Stelute de ianuarie februarie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

pai da,simtul proprietatii il are de mult,nu uita jucariile nicaieri,sau daca le uita,le recupereaza.
dar eu ma refeream la tupeul de a-i cere educatoarei .
cum ii ceream eu bomboana desi imi era clar ca daca o mai avea mi-ar fi adus-o singura,ca asa era normal ,sau imi aducea alta ! hahaa dar eu ii ceream de la obraz sa se simta prost,sa recunoasca ea cu gura ei ca a mancat-o ! ca o nesimtita

si de Sofia radeam ca o sa o innebuneasca pe educatoare sa i le dea inapoi,si probabil nici aia nu le mai arehahha

baaai,dimineata a ninss si iar nu am stiut .eu cand am deschis geamurile,era ud,am crezut ca a plouat.ca azi a tot plouat apoi.dar mi-a zis tati acum acnd a venit ca era zapada pe masina dimineata
si acum cica ploua cu ghiata!

ati dat acatisteeeeeeee !

Lori,aici la 6 ani sunt la scoala,deci nu mai dorm deloc.cls 1 incepe in anul in care copilul face 6 ani.adica daca copilul face 6 ani in decembrie,incepe scoala la 5 ani si 9 luni (in septembrie
deci incepp toti care implinesc anul ala 6 ani,din ian pana in decembrie.Sofia are noroc ca s-a nascut 2 zile dupa anul nou,deci intra in anul urmator,la 6 ani si 8 luni.daca se nastea mai devreme cu 2 zile,incepea scoala la 5 ani si 9 luni...daca intelegeti ce vreau sa zic...
Miguel va incepe la 6 ani si o luna,pt ca e nascut in august.Iar Andres va incepe la 6 ani si 4 luni,nascut in mai.
daca erau nascuti in lunile sept-dec ,se duceau sub 6 ani la scoala.
asa ca atunci nu mai doarme nimeni,se fac teme,termina la ora 14 daca nu mananca acolo,daca ii lasi la masa,termina pe la 16.mananca la scoala pana prin cls a 7-a parca.si vin pe la 15-30 sau 16 acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Mai la noi teoria cu mancarea si practica nu s-au pupat niciodata. Eu cind am incercat foamea ea a fost total neimpresionata, usurata as zice. si bea mai mult lapte si pe ala nu am avut inima sa i-l scot. plus ca eu cu cit insist mai mult sa incerce ceva cu atit devine mai selectiva si la chestii pe care le minca inainte.
Acum deja am pierdut momentul pt ca e mare, nu-i dau eu ceva se duce si deschide frigderul si agata un iaurt, ceva ce ii place si pot eu sa fac ca trenul ca degeaba...
plus ca se plinge apoi in public ii zice educatoarei la gradi ... mama nu mi-a dat sa maninc ieri... adik nu i-am facut macaroane si am insistat sa manince si ea niste amariti de cartofi cu pui (evident fara rezultat )
in fine, pediatra mi-a zis s-o las in pace si asta fac. vrea ceva bine,nu ... la revedere. de foame nu moare, e ditai fata are 113 cm la 4 ani, din ceva creste ea. insa ma enervez la gindul ca la noi se gateste intr-una mincare normala, sanatoasa, zic eu, si ea nu beneficiaza de asta.

Liuda pai daca maninca supa de carne e f bine, in zeama aia trec toate proteinele din carne deci nu-i bai daca nu vrea si "bucatile".

Lala pai bine ca stia fata care e cifra doi in fond auzi la ea, nu era luminarea cu cifra potrivita

Lori pai chiar asa, de ce i-or mai culca? Anna mea nu mai vrea de-acuma, e cu cintec mereu, nu imi imaginez ca peste doi ani sa mai doarma.

Aelita esti o eroina, nu pot sa-mi imaginez cum e cu trei.. eu cind merg cu ai mei singura pe strada undeva si sunt in stare de alerta in permanenta, astia o iau razna care cum, in directii opuse, nu stiu pe care sa-l pescuiesc mai intii.

deci ce regim incepem si cind? Lala tu esti sefa, spune ce si cum

Mami de doi mici

"If you believe everything that you read, better not read"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Hai ca ajung si eu tot la ceas de seara sa scriu un mesaj aici,desi am avut zi libera.
De dimineata l-am dus pe Lucas la gradi si sa nu va zic ce plins mi-a tras de.mi venea sa fug sa ma ascund.El nu e obisnuit sa-l duc eu si cind s-a prins el ca eu nu lucrez va dati seama ca a vrut cu mine.Apoi au avut carnaval azi si a tinut pina la doua,iar el nu vrea sa ramana mai mult de 12 acolo,asa ca iar o tura de lacrimi.In fine am fugit cu chiu cu vai si am plecat la cumparaturi.Apoi am avut musafiri si seara am plecat la pus de unghii.
Sunt super faine,doar ca tastez mai greu.Eu sunt bucuroasa ca arata si mainile mele ma ingrijite ca eram de groaza.Si la banii care i-am dat cred ca nici in Ro nu mai gasesti asa ieftin.

Nu stiu ce sa zic cu cariile de biberon,dar la prima carie a lui Lucas ne-a certat dentista de numa,ca sa scoatem biberonul ca e mare si sa bea din cana.
Nici eu nu sunt convinsa ca de la asta a facut carii,ca de aia ii si mai dau biberonul.Insa ma uit sa isi spele dintii de fiecare data dupa ce bea lapte.

Aelita,sa mor de ras cu agrafele Sofiei,Ca tine cu bomboana.Foarte bine asa,daca stie ca are dreptate.

Liudo,dar cu constipatia mai aveti treaba?
Noi am rezolvat cu constipatia si acum mananca,pentru ca la noi asta era cauza.

Helenutza,bine ca semnezi condica sa stim ca esti bine.Hai ca mai sunt 3 saptamani,cum zice Liuda.

Mai aveam de scris,dar iar m-a luat amnezia...am uitat ce mai aveam de spus.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Aelita,am vazut acum pozele...
Ce frumosss e asta micul,mor de el.Daca Sofia si Andreas seamana cu tati sa stii ca Miguel e al tau.
Frumusel si se vede cuminte foc.Sunteti o familie frumoasa.va invidiez sa stii.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata la cafeluta!

Aelito, dar chiar asa tipicara erai, fata? Cred ca inebunea maica-ta! Lasa ca e bine ca te mosteneste Sofia ca nu piere rasa!Esti criminala cu bomboana.
Mie mi se pare f interesant ca regasim in copii anumite trasaturi ale noastre.E ca si cum ne-am privi din afara cumva.Uneori imi dau seama cam ce ridicol reactionez in anumite situatii cand ma imita Alice.

Dana, deci ai unghii noi!
Si Alice face urat daca stie ca stau acasa. Si mai nou a inceput sa se prinda ca vin acasa in urma ei. Mi-a spus alaltaieri ca parca nu erau vase pe chiuveta cand am plecat.Cica "parca mie mi-ai spus ca ai fost la munca".Si acum vreo 2-3 sapt mi-a spus ca ea stie ca merg la munca dupa ce o las pe ea la gradi ca m-a pandit si a vazut ea ca de cum ies din gradinita incep sa vorbesc la tel.Adica ea a stat la geam sa ma urmareasca.

Biribu, da, cred ca greseala a fost ca nu ai scos si laptele. Ca asa practic nu suferea de foame, ci doar de "saracie", haha.Dar cum zici tu, nu-i bai ca nu moare de foame. Soacra mea spune mereu ca foamea e un instinct-nimeni nu moare de foame; omul de foame a mancat si alti oameni. Deci daca ii e foame mananca.Si in curand va fi mare si vei putea sa-i explici de ce trebuie sa mancam corect, bla,bla.

Cu slabeala eu propun sa tina fiecare ce regim i se potriveste mai bine.De luni! Eu o sa tin hipocaloric.Si poate imi si misc fizicul ceva mai mult ca sapt asta incep munca.S-a terminat distractia.

Brrr, ce frig e in Spania!

Saracuta Diana!!!!Probleme de comunicare.N-a stiut saraca femeie ca sigur nu intra in ea.Acum stie cu cine are de-a face.

Radeti voi cu "mai ai 7 luni si scapi" dar eu asa imi faceam liniste in creier cand imi era greata cu Anna.Si-mi facusem AMR.Ca sa vedeti ce dusa sunt. Ca-mi era asa rau ca plangeam; imi era scarba sa mai vomit.
Si tot asa faceam AMR cand erau copiii bolnavi anul trecut; cand erau ele cu bolesnite mereu.Dupa principiul "o raceala trece cu tratament in 7 zile si fara tratament intr-o sapt".La mine tinea pacaleala ca nu o luam pe campii.

Lori, asta cu scoala ma cam sperie si pe mine. Mai ales ca eu nu cred ca mai stiu sa rezilv probleme de cl a treia.Dar cu rabdare...facem si noi iar cl intai, a doua, etc.

Alice plimba de cateva zile o soseta in care a indesat tot felul de maruntisuri. Si zice ca e traista ei fermecata.Si a bagat in ea si un copacel de plastic mic care i-a dat gaura in ciorap ca era ascutit. Si se chinuia sa-l scoata si bombanea "daca-i vorba ca faci gaura in traista, eu ma scap te tine; tu esti hal de copac fermecat?"Dar chiar asa.

Liuda, sa stii ca asta e stereotip in RO. Cum te cheama si cati ani ai? Ah, si mai e aia cu "tu stii vreo poezie?". Alice nici nu se sinchiseste sa raspunda.
Poate are efect tratamentul. Tin pumnii.

Ramona, bafta la dentist!

Hele , sper ca esti mai bine.

Fug sa fac aerobic cu fiica-mea ca cica azi n-am facut si ma striga ca o sa raman cu fundul mare.Papa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!
Suntem bine, dar am fost plecata gura casca si am avut si ceva de lucru si de asta n-am mai bantuit pe-aici...
Copiii sunt mult mai bine...
Fug la nani.
Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

BIRIBU am noroc ca ai mei nu prea alearga in parti diferite.Sofia face mofturi,cand vine de la gradi,si lasa botul si ramane in urma.si merg mai departe,dar mai incet,ma uit cu coada ochiului si ii zic sa ramana acolo,si ea daca vede ca plec,incepe si merge si se tine asa usor dupa noi,dar daca intorc capul se opreste ! bine,ca e doar trotuar si doar intre blocuri.asa pe distante mari nu merg singura nici eu cu ei,nu sunt in stare sa ies din cartier sa iau masina...asa ca eroina neam !
daca zici ca are 113 cm e superrr ! Sofia e cea mai mica,nu mai stiu cat are,dar ea era sub un metru cand ai vostri depasisera de mult.e mult mai scunda decat Alice,pt cine o stie in realitate.

DANA,aoleu ce nasol ca plange,eu marturisesc ca nu as fi rezistat,daca imi plangea Sofiaaaa???daca plangea viata mea,inima mea,sufletul meu,cand am dus-o la gradi?eu mi-o luam acasa dar ii place rrrau !!!
si doar stie ca raman acasa,dar,nici sa nu ma vada !pt cole o vine si pe ma-sa !
dar am avut noroc cu educatoarea ! eu zic ca ea face toti banii!

hai,lasa,ca si de la cana face la fel carii,daca e sa faca..

de unde sa semene Miguel cu mine??? nici asta !!
v-am zis,doar la talente seamana Sofia ! la dat ochii peste cap,la ifose,la cerut bomboana

LALA iti dai seama sa ma duc la aia zilnic numai sa-mi spuna-n fatza ca a mancat-oooo???? acu nu stiu cum o fi apoi,ca eu in viata am pierdut faza asta pe drum,au avut altii grija,si acum dimpotriva,sunt din aia care nu imi cer drepturile deloc,doar le apar pe ale altora,si pt mine ma enervez de pomana...

hahaaa esti mancata cu Alice,te ia de zici ca te-a prins cu altu-n pat hahahaaaaaa

ai vazut ce frig e aici??????? cica a nins,dar eu nu am apucat sa vad,daca ma trezesc ca putoarea ! daca erai tu,o vedeai sigur !

Citat:
"daca-i vorba ca faci gaura in traista, eu ma scap te tine; tu esti hal de copac fermecat?"Dar chiar asa.

hhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa morrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!

si aici se intreaba cum te cheama,cati ani ai DAR SCAPAM DE POEZII !!!!!! NIMENI NU TE INTREABA DE POEZII .BAAI,CE FERICIRE !!

LORE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Lala ai tu dreptate, laptele nu i l-am scos si poate facea diferenta dar aici e buba cind sunt doi copii, pai cum sa-i dau aluilalt si ei sa-i zic nu?? Tony bea si acum in jur de 1 litru pe zi, dar el si maninca mincare f bine, n-am de ce sa-i reduc ratia.
culmea ca ai mei sunt pe dos: Anna care e o mofturoasa e chiar bine dezvoltata si slaba nu e deloc, asta mic in schimb e tintar rau si baga in el ca spartul.

Aelita pai ai noroc de copii cuminti. ai mei si in curte daca ii scot unul vrea la stinga si altul la dreapta Eu zic ca Sofia o sa recupereze in inaltime ca doar voi sunteti inalti (asa mi se pare mie,nu?) La noi nu e nici unul prea inalt, nu stiu de unde se isca ea asa lunga.
La Anna problema cind o intreaba cineva citi ani are e ca nu o crede nimeni ca are doar 4 ani toata lumea se mira si unii ii mai si zic ca cica esti sigura?? se cam necajeste copilul ca nu pricepe ea de ce nu o cred; e prost si asa, e tratata cam peste tot de parca ar fi mai mare si au asteptari de la ea ca de copil de scoala.

Lala parca tu tinusei o disociata mai demult. zi-mi si mie cam cum, ce si cit mincai, chestii deastea. ma tenteaza oarecum, vreau sa vad macar citeva kg ca se duc intr-o saptamina ca altfel ma descurajez si o iau pe delaturi. apoi oi mai vedea. mie mi-a mers f bine cu atkins in trecut dar acuma ca da primavara efectiv nu ma vad mincind doar carne.

Dana si a mea e tot cu biberonul si culmea la somn (stiu, e vina mea ca o las ), adik se spala pe dinti si apoi cere bibe, si nu are carii. in mintea mea au legatura mai mult cu aportul de calciu, nu stiu, poate gresesc.

Mami de doi mici

"If you believe everything that you read, better not read"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liuda1 spune:

sa salut gasca!!!

Daaaaa, sa ma incriu la ifose, ca eu sant capricoarna si fimea capra cu coarneee!!! Desi felul cum da ochii peste cap e din neamu' lu' tasoooo!!!

Hai regim de maineeee!!! Ma bag, fara documentare, ca aia stiu, vointza mai putzinaaa!!! Dar ma bag, la mine scade burtaaa daca nu mananc dupa 6 seara, ca aici e buba la mine!!! Adica nu tre sa fac foame, aleg ce mananc, renuntz la fainoase, zahar, bla bla si sa nu mananc seara!!!
Bai ce chestie, ma gandeam, e de la cap, cand ne mobilizase elis odata si acum am im minte imaginea cum mancam io in parcarea mall-ului in bucuresti, din caserola morcov cu ou fiert!!!! Mor de ras cand imi amintesc, dar daca tineam regim in gascaaaa, tzineam, nu trisam!!! Bai, nene, ziceaomu' fata mergem dupa aia si mancam!!! Io, nuuu, unde gasesc io morcov fiert, ca asta e azi pe listaaaa!!!!

Noi ne relaxam, mi-am amintit ca fimea avea poiezie de invatzat de opt martie, o fi vreo serbare, nu stiu daca a lipsit joi, vineriii, deci nici nu stiu unde e foitza aia cu pieziaaaa!!! Ce ma fac cand vine scoalaaa!!!

Pupici, vb si maineee!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

a fost super la intalnire....eu cu Ela am ramas pana la dimineata si acum zici ca m-a lovit trenul :-)) vai de batranetile mele :-)))

Mergi la inceput