Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(17)
Raspunsuri - Pagina 5
Elfica spune:
Martutza: Merci frumos! Si eu ma gandesc sa nu incep diversificarea... practic noi am intrat in a cincea luna, iar tu spui ca o vei incepe cand va incepe luna a sasea. Deci o luna ar mai trebui sa astept, nu? E, fac de capul meu, chit ca m-o certa doctorita! Mai rau e cu sotul ca zice ca degeaba avem pediatru, ca eu tot ce ma taie capul fac: doctorita ne-a recomandat sa ii dam preventiv Panadol dupa fiecare vaccin, eu nu fac asa, ne-a spus ca ne recomanda sa facem toate vaccinurile, adica si pe cele optionale, eu am zis pas la Rotarix. Acum, daca ii spun ca nu vreau diversificare, cred ca imi spune ca nu mai mergem la pediatru deloc :) Dar o luna nu e bai... mai ales ca ea nu e slaba deloc, e bine proportionata...
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
amelia_ilie spune:
Martutza . Ai niste copilasi tare dulci .
Si micuta mea a luat putin in greutate in luna a doua, doar 600 g, si 5 cm. S-a lungit draga de ea, a luat deja 9 cm de la nastere si pana acum si 1,680 kg. Speram sa recuperam cumva, desi nu e slaba, e doar finuta, are ceva cutulite pe picioruse, pe spate, nu e plina de carnaciori, doar asa, inceput de...
Ma ingrijoreaza ce spunea doctora, ca ar trebui sa inceapa sa-si tina capsorul singura. Nu e devreme le 2 luni?
Mami de Cristiana (29.12.2010)
heidy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amelia_ilie Martutza . Ai niste copilasi tare dulci . Si micuta mea a luat putin in greutate in luna a doua, doar 600 g, si 5 cm. S-a lungit draga de ea, a luat deja 9 cm de la nastere si pana acum si 1,680 kg. Speram sa recuperam cumva, desi nu e slaba, e doar finuta, are ceva cutulite pe picioruse, pe spate, nu e plina de carnaciori, doar asa, inceput de... Ma ingrijoreaza ce spunea doctora, ca ar trebui sa inceapa sa-si tina capsorul singura. Nu e devreme le 2 luni? Mami de Cristiana (29.12.2010) |
Amelia, nu e devreme. Trebuie sa inceapa sa il tina, nu sa il tina perfect. Bebe meu, desi a implinit 3 luni, cand e obosit, isi tine capul si zbang ii cade in fata (nu mai cade in spate). Incearca atunci cand e el odihnit si vezi daca isi tine capul.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
sugubina spune:
Joy te pupacinizez, merci mult!
Elfica si noua ne-a dat panadol dupa vaccin, deci nu e iesit din comun. Eu am decis sa o ascult si i-am dat. Tu alaptezi exclusiv? ca atunci are sens sa mai astepti cu diversificatu. Si eu as mai sta..dar noi papam mixt, mai mult LP, si parca as incepe sa le dau catealtceva. Am multe dubii si intrebari si nu stu ce sa fac. Mergem sapt viit la dr ca facem 4l si sa faca si vaccin si atunci vad si ce zice ea.
Martutza am vazut pozele cu fetita, e o dulcicaaa!Superb costumul de botez!
Am venit de la tuns, sunt noua Andreea Esca sa stiti. Imi place ca o sa il pot aranja cu peria, nu mai vad asa fire luungi peste tot; si il pot si prinde motz.
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
Lidia_P spune:
fetelor vroiam sa va spun ca am observat ca odiseea noastra a implinit astazi 1 an de existenta asa ca :
La multi ani din partea mea si va multumesc ca ati fost alaturi de mine la bine si la rau si m-ati ajutat cu cele mai bune sfaturi si informatii!!
Vasari spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia_P fetelor vroiam sa va spun ca am observat ca odiseea noastra a implinit astazi 1 an de existenta asa ca : La multi ani din partea mea si va multumesc ca ati fost alaturi de mine la bine si la rau si m-ati ajutat cu cele mai bune sfaturi si informatii!! Mami de Ianis Andrei (11.10.10) grasunelul nostru drag |
La multi ani!
douradoudou spune:
la multi ani barlog!!!(multumim corina )
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
Vasari spune:
Florina, pentru torticolis am tinut-o ziua 1-2 ore pe spate, cu capul intors pe partea opusa contracturii, iar pt simetria oaselor capului am culcat-o normal, pe o parte, alternand la fiecare somn dr/stg. Deci le poti impaca bine pe ambele. Noi am observat foarte repede efectele.
Elfica spune:
Heidy: Multumesc mult!
Sugubina: Nu ma deranjeaza ca mi-a dat Panadol, ci ca mi-a dat preventiv. Eu sunt anti dat si luat medicamente fara motiv. Pai daca nu face febra deloc, de ce sa ii dau?
Asa cum v-am spus, a venit sotul si m-a intrebat daca am citit materialul dat de pediatra si de ce nu fac nimic in consecinta. Mi-a spus ca ma joc si ca de ce l-am mai pus sa mergem la o pediatra in celalalt capat al Bucurestiului daca eu nu o ascult... Dar eu ma gandesc ca o mai las o saptamana de la consult si vad cat ia in greutate. Daca ia ok, o las fara diversificare, daca nu, bag cereale si mar. Mai vedem, sper sa nu fie cazul...
Noapte buna! Cedez locul sotului, ca il tot aman de ceva vreme! Pe maine!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010