Pufi de Ian-Feb 2010 (230) - LMA Gratiana!
Raspunsuri - Pagina 11
bubu_bu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorina_bz La Multi Ani, Lorena! Sa fii sanatoasa si norocoasa, ca frumoasa esti deja! Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
subscriu cu drag!sa ai o viata frumoasa lorena!
bubu_bu spune:
pentru cafea sorina!
wb gmilady...ce ma bucur ca ne zici de voi!ce baiat cuminte ai tu acolo
noi abia aseara am terminat de dus martisoare...si-a facut raul datoria de barbat....la buna la strabunica 1 la strabunica 2 la nasa la moasa......a fost frumos am primit si eu cu complicitatea lui tati
aseara cand eram cu el la moasa a nins atat de frumos cu fulgi mari si s-a pus imediat un strat gros atat s-a plimbat piciulica al meu intr-una ranjea
sa fie o zi frumoasa
decenuela spune:
citat din mesajul lui sorina_bz La Multi Ani, Lorena! Sa fii sanatoasa si norocoasa, ca frumoasa esti deja! Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
subscriu..subscriu
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
neatza fetili....sarumana ed coffe sorina..ca de obicei...ffffff buna...
da ati avut ceva spor in schimbul 3...cred ca faceam fatza cu brio daca aveam laptopul deschis ca taaare rau am dormit...din cauza lui..din cauza mea...asta e...
lady...da ai avut ceva spor...nu gluma...pupici lui bbx...baiat mare..ce mai...nu te ami stresa atata cu anumite evolutii....nici jiji nu e f mergacios da...omerge el...iar cu putza...noi o tinem curata da ....gandeste-te pe zi pe cate kk pune mana si apoi o duce la gura...telecomenzi, telefoane..care au milioane de microbi...
na ca am uitat...
a..f faina ideea ta despre colaj...eu as propune sa participam cu toate la colaj...adik sa mai facem un album in care sa adunam si pozele astea..de introducere si...tehnicutza( poate alicredo....vad ca a fc ffff fain colajul cretzulinului)...le pune ea cand poate si alege ce eok...ce ziceti? alicredo...dai cu oo????
mai am si eu 2 guri de coffe...si ma duc la treditzionalul shmotru ca nu tre sa depaseasca ora 10..ca se plicti jijelu'
dragelor...sa aveti o zi superbaaaa
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
decenuela spune:
wow ...m-am uitat si eu in sf pe poze
fac mai incolo ...comentarii....fug la shmotruuuuuuuuu
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
haircut spune:
Neata si de la noi!
Multumesc de cafea, Sorina!
Gmilady m-am bucurat sa aflu vesti despre voi. Felicitari pentru dintisori, la mai multi fara durere. Si felicitari pentru statul pe olita si pentru cerut olita, ca asta e cel mai important. Si M da cu capul, vad ca in ultimul timp a inceput sa controleze forta, dar la inceput jale....N-am reusit nicicum s-o dezvat, trec iar la ignore, sa vad cum evolueaza....
Bubu, ce frumos povestesti de Raul cu zapada dar oricat de frumos ai povesti tu, mie tot mi s-a acrit de ea....
La multi ani, Lorena! sa cresti mare, sanatoasa, iubita si taaare fericita!
Av vazut poze frumoase tare Vi4i cu familia ei superba....bunicii ma lasa fara cuvinte....pai aia-s bunici?sunt mai tineri si frumosi decat multi din parintii de copii mici pe care ii cunosc...iar Dio e un smecheras...sa va traiasca micul crestin
Daviducu intre muulti copii...fericit tare. Ma bucur ca ati avut o petrecere reusita. Eu am retinut tortul
Maria a Adinei e o delicata si are hainute atat de frumusele, ca o floricica de frumoasa(ca tot are nume de floare)
Sa aveti o zi frumoasa!
lorex spune:
LA MULTI ANI , LORENA!
Sa-ti fie viatza o sarbatoare!
Mamico, sa fii sanatoasa si felicitari pentru ca esti o mamica puternica! Iti doresc multa fericire!
lorex spune:
citat din mesajul lui gmilady Pentru ieri: La Multi Ani, draga Iuria, bobitza cea frumoasa! Multi ani fericiti, sa bucuri mereu la fel de mult fiecare inceput de primavara al celor dragi! Si sa ai parte de tot ce-i mai bun si frumos in viata... |
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui gmilady La multi ani si tuturor celorlalti pufuleti ale caror aniversari tocmai au fost sarbatorite, un gand special pentru David luptatorul de Lalitica, frumoasa plina de personalitate Iris de sorina_bz si Alexandru cel iubit de Livia1980. Sa cresteti mari, frumosi, destepti si sanatosi! La multi ani pentru sfarsit de februarie, Nyny! |
Multumim tare mult!
Felicitari pentru dintzishori, si pentr kk la oala! Are mami baietzel mare!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
Vazut si eu poze noi..
Lali...super tortul...tare frumos a iesit, si super petrecerea. David e o scumpete, are niste obrajori....numai buni de pupacit!
Vi4i...mama, asa e...cred ca familia ta a descoperit elixirul tineretii!. Niste frumooosi....toti! Si super-super si petrecerea, si decoratiunile, si tortul! Si Dionisos...mare si frumos...
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)