu am avut, ANDRI, aceeasi problema, doar ca la mine scria sa iau cele doua pastile in doua zile, cate o jumatate la 12 ore.
nu am avut efecte secundare, dar m-am mai muls in timpul ala pt ca mi se facusera tzitzi cat capul. intr-adevar, laptele acumulat trebuie sa plece undeva. iar medicamentul nu actioneaza asupra glandelor galactofere ci asupra creierului, la hipofiza! (locul responsabil cu ciclul, hormonii feminini, si lactatia)
deci medicamentul va inhiba productia ulterioara de lapte dar pana se termina tratamentul trebuie sa se duca laptele ramas.
eu am avut aceeasi stare ca tine, eu plangeam, bebe plangea, tzitzile se umflau, asta mic nu sugea, iar mie care si asa nu aveam sfarcuri, de la umflare mi-au intrat inauntru de tot si aveam noduli
si uite asa v-am povestit si faza cu alaptatul, si am si raspuns la intrebare!
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]
mirela2 spune:
zumzu eu ti l recomand pe dr Dragos Albu de la medlife
fetelor noi am facut azi vaccinul
toate bune si frumoase, dar motanii mei dorm ceva de speriat
de mancat au mancat putin, bine bine la 3 ore, dar in loc de 100-120 abia sorb cate 60 ml
si in rest somn,
ce mi au facut alea la copii???????
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)