Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Bine v-am gasit !!
Vad din pacate ca nu sunt singura posesoare de bebe marait si agitat. De la 4 dmineata nu a dormit mai deloc. Doar atipit vreo 10 minute, dupa care papa, plans , iar somn, iar trezit! Sunt cheauna! Cred ca e ceva in aer! prea sunt multi bebei nelinistiti zilele astea!

Merg sa vad poze frumoase de bebelu.
Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Dar unde sunt pozele????
Help!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

GABRIELA, noua nu ne-a prescris ciudatenii pana acum..nici calciu, nici minuni cu cortizon, desi avem o dermatita atopica de toata frumusetea - numai remedii homeopate.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

ROXX, am fost si eu cu Ilinca la dr.BOBE. Putin cam saracacios si cam neamenajat mi s-a parut cabinetul, dar ea la fel de blinda. Noua ne-a zis sa luam calciu, vit C, niste alte vitamine... o fi in functie de cum vede copilul... M-a gasit, eu nu iau si nu dau vitamine copiilor nici cind analizele impun, daramite asa... In rest, mi-a placut se ea, atenta, draguta, a pupicit-o pe Ilincuta de a albit-o. L-a invatat pe tati cum sa faca masajul... Dar fata mea a urlat de i-a speriat pe toti... Tati zice ca asa nasc eu copiii: cu trompeta.

GABI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

GABRIELA, cica bebeii care iau preau mult in greutate, fac diverse carente, de aia tocmai lor li se prescriu suplimente... ca sunca si oasele cresc rapid dar metabolismul nu stie sa asimileze vitaminele si mineralele la fel de rapid... Si Ilinca a luat multisor... Acum, tu stii, teorii si teorii... Eu merg pe maximum de natural, pe fortarea organismului si autoechilibrare... Uneori imi iese: in sarcina, 4-5 luni n-am mincat mai nimic, carne, oua, brinza nici gind, am slabit ca un ogar, dar n-am lut nici fier, nici nimic altceva. La analizele de semestrul 3, eram beton la fier si calciu... fierul aproape 13...

Edit: acum maninc exact cit o purcea... si arat ca una...
Pup,
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Pupici pentru toate
Wow avem casuta noua multumim fetelor care s-au ocupat, eu mereu sunt in urma cu vre-o doua capitole din pacate nu reusesc sa tin pasul cu voi oricat as vrea, dar ma simt aproape de voi ca citesc mereu si va cunosc
Avem una bucata cupil botezat , purtat exemplar atat la biserica(unde a fost un frig si tremura puiul ca un soricel murat, dar din fericire n-a racit) cat si acasa, nici o maraiala, nimic, de vociferau ca are ceva copilul, dar el era doar in elementul lui, tot un zambet. Participat la petrecere unde a dormit busteam, l-a trezit mami pe la 4 sa nu se deshidrateze copilul
Ieri am facut si vaccinul pe care l-am amanat vre-o 2 sapt din cauza botezului, sa nu facem vre-o complicatie si sa nu putem boteza copilul, a fost un pic cam maraiit si somnolent dar i-am administrat dupa vaccin eferalgan pediatric si azi o doza si acum e ok.
Gangurim si radem la greu spre deliciul lui mami si tati avem toate problemele semnalate de voi, bubitze, vomitaceli, mai putin cu plansul, suntem cuminti la capitolul asta, dormim noaptea spre multumirea lui mami ne trezim la 2-3 si la 5-6 , de pe la 7 cam pufnim si maraim prin somn asa , dar nu mereu.E un cumnitel ce sa zic, multumim Lui Doamne-Doamne, probabil e o compensare a celor doua luni de stat in spital in sarcina.
Avem buricelul putin iesit dar a zis pediatrul ca nu e o problema deocamdata, am facut 5,5 kg suntem grasani.
Ne pregatim de un drum la Bucuresti, trebuie sa ajung la control, nu am reusit pana acum, am emotii ca nu stiu ce fel se comporta la drum, sunt vre-o 4 ore de mers numa dus, dar speram sa ne placa.
Tunde, Loutzy, Bebelu...va doresc din suflet sa se schimbe comorile si sa nu mai planga sa puteti sa va bucurati de fiecare etapa.
Bebelu...frumos botez
va pupic , sanatate la bebici si o primavara cu mult soare

Madutz
ingerashul meu iubit
de pruncutz mult dorit Matei Nectarie 18.12.2010
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Gabi chiar i-am facut un biberon aseara k nu mai stiam ce sa ii fac. la asta m-am gandit: ca nu se satura. nici nu s0a uitat la el. acu doarme de vreo ora jumate p tati. saracu nici sa se schimbe nu a apucat k iam pasat-o si a si adormit.
stiu ce inseamna sa dormi in fund ca sa doarma bb sisa nu il auzi ca plange.

gabriela pozele sunt la semnatura mea. apasa p numele fetitei si iti apar pozele

multumesc mult pt aprecieri. ma bag la vizionat alte poze. k tocmai am primit inca 2 dvd cu peste 2000 de poze

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Mada;asta mica nu plange numai isi face de cap
puup..sa cresteti mari

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

Mergi la inceput

Mada ma bucur k sunteti bine. asteptam poze noi cu bb grasun

Mergi la inceput

voi folositi apartu de aerosoli? e indicat la bb asa mici? ma gandeam sa ii pun cu ser fiziologic sa nu ii bag toata ziua batista bebelusului.

ieri am uitat sa intreb pediatra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

GABRIELA – delicat subiect si decalotarea. Tot la sfatul medicilor de aici si la al sotului (ca doar el are din-aia si se pricepe…, eu n-am) nu l-am decalotat pe Patrick, nu intentionez sa o fac nici la Kevin. In primul rand, daca se intampla ceva si trebuie sa merg la doctor, o sa se uite la mine crucis si o sa ma intrebe cine m-a pus, caci aici nu se recomanda. Deci de ce sa-mi sui pediatrul in cap de-aiurea. In Romania e invers ti-i sui in cap daca nu-i decalotezi.
Patrick are 3 ani si e OK, face pipi corect, nu e infectat, n-a avut niciodata probleme acolo. Las natura sa-si urmeze cursul.

TUNDE - nu, nu vreau un an… Mie imi place perioada 6 luni – 1 an si dupa 2 ani. De la 1 an la 2 ani e micul explorator, trebuie sa stai mereu de fundul lor sa nu se loveasca. Al meu era ziua si cucuiul. Voiam sa-i pun casca de protectie in cap. Atunci am slabit si eu vreo 7 kg puse in perioada alaptarii.

BEBELU – are dreptate GABIVALCEANU. Eu i-am dat la cerere la inceput, ca sa inceapa productia si acum la puseul de crestere de 2 saptamani i-am dat tot cand a cerut el, la 1-2 ore.
Insa in rest ii dau la 3 ore, de fapt el cere singur. Daca dupa o ora e frichinit, nu trag concluzia ca ii e foame, ii dau suzeta, ne plimbam, vorbim, il tin pe mine, ii cant, sau pur si simplu il lasa sa se frichineasca. Dar fara tzatza. Ca e clar ca a mancat destul daca el vomita inca lapte. In plus sunt convinsa ca nu ii e foame, caci a luat tare bine in greutate, maximul am putea zice, 700 de g in 2 saptamani. Deci e clar ca frichineala nu e neaparat foame si tzatza. Nici nu-l las sa adoarma cu tzatza in gura, una, pentru ca trebuie sa-i scot aerul, dar nici nu vreau sa fiu pe post de suzeta. Cand a terminat de mancat, scoatem aerul si gata masa, il tin pe mine pe umar inca vreo ora asa si gata.
Hehe, stiu cum e sa dormi in fund, eu numai asa dorm. Ca altfel vomita si se trezeste si se duce pe apa sambetei si masa si somnul si tot. Nu stiu cand o sa scap de vomitatul asta, ma DISPERA!!! Ma mai trezesc dupa vreo ora, il pun jos, dar cateodata ma trezeste el dupa 3 ore, pentru masa urmatoare. Si-mi dau seama ca am dormit toata noaptea in fund, cu el pe mine, martisor.

MADA – hehe asa deci se explica bebeii cuminti – statul in spital in sarcina.. ca si al meu e la fel. Si cand are colici mititelul se screme se chirceste tot, dar nu plange deloc. Indura acolo in liniste.

Mergi la inceput