Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(17)
Raspunsuri - Pagina 4
beatrice75 spune:
Kamik, chiar vroiam sa-ti scriu sa-ti zic sa mergi neaparat la dr. Nu-i ok sa vomite atat!
Elfica spune:
Sugubina: Succes la tuns! Si eu m-as tunde, dar i-am pierdut urma tipei in care aveam incredere 100% si acum nu imi vine sa ma las pe mana altcuiva... o stie cineva pe Luminita de la salonul LumiAna? Acum ani de zile am inteles ca a fost la un salon in Berceni, nu stiu daca era al ei sau lucra la cineva. Apoi am intalnit-o eu langa statia de Metrou N. Grigorescu si acum vreo 3-4 luni se mutase in apropierea cimitirului de la Salajan sau a strandului Titan. Acum nu mai raspunde nici la mobil, nici la fixul de la salon si nu mai e nicaieri. :( Si parul meu ar vrea sa fie tuns, desi inca nu cade in urma nasterii. Dar ma astept din zi in zi, ca asa am auzit ca e normal.
Si inca ceva: Iulia tot vrea sa se ridice din pozitia intins pe spate si ridica capul cam 10-15 cm. Nu stiu cand va reusi sa se ridice singura in fund, nu vreau sa o grabesc, sa nu ii afecteze coloana. Voi sunteti adeptele pusului pernei in spatele copilului? Aud ca ar trebui sa incep sa i-o pun, dar nu cu inclinatie mare, la 45-max. 60 de grade. Eu insa nu as vrea sa i-o pun deloc, ca daca nu ii pun nu pateste nimic, dar daca i-o pun, poate i se deformeaza coloana. Voi ce parere aveti?
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
Elfica spune:
Martutza: Si a mea isi baga mainile in gura, uneori protesteaza cand i le scot sistematic si atunci isi ia revansa si baga cate un deget si pe lana san!!! Suzeta nu vrea, dar nici eu nu o indemn, sper insa sa nu faca pasiune pt degetele. Adica sa ii treaca, pt ca deja are pasiunea asta!
Joy21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 I-au gasit lui bebe E coli in urina. A avut dreptate Stanciu constipatia lui care nu trece cu nimic poate fi cauza unei infectii urinare. De unde naiba luat-o? |
Cum ati recoltat proba de urina? In general se repeta analiza. Si lui Leon la analiza ii iesise ceva si cand am repetat nu mai era. Problema e ca se contamineaza f usor proba. Noi cand am recoltat a doua oara ne-a zis sa il spalam cu 12h inainte cu sapun, inclusiv la preput, iar inainte sa-i punem punguta de recoltare sa-l clatim cu apa doar si sa il stergen cu un pansament steril.
Iti zic sa repeti analiza pentru ca o infectie urinara se trateaza cu antibiotic si ar fi pacat sa i-l dati lui bebe fara sa fie cazul.
Joy21 spune:
Sugu, foarte tari puficele, mai ales in poza in care dorm impreuna, asa, lipite Oricum, eu le-am vazut si in realitate si ma declar indragostita de ele
Corina, felicitari pentru botez! A fost distractie mare pe-acolo
Ana_o, abia astept sa vad pozele cu voi, si mai ales cu David
abramburica2 spune:
Martutza:sarumana de sfaturi.Nurofen nu i-am dat decat aseara ca nu face febra i-am dat pt a-i alina nitel durerea pana am mers la farmacie pt gelul dentinox si am mai luat alinan baby(e un siropel anticolici dar si cu efect de calmare in cazul eruptiilor dentare)pe care l-am administrat astazi si am reusit sa-i dau sa pape din biberon.A papat mititelu 170ml dupa 7 ore denemancat.Voi vedea ce va face cand se trezeste.Cum ne descurcam la urmatoarea masa.Tineti-mi pumnii!
Elfica spune:
Simonique: Asa m-am gandit si eu, mai ales ca luna asta a luat mai putin in greutate, dar mai mult in lungime, adica 4 cm/luna. I-am scos in evidenta doctoritei, dar nu a renuntat la diversificare...
Rotarixul noi nu l-am facut, sper sa nu ajung sa regret amarnic, mai ales ca sotul era de parere sa i-l facem. Cu Dumnezeu inainte, ne facem noi mari :)
douradoudou spune:
am revenit
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
martutza spune:
SIMONIQUE nu as vrea sa se regaseasca nici o mama in povestirile mele dar din pacate suntem multe in aceeasi barca.Ar fi multe de povestit (eu am mesajele de la bondarei din anii aceia intr-o poveste pentru cand va fi Victor mare sa inteleaga) si as scire una si pentru Claudia...dar ea e cumintica si nu nu sunt atat de multe peripetii in afara de innecat cu lapte care iesea pe nas in prima luna (si il aspiram cu batista bb sa o ajut sa respire ) si sper sa nu fie multe . Eu dupa luni de voluntariat in spitalul de pediatrie din Pitesti si 3 ani de munca in cab de pediatrie tot mai am de invatat.Un lucru e cert dupa principiul "NU EXISTA BOLI CI BOLNAVI" as putea spune si cu copiii e la fel...fiecare are ritmul lui si reactia lui la noul mediu in care au sosit.E ca si cum dupa luni de sihastrie te muti in New york sau Tokio....o poti lua razna daca nu e cineva cu rabdare sa te ajute sa te integrezi.
Elfica n-o diversifica.E prematur.Daca ii diversificam la 4 luni atunci sa-mi raspunda mie dr ta de ce mamele care alapteaza nu au voie diverse alimente dar le bagam la bbi in gura de la 4 luni? Adica procesat de corpul meu este intolerabil dar direct in stomacel e ok.La Victor m-a mancat undeva sa-i dau la 4 luni (la rec asistentei 2 lingurite de suc de morcov (ca deh era grasun,facea kk la 3-4 zile si vezi doamne sa nu devina obez sau sa se constipe...desi kk arata ok).Bezmetica cum eram i-am dat si iata urmarea (sa nu uit el l a4 luni avea 7.25kg si 64 cm si acum...nu e deloc obez a chiar subtirel):
"Ma bucur ca nu sunt singura "nebuna"care nu da nimic copilului pana la 6 luni.
Dupa cum ai citit am dat ieri baiatului 1 lingurita de suc de morcov .Mai bine imi bagam unbat undeva... pentru ca am stricat stomacul copilului.Toata seara si toata noapte a avut dureri de burtica, gaze, insomnie si kk moale.Asa ca am jurat ca nu-i mai dau nimic pana cel mai devreme 15 august;adica dupa ce intra in luna a 6a.Nu am dormit toata noaptea si sa linistit apoi dupa ce agolit stomacul si i-am dat 2.5ml de colic baby diluat cu apa; ca al meu ficior e si capos si nu vrea suculete dulci gen Panadol,colic baby etc.
Sugubina sper sa nu te schimbe tunsul...esti atat de tonica si amuzanta in mesajele tale si puficele.Eu ador pozele cu ele...iar acolo unde stau "cur in cur si noapte buna" sunt mortale.
Abramburica eu am dat Dentinox gel,Calgel,Orajel (asta l-a adus cineva din USA atunci) si nu prea erau de efect...ba mai mult se enerva ca-i bagam mana pe gingie si-l masam).Nervi de otel si rabdare iti doresc iar lui sa-i ostoiasca durerile mai repede.
Eh...ar fi multe de zis dar ma retrag.Vine Victor de la gradi si tre sa ma ocup si de el.
O seara linistita.
heidy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui martutza Daca vrea cineva sa o puna si pe Claudia in lista sa-mi zica si mai dau datele...pentru a treia oara si daca doriti sa ne cunoasteti am pus poze AICI -MINUNILE MELE Marta mamica fericita de Victor Mihai (12.03.2007) si Claudia-Elena (16.11.2010) |
da-mi un pm cu datele te rog si te adaug eu cand pot.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE