Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(17)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Neata cikas!

Salutare de la un mic dejuno tarziu cu cereale integrale cu lapte 0.1%, si paine neagra cu magiun prune fara zahar (din productia proprie dupa cum stiti de cand eram gravi).

andreeacc multumim frumos!

danaint uau 2kile! felicitari si la mai multe. Ce dieta tineai tu? Data de nutritionist?Ce a avut cainele?

A noastra Purci Purcescu dabia se mai taraie..zici ca e sirena-deh batranetea asta.

sunset_zuzi e buuna cafiaua ta.

Cristale merci. Si eu speer sa fie o perioada de descoperire si sa nu le tie pan la 4ani !

Olgutzika intreba Elena de tine!A nascut pe 4feb, baietelu e superb, manca numa titi. Ea fata de noi nu a avut probleme dupa nastere si a tinut-o doar cele trei zile standard.

ana_o felicitari pt botez deabia astept pozeee!

abramburica2 saracuu bebee.. ce sufera de nu poate el sa mance! Ce gel ai dat pe gingii? cum se cheama? aj vrea sa fiu pregatita sa stiu.

eliza_cri multumim frumos,te pupacinizez!

Ne pregatim si noi sa iesim afara;asept sa se trezeasca, sa le unflam si apoi tusti afara. Azi e zioa cea mare : MA TUND! Pan la gat asa, gen bob, fara breton ca nu suport per in oki. Sunt putin trista din cauza asta, ca din clasa 5ea nu am mai avut par scurt. Da asta e..el vrea sa ma paraseasca deci e mai bine sa il parasesc si eu na! Si se regenereaza creste..pot sa fac tratament mai usor.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Buna ziua si de la mine! Nu am mai intrat de multa vreme, dar de citit, v-am citit mereu. Am o problema cu net-ul si nu pot vedea pozele pe Picasa si nici adauga poze de la botez. Data trecuta m-a ajutat Inacat, dar de ceva timp ea e inactiva. Oare ai inceput serviciul sau tot cu socrul tau bolnav iti ocupi timpul? Oricum, te pupam!

V-as pune poze de la botez, dar nu pot :( Daca se ofera cineva, sa imi dea adresa de mail pe PM si trimit cateva.

AnaO: Felicitari pentru micutul crestinat! Si noi i-am pus Iuliei, pe langa Andreea cum e in acte, am ales ca nume de botez Dimitria :) Ni s-a parut important sa poarte numele sfantului care a ocrotit-o la nastere si o va ocroti toata viata. La nastere ziceam ca va fi doar nume de botez, ca ne pare rau sa renuntam la Iulia sau Andreea si nici sa nu aiba 3 prenume, mai ales ca si numele de familie e lung. Acum parca ne pare rau, dar asta e, in fata Domnului va fi mereu si Dimitria, lucru stabilit inca de la slujba de numire de la 8 zile. Cum a fost lumanarea, ai fost multumita?

Bravegirl: Bine ai revenit, ca nu mai stiam nimic de tine! Imi pare rau ca nu pot intra sa vad pozele, dar dupa ce se va remedia problema, le voi vedea, ca vad ca ai pozele la semnatura.

SimonaMaris: Superba poezia, mi-au dat lacrimile! I-o voi da mamei de 8 Martie insotita de cateva ganduri de multumire pt tot ce a facut pt mine. Acum, ca suntem si noi mame, altfel vedem lucrurile... Cel putin eu... Vad ce greu e sa cresti un copil acum, cand s-au inventat multe... daramite atunci cand stateau cu scutece... Nici nu imi imaginez cum ar fi!

Si acum sa ma plang putin: La controlul de patru luni am constatat ca Iulia a crescut 4 cm, adica de la nastere pana la 4 luni a luat 13 in total. O fi bine? Oricum, nu asta e problema mea, ci faptul ca in greutate a luat doar 550 g si mi-a spus sa ii dau cereale si mar. Speram atat de mult sa pot sa o alaptez exclusiv pana la 6 luni... :( Am fost luni la doctor si inca nu am inceput sa ii dau cereale si mar, ca nu imi vine. Oare ar putea fi o intamplare si sa isi revina cu greutatea in luna a cincea? Sau o fi laptele meu mai putin gras sau nu mai asimileaza ea cum trebuie? Sa risc inca o luna sa vad daca isi revine cu luatul in greutate sau sa incep diversificarea? Mamelor care ati trecut prin asa ceva la primul copil, cum ati procedat? Cum nu a luat o luna in greutate cat trebuia, cum ati inceput diversificarea? Ideea e ca la mine a luat in primele trei luni in jur de 800 g mereu, deci diferenta nu e enorma. Ca daca lua 1 kg, mai ziceam ca a luat doar juma', dar asa... Poate nu am mai stat eu de ea ca lumea, fiind cu botezul.... Nu stiu ce sa zic si sa fac.

Mult succes la pregatiri celor care inca se pregatesc de botez! Pupici tuturor mamicilor! Si o primavara minunata ursuletzilor si ursuletzelor, care tocmai incheie hibernarea din timpul iernii si se pregatesc de caldurica :)

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburica2 spune:

Sugubina:am folosit dentinox-gel.Da mititelul de el asa ma doare sufletul ca nu poate manca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Abramburica, chiar vroiam sa lansez aceasta intrebare pe forum. Cele care au copilasi mai mari daca au folosit Dentinox si cat de eficient este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Sugubina, eu tin dieta de la nutritionista, cea la care merg si sashenka si andreeacc. Ma declar super multumita!

Ana, noi pe 27 martie botezul, ca na, suntem mai mici, sa punem sunculita si taica-miu e plecat din tara pana pe 17, asa ca doar atunci puteam!

Am fost la drenaj azi, a observat si tanti de acolo ce de am mai slabit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Eliza...baba mea e pe 7 (sunt nascuta pe 07.07.71 ) asha ca pazea..pe 7 sa va puneti cojoacele ca ninge...nu de alta dar am nevoie de bani

Beatrice...sanatate lui Robert...E coli da diaree nu constipatie.Fa-ti si tu analizele sa nu fi luat ceva din spital.

Lidia_p pana la 4 luni copilul trebuie sa-si dubleze greutatea de la nastere si sa o tripleze la 1 an.Daca in fiecare luna ia in greutate...chiar daca numai ia asa mult ca in prima luna...totul e ok...atata timp cat nu are alte probleme.

Ana_o iti doresc o "baba" frumoasa si marinimoasa ca sufletul tau.

Amelia... senzorica a avut parte de toate remediile naturiste si de toate dragalaseniile dar dupa 2 luni;im primele 2 luni am fost in depresie postnatala,plus ca eram o crizata in ceea ce priveste igiena si curatenia si cum soata nu prea participa s-a declansat taifunul.Apoi am inceput sa-l implic si pe el indiferent de comentariile lui,sa implic mama,sora,etc.Am mai ars mancarea in timp ce ii puneam scutece calde in pat si pe burta sau stateam la dus,am lasat vasele nespalate de pe o zi pe alta...dar nu regret...am un copil iubitor,afectuos si foarte inteligent...cra-cra..si asta pentru ca am petrecut mult timp langa el si i-am vorbit mereu.Aveam zile in care mergeam non-stop cate 6-7 ore cu pauza de tzatza 30 min si a crescut frumos.sunt sigura ca si senzorica ta cea mica simte ca o iubesti si te vrea langa ea.Sa fie ea sanatoasa si vor trece si senzorii astia.

Dosita dar cu degetul in gura strecurat pe langa suzi nu merge? Eu asa am gasit-o pe CLaudia dormind ieri...ma si miram de ce nu caraie de 4 ore...era fata fericita

Abramburica exista la homeopate Chamomille 9 niste granule care se dizolva in putina apa si se da cu lingurita.Au efect calmant.In plus ii poti pune un inel gingival la rece si il dai sa-l roada.Nu abuza de Panadol ca da gastrite ca si Nurofenul ...doar daca face temp ar fi indicat sau cel mult de 2 ori /zi si una din doze sa fie inainte de culcare.Parerea mea si nervi de otel...acum incep primele cazne ale mamei.La Victor imi amintesc ca au iesit 3 dinti in 2 saptamani...asa a ajuns sa doarma cu noi in pat si la fiecare marait era cu tzitzi in gura...ma saturasem de ture pana al el..si avea 8 luni..era greu...ma plimbam noaptea cu el in brate pe intuneric sa nu-l deranjam pe tati care mergea la serviciu...vremuri...si vin altele cu Claudia

Mi s-o trezit neuronu' si am redescoperit luni un remediu bun-bun pt burtici cu gaze si deranjamente GRIPE WATER, e natural si foarte eficient.Eu l-am descoperit cand a facut Victor rinofaringita si si-a dat stomacelul peste cap de la Nurofen si acum i-am dat si Claudiei 1 lingurita/zi si da gazele afara ca mitraliera si doarme mult mai bine fara gemete si scremete plus ca a inceput sa faca kk zilnic (ea facea la 3-4 zile,cremos dar rar si gemut).Acum suntem ok la burtica.

Daca vrea cineva sa o puna si pe Claudia in lista sa-mi zica si mai dau datele...pentru a treia oara

si daca doriti sa ne cunoasteti am pus poze AICI -MINUNILE MELE

Mergi la inceput

Dana, 5ooron prima sedinta si apoi, cat?
eu va trebui sa-mi pun si sterilet, iar vreo 500ron

Mergi la inceput

Martutza, acu am citit cu diareea. De-abia astept sa mergem maine la pediatru. Azi mergem la med de fam pt vaccin.la noi med de fam e bun doar pt compensate, atat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

salut
noi mergem maine la dr la gomoiu sa vedem de ce nu ii trece varsatul asta de laptic.cu trimitere bineinteles.sper sa fie bine ca cedez nervos...
Poop si sa le fie de bine micilor crestini!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

In legatura cu gelul pt dinti, la cel mare acesta avea efect pe moment, nu tinea mult, ii placea sa il masez eu cu degetul
martutza tare frumos ai povestit, m-am regasit total in povestea ta
Elfica eu stiu ca dupa luna a 3 a cresterea in greutate nu se mai face asa de mult si cum la voi a fost in jur de 800 grame in primele 3 luni, 500 grame in luna 4 nu mi se pare rau...asta e parerea mea...multi dr se cam grabesc cu diversificarea, parerea mea

Mergi la inceput