Pufi de Ian-Feb 2010 (230) - LMA Gratiana!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gmilady spune:

O mare placinta despre kk sorry..
Am uitat sa precizez ca am inceput cu olita la 1 an (si o zi, mai exact ), si a fost din prima un succes, ca el de fapt se obisnuise sa anunte dinainte ii-ii... ca-i tot repetam (mai ales bona ) cand il vedeam ca face, si apoi la schimbat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Multe chestii interesante ati vorbit voi pe aici.

Multumesc pentru raspunsuri la intrebarea despre mancatul cu lingurita.

As mai sta, dar imi pica juma de ochi si se pare ca Mos Ene a gasit in sfarsit adresa

Maine recuperez si abia astept sa o fac!

...aaa...Cuscra, ce mai faci?

Va !

Mami a lui Cristi

brosa floare rosie

nebunii crosetate sau din margelute

Mergi la inceput

La multi ani, Lorena!!!
Alta mica frumusete! O viata senina si plina de impliniri, s-o faci pe mami fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Si spiridusului care are grija de titlul capitolului , ca aduce aminte neuronului meu, sa urez:

La multi ani, Lorena!

Sa te faci mare si frumoasa, cuminte si voioasa!
Sa iti traiasca minunea, Carmita!

Mami a lui Cristi

brosa floare rosie

nebunii crosetate sau din margelute

Mergi la inceput

Am trimis email despre pozele de studio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui gmilady

KK la olita - daaa, chiar face ... adica cere... cand ii vine zice "ii ii aa aa" (cu caciula, intelegeti voi, imita scremutul, onomatopeele specifice)... il dezbrac repede, il pun pe olita si-l incurajez si eu cu "ii-aa" ... si de obicei face intr-un minut-doua.
Ii place olita (e asta: www . buburuza . com/curatel-si-ingrijit/poponeata/olite/olita-spidy), categoric stie la ce foloseste si cand se vede pe ea isi da mai tare silinta. Iar dupa ce face, sau daca nu-i mai vine (cateodata e si teapa ), mataie imediat sa-l iau.
Nu se ridica singur de acolo, ca el nu-i mergacios
Nu ne nimerim mereu... de obicei chiar face, dar cateodata da alarma falsa, dupa cum spuneam... Iar daca inainte facea kk o data pe zi si era usor... acum de cand cu dintisorii de 3-4 ori pe zi, de ex. dimineata chiar inainte de 7:00 cand se trezeste... n-am energia sa alerg dupa olita Oricum, de cele mai multe ori e cu succes. Pisu doar stie sa zica pishhhhhhh dar nu cred ca a inteles ce inseamna

In schimb am alta problema, am mai povestit eu live : cum vede ca-i dezbracat, cum isi duce mana la putzulica... si n-ar fi problema, dar n-am cum sa-l las daca e murdar (mai ales in pampers, OMG ce-i acolo), ca pe urma inconstient duce imediat mana si pe la gura... Ei, si cand sta pe olita e non stop cu mana acolo... si eu am prins-o pe bona ca-i da (usor) peste manuta la faza asta , la fel si soacra ... n-am fost de acord (oricum n-a ajutat, nici datul peste manuta, nici "explicatiile" pe diferite tonuri)... dar n-am gasit solutie... ca nu frige
Help, idei?
Daca ramane doar distrasul atentiei... cam greu in situatia data, ca e acolo pe olita... are bila aia, dar depinde ce chef are... ma mai gandesc... deocamdata eu aplic ignore, si-s atenta...

Oricum, am observat si eu, cu cat ii atragem mai mult atentia asupra unui lucru "interzis", cu atat il face mai des, si parca ne asteapta reactiile... probabil ca majoritatea il distreaza.

Cand se enerveaza (as zice rezonabil de des/rar) incepe sa loveasca cu capul in fata sau in spate, de carucior, de noi daca e in brate, de parchet, chiar de perete dar controleaza forta, adica daca e in brate da cu toata forta , daca e langa perete da usurel nu-i fraier

Uite domne un baiat hotarat care stie ce trebuie sa faca Bravo lui ca face la olita

Si noi avem probleme cateodata cu trasul de putza cand il schimb si cu alergatul prin pat cu fundul murdar de kk. Se potoleste cateva sec
cand ii dau telecomanda si cand se plictiseste si de aia ii dau un servetel umed sa molfaie la el sau incep sa strig dupa Mara sa-mi aduca jucarii...multe jucarii

Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

LA MULTI ANI LORENA!!!

Sa fi sanatoasa si sa ai o viata lunga si frumoasa alaturi de cei dragi

Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

La Multi Ani, Lorena!
Sa fii sanatoasa si norocoasa, ca frumoasa esti deja!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna de dimineata!
Haideti la cafelutza, doamnelor!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

am venit la cafea
Sorina

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput