Stelute de ianuarie februarie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Buna fetelor.bine v.am regasit.Abia astazi am aflat ca sunteti aici...Mi.a fost foarte dor de postarile voastre.stiti ca eu va citesc cu drag.De scris mai greu insa de citit va citesc!va pup pe toate!

Minunea noastra mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

cioc cioc! mai e loc?

v-am dat disparute si tare mi-ati lipsit sa stiti! ma bucur sa va regasesc pe DC. sper ca aici sa intru mai des ca aici imi e mai usor, tot intru si la canadeze.

ma bucur sa revad si lume de care nu mai auzisem de mult! biribu eu te tin bine minte ca fetele noastre-s nascute in aceeasi zi!

lala sa va fie de bine mini-vacanta!

cu slabitul eu nu mai zic nimic, ca in ultima vreme numa' gura-i de mine si la fapte nimic. dar cine stie, poate daca va vad pe voi ca va apucati, ma mai ambitionez si eu un pic...

ca vorbeati la un moment dat (poate mai demult, dar eu azi am citit ambele capitole...) de imbracat la fetite, etc. Si Isa este tot o cocheta, o stie toata gradinita si toti prietenii. Ea isi alege cu ce se imbraca dimineata, cum zicea si Biribu, daca-i roz are sanse mai mari, desi si asta a inceput sa se mai schimbe in ultima vreme. Insa cand vine acasa de la gradi, se schimba iar si-si pune rochii "de seara" si sandale... de cand o iau la gradinita, primul lucru care imi spune este ca "isi pune rochia roz sau bleu, cu paiete, etc., cand ajunge acasa" ca sa nu cumva sa uit...

iar cu frigul si zapda, don't get me started... la noi ninge

o duminica frumoasa tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Michelle,Pitilache,
Ma bucur ca ne-ati gasit.

Anis,ma bucur ca ti-a priit!

Eu am fost aseara la bal mascat si sunt rupta in doua.Am amestecat bauturile in draci si acum ma doar capul de mor.
A fost super fain si am dansat intr-una.Asta chiar mi-a placut,ca am mai dat din sunci jos.

Lala,cu dieta,eu raman la Weight Wachers ca mi-a fost bine si nu faceam foame.E de fat tot numarat de calorii.
faza care ma ajuta pe mine e ca trebuie sa scriu ce mananc si imi dau seama cit bag in mine.Ca aveam mereu impresia ca eu nu mananc mult si ma ingras.dar eu mancam de fapt mult mai mult.

O saptamana frumoasa va doresc si cadouri pe masura!

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebebia spune:

Doamnelor, am venit si eu, mi-e chiar dor de voi!!!!!

Am mai fost pe aici in 2007, cam prin august v-am descoperit.

Am vazut poze minunate, mamici care stiu sa se distreze BRAVO VOUA!

Si Bia bea laptic dimineata si seara, o canuta. Ii place foarte tare, am observat oricum ca si-a redus portia. Bea peste 250 ml, acum aprox 200 ml. A avut si ea o viroza cumplita, si eu si mama mea care din nou a facut complicatii-pneumonie. Nu o duc inca la gradi unde e viroza in floare.

Am fost stresati insa pana la urma am dovedit-o cu remedii homeopate: ipeca pt tuse, belladona pt febra, formula 17 si formula 76 pt imunitate respectiv antigripal.

Va pup, fug la munca, am o zi foarte grea, pe langa toate cele stranse, aseara am aflat ca a murit sotul colegei mele, avea 35 ani, intr-un cancer galopant. Acum 6 saptamani a inceput sa tuseasca si sa il doara spatele si de atunci parca a fost un film horror, atat de repede s-au derulat toate.Astazi trebuie sa mobilizam toti colegii din judet sa participe fiecare, colega mea are un bait de 10 ani si o fetita de 1 an si 9 luni, o tragedie!

Mama de Bianca 01.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

haideti fetelor la cafelutza!!!

sa aveti o zi faina si un 8 martie de mamici cu bucurii de la pitici!

si eu am fost ieri usor lovita de tren dupa party ul de sambata
dar a meritat / m-am recuperat, bine ca am ales week endul

recomandare: mergeti in centrul vechi al capitalei!
incepe sa miroasa a turism

Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

Martisoare UMANITARE

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

azi dau de baut ca-i ziua mea

bebebia bine te-am regasit , cine ti-a prescris medicamentele homeopate ai fost la vreun doctor ? in timisoara ? de mult vreau sa merg si eu la un homeopat dar nu stiu la cine , pupici sa treci cu bine de ziua de azi , e asa trist pentru colega ta

pitilache , michelle

eu m-am chefuit ieri , sunt franta , calin a dormit tare rau poate era obosit de ieri de la atatea persoane , el nu prea e obisnuit cu lume asa multa

merg sa-mi beau cafeaua poate imi mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!

Adela, la multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita si iubita! Sa ai parte de tot ce-i mai bun si mai frumos pe lume!

Fetelor, ma bucur ca v-ati simti bine la petreceri.

Michelle, Pitilache, Bebebia, bine ati venit!

Noi suntem bine. Roni la gradi, Eric bantuie prin casa... O avem pe buni, asa ca, mai exploateaza si pe altcineva, nu numai pe mami.
Am avut de munca mult, la niste chestii pt doamnele educatoare si directoare, de la gradi, de la Roni... Mai tre' sa fac ceva pt sefa lu' tati... Asa ca...

Pup si sa aveti o saptamana minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

ahaaaa

motiv de chefuiala

La multi ani Adela!

Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

Martisoare UMANITARE

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata!!!!

Adela, la multi ani!!!!Sa fii sanatoasa si fericita!!!

Lore, deci ai ajutoare!Super. Poate te mai odihnesti putin.

Alinuk, ma bucur ca te-ai simtit bine! Lasa ca oboseala trece!
Eu daca pierd o noapte e vai de capul meu ca-mi ia o sapt sa ma refac. Tu poate-oi fi mai tanara.

Bebebia, ma bucur ca ne-ai dat de urma.
Imi pare rau pt colegul tau.Offff, asa tanar...

Haha, Dana, si tu esti rupta!????

Pitilache, welcome, cum se zice la Tufesti!!!
Ninge?Yuckkk...
Vad ca si tu ai aventuri cu rochiile.Mi-e mila de tine.

Michelle, spor la citit.Si la scris daca ai timp si poti. Te pup!Si pe pitic il

Biribu, am tinut disociata o singura data, o luna la inceput. Si am regretat amarnic. Am slabit 10 kg in luna aceea , apoi nimic vreo 2 luni desi mancam putin. Si m-am dus la dr si m-am lamurit. Practic la disociata pierzi kg multe repede insa sunt muschi; grasime pierzi la fel ca la hipocaloric; si daca mananci mult si disociat o sa pierzi doar muschi, grasime deloc. Apoi grasimea va atarna pe un muschi amarat si arati nasol. Si nici nu mai slabesti ca daca n-ai muschi, nu faci metabolism calumea. Eu nu recomand asa ceva; eu mi-am luat leapsa cu ea- a trebuit sa trag sala, electrostimulare si proteine vreo doua luni ca sa refac.Dar daca vrei, era 3 zile fructe si legume, 3 zile lactate si 3 zile carne.

Liuda, hai fata fa lista si o dai la bucatarie. Aoleu, mor; parca vezi ca slabeste toata firma.

Anis, cu piciorul ala ai stat pana la 6 ???Te tii bine, doamna!?

Deci azi suntem la regim? Sau doar eu?
Azi am mancat un iaurt mai maricel asa(cca 200g) si o felie de paine cu seminte facuta de mine (si aia tot mare). Si la gustare am mancat un mar.La amiaza o sa mananc tocana de mazare cu pui ca asta am prin frigider. Si diseara oi mai vedea.
Mai e careva???? Sau azi toata lumea tinee dieta cu ibuprofen si cafea?
Aelito? Glumesc desigur!!!

Hele, ce mai faci? Mai traiesti?

Eu m-am dus dimineata sa fac curat intr-un apartament si erau 10 grade inauntru. Nu mergea centrala.Am inghetat pana a venit service-ul si mi-au spus ca e placa de baza praf. Deci nasol.E mai ieftin sa luam alta centrala.O sa ne distram. A mers biata vreo 12 ani.Ii ajunge.
Asa ca eu curat la 10 grade nu fac si pana ma mai gandesc ce fac am abandonat planul initial.
Maine au fetele serbare. Nu stiu cum o sa reusesc s-o imbrac pe Anna cu vreo rochie mai pompoasa. Imi vine sa mor de acum.

Mai fac o cafea si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

BIRIBU,da,ta-su are 1,83 ,nici eu nu sunt mica,dar el a fost mic cand era ..mic! nu stiu cum s-.a desirat apoi in scurt timp
oricum nu ar fi nimic daca ar fi mai mica,v-am mai spus eu de mult,frate-meu era mic cand..era mic. Si mama nu stiu de ce vroia ea sa fie neaparat inalt,si ii zicea mereu "cum dracu ai semanat tu cu unchi-tu x fir-ar al dracului".bineinteles ca nu a semanat cu nici un unchi,mama nebunasi a crescut,bietu' ,dar mai tarziu,pe la vreo 16-17 ani.

ai mei daca mai fac figuri pe strada,cand ajung in parc,la joaca,se joaca impreuna.

vezi sa le tai avantul celor care o trateaza pe Ana mai mare decat e,sic are o tot intreaba daca e sigura,nu ai de ce sa taci ! si cand o vad mai inalta si au ei asteptari,la fel,taie-le avantul,sa-si faca ei copii si sa astepte ce vor de la ei,ca nu toata lumea vrea sa scoata ministri din ei !
sa-si rezolve frustrarile pe alte chestii,nu pe copiii altuia !

LIUDA hahaha cica da ochii peste cap ca in neamu lu ta-su hahaa
a mea da ca mine

bai,ieri era asa miorlaita,Sofia,miorlaia din orice,ca a lovit-o Andres,ca a lovit-o ta-su cand a trecut pe langa ea si asaaa seimpiedica si se arunca..ce mai ,avea chef de miorlau .si eu o tineam asa in brate si ii ziceam " aoleeeeu ce miorlaiiici ..." si ea tot chitzaia ,si eu spre final " aoleeeeeu cum semanasi tu cu ma-ta ca numai aia miorlaia asaaa " de a pufnit ta-su in ras .
pai da,ca asa cum stateam eu cu ea,mi-am amintit ca asafaceam si eu si imi scarma tata rau in coarne,si-mi zicea:uite cornul ! uite-l,a iesit ! si eu mai rau faceam,ca deh,aveam cu cine
o sa-i caut si ei coarnele,ca mi-.am amintit.
e vorba de alea de rasfatz.

aaaa,ANIS,doamna,tu esti ACOLO !!!!brava,va distrarati !!

MICHELLE81-BINE AI VENIT !!Ma bucur ca ne-ai gasit!Ce face Lukas?

PITILACHE BINE AI VENIT !!ce bine ca aici ai sa intri mai des !
asa,Ana e nascuta in aceeasi zi cu Isabella?

cu imbracatul la gradinita avem noroc ca e uniforma,si asa nu se invata cu pretentii.

DANA si tu te-ai distrat !dansul,chiar daca nu slabeste,ridica moralul!

BEBEBIA BINE AI VENIT !
vai ce tragedie ..cu bietul om..si copii asa mici..vai de ei.biata fetita nici nu o sa isi aminteasca de el.dumnezeu sa aiba grija de toti !

ALINUK si tu ai fost la ditractie !

ADELA ,LA MULTI ANI !!! SA FII FERICITA ! SA AI TOT CE ITI DORESTI !! MULTA MULTA LINISTE SUFLETEASCA !!

LORES sunt super suporturile alea cu flori pe care le-ai facut !

LALA care e disociata?
daca ma intrebi pe mine,eu pana la masa de pranz beau doar cafeaua.

Mergi la inceput