Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (187)
Raspunsuri - Pagina 16
Lorich spune:
Magne intra pe babyspa.ro; pachetul pt bebici mici era cam 8 milioane si vreo 6 la happy hour.
Doloress multumim! Mai, ziua desi infundat si tusitor e ff bine (deh, s-au marit copiii nostri), dar la somn e jale cu mucii, tusea etc. Virusul asta l-a adus tati, daca mergea la gradi ar fi fost bonusul.
Abia astept sa treaca iarna, perioada asta virusata si sa mergem si noi la gradi. Sper!
Ma bucur ca Kevin e asa cumintel, mai cam asa sunt bb2-ii, uite saraca Ana creste singura zilele astea; suge, apoi o las singura intr-o camera, treb sa stau cu Robert in alta, saracuta nu prea protesteaza, dar bineinteles ca are si ea momentele ei; bine ca am scapat de colici.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
stefany_p spune:
hehe, daca era dupa fi-miu el era prinul la autobuz sa plece in excursie, insa eu sunt aia de nu-i de acord, ca el e mare amator de plimbari...
sunt ingrozita de ce se intampla in Japonia, in plus acum o ora am avut si noi un cutremur de 4.7, si stam pe insula, suntem inconjurati de apa. Dumnezeu sa ne pazeasca!
Alysh spune:
Lorich, sanatate multa! deci esti singurica cu amandoi din care unul e bolnavior? Vai, vai! Sa stii ca nu in toate cazurile bb2 e mai cuminte decat primul. Noi facem exceptieee. Dar nu ma plang, a spart gingiuta azi noapte si azi a fost exemplar Luca. Dar nasol daca va face asa la fiecare dinte. Sa ne dai vesti bune!
Laurita, ne vedem luni dimineata??? Pentru mine e f convenabil ca ne face doamna curat si mancarica si tb sa stam afara o perioada. Ce zici? E ok si pt voi? In seara asta am fost in IOR, Vlad intreba non stop de Mirci. 
Adriana, pai da, la Ferma animalelor ar fi super ok, dar cred ca Stefany s-a referit la o excursie departe de casa, nu? Sau am inteles eu gresit???
stefany_p spune:
Alysh, excursia era de o zi, ma rog, plecat la 9 intors dupa pranz, mancau la cabana aia, in afara orasului.
cleo78 spune:
la multi ani Monik, si aici!!
sa fii sanatoasa, si fericita,si implinita!!
stefany, ce am remarcat eu (si confirmat educatoarele), copiii in grup se comporta MULT mai civilizat si ordonat decat cu parintii...unde se alinta, alearga, desfasoara etc. Asa ca nu cred ca e bai pt o excursie usoara.
CUm fac ei cu somnul de amiaza? daca pleaca in ecscursie?
Iar cu autocarul, au centuri de siguranta pt toate scaunele?
(astea is fricile mele)
Fetelor,pic de somn. Brrr, ma culc de cateva zile la 9 juma... inaintea Marei
. Azi e tati la film, si mara nu imi acorda niciun cascat, nicio speranta de culcat.... dar sa o laud: nu mai avem biberoane!
Adriana_78 spune:
buna dimineata!
Ce vant nasol afara!
S-a amanat si excursia la Ferma A, era prea nasoala vremea.
Cleo, sa stii ca si eu sunt super obosita in ultimul timp, desi nu fac mare lucru. O fi astenia de primavara
Lorich spune:
Adriana cand va mai duceti la ferma animalelor, daca cumva e in vreun we si cu vreme frumoasa sa dai un semn.Ne bagam si noi!
Adriana_78 spune:
Lori, da sa stii ca chiar avem in plan sa mergem cu totii la FA
Nu stiu cum o fi vremea We asta.
Robert cum mai e? mai are febra?
Lorich spune:
Robert e mai bine decat ieri, nu a mai facut febra (oricum o face doar noaptea), a dormit acum 4 ore la pranz cu transpiratii &co, se vede ca iese raceala, a papat la pranz, parca si mucii au scazut, e spre bine; dar tot mai stranuta si tuseste, deci tot mi-e frica pt Ana. Ii tin pe fiecare intr-o camera, noroc ca Ana de cand a scapat de colici e o minune minunata de copil- ma duc la dormitor doar s-o mufez. Acum s-a plictisit, cred ca o pun in sling sa fac ceva mancare. Cum o las singura in bouncer, cum i se urca Robert in cap. Nu mai zic cat plange cand ii zic ca trebuie sa nu se bage in ea ca e racit...
piggy spune:
am varicela...sa va dau adresa mea?
lasand gluma la o parte e horror...mai greu decat nasterea...of