Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Doloress ceaiul de musetel e fff contraindicat la conjunctivita!!! (toata ziua e direct de la sp de oftalmo la televizor si zice asta )

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

hihihih..ma crucesc cu descifrarile de pe FB!!

de ex..melanies (te-am recunoscut dupa fifi) avem acelasi nume de fam, adica numele meu d ecasatorita si numele tau de fata, cred..cel cu N.

merg sa vad ce mai aflu pe acolo

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Hai c-am dat-o in fericire, de bine ce ma plangeam ca mananca prea mult, azi a facut greva foamei. A mancat maxim 120 si aia cu insistente. A scuipat lapte in continuu si s-a scremut toata ziua. Temp. n-are. E prima oara in 2 luni aproape cand imi refuza mancare , nici nu stiu cum s-o interpretez. Mai astept si maine sa vaz ce face. Of, ma pedepseste pentru ca l-am facut porcusor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

LORICH - n-am stiut. Daca n-am avut niciodata... La sfatul mamei i-am pus, nici nu m-am uitat pe nicaieri, am zis ca daca zice mama... asa o fi. Oricum nu i-am mai pus decat ma admonestat nenea doctorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Am facut painica,mancarica,am calcat...sunt cam franta
Tunde si mie mi-e frica rau sa nu se inece.pana acum s-a incat de vreo 3 ori.o data cu lamaia, si nici nu i-am mai dat..o data la clatire cand i-am turnat apa in cap,a luat o gura si facea ca toate alea, ma kksem pe mine...si inca o data tot la baita, nu am fost atenta cand l-am clatit pe fata,si i-am bagat in gurita,dar era mai maricel si nu m-am mai speriat. eu il iau repede sus si il bat pe spate. intr-o seara la masaj ,era pe spate, cu capul drept, si cand il vad ca beleshte ochii la mine si nu mai poate respira !! dar nu scotea sunete...mititelul avea putina voma in gat.ma gandeam daca nu eram in zone, nici nu il auzeam ! sunt terorizata de fazele astea, desi pe moment ati observat si voi ca te mobilizezi imediat, abia dupa ce trece totul iti dai seama ce s-a intamplat si te panichezi.
mada bine ai revenit.felicitari pt bebe grasunel si cumintel !
bebelu sunteti niste frumoase si tu si buba ! ati aratat f bine la botez

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

uuuf..la noi e program de colici..de la 7 la 9 e jale in fiecare seara..sta numa la tati plimbat prin casa si trage la parturi saracu

fac capitol

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian_feb2011 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput