Stelute de ianuarie februarie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 9
Lore1980 spune:
Buna!
Hai ca a inceput o noua saptamana, ma omoara cum trece timpul asta… am avut si musafiri in we… parca nici n-a fost… desi ieri am reusit sa lenevim un pic, am iesit si in Cismigiu un pic, dar mi s-a parut asa trist… era innorat, petice de zapada murdara, copacii goi… vreau sa vina primavera odata!!! Ei, una peste alta, bine ca suntem sanatosi…
Dana, zici ca a plans Lucas? Mititelul, ce-o fi si in capsorul lor… si Radu al meu daca stie ca sta cineva acasa si el merge la gradi e terminat, ma tot intreaba de ce bunicii stau acasa si pe el il ducem la gradi. Si atunci da-I lamuriri, ca tre sa fie mai independent, ca invata lucruri frumoase, ca interactioneaza cu copii de varsta lui. Ma rog stie el care-I treaba ca maine poimaine e scolar.
Ce frumos la voi cu carnaval, bal mascat etc. super distractie, bravo!
Felicitari si pentru manichiura… chiar vroiam sa te intreb daca poti face treaba si daca solutia aia cu care se lipesc nu face mai rau unghiilor. Ale mele se cam exfoliaza si am inceput sa iau niste magneziu si zinc si parca e mai bine. Ma batea gandul si pe mine la un moment dat sa-mi pun unghii false.
Lala, sa stii ca ai dreptate cu copiii cum ne imita, ma uit si eu la reactiile lui Radu cateodata si ma ia cu ameteala. Dar incerc de fiecare data sa ma controlez, astfel incat sa nu fac prea urat. Noroc ca nu-mi iee de fiecare data.
Ce tare e Alice, ce atenta e la detalii. Deci n-ai sub nicio forma cum s-o pacalesti, te prinde imediat! Auzi, hal de copac fermecat!!!
Lore, ma bucur mult ca sunteti mai bine, bravo!
Aelita , ce bine ca sunt cuminti copilasii tai. E important sa te asculte si sa nu fug ape strada care incotro. Nici eu n-am probleme cu Radu, e foarte ok, dar e numai unul. Ma uitam la cumnata mea cu doi si zvapaiati amandoi, unul hais, altul cea… mi-a stat inima de fiecare data cu ei pe strada.
Ce bine ca-I place Sofiei la gradi! Eu am fost tare intoarsa pe dos cu Radu cu gradinita, cand il lasam acolo jelind. E bine ca acum cel putin nu mai plange.
Alinuk si celelalte fete petrecarete, felicitari, bravo voua ca v-ati distrat!
Adela, La multi ani!!! Multa sanatate si fericire si bucurii alaturi de familie! Ai grija de tine!
Michelle, Pitilache, Bebebia
Pupici!
liuda1 spune:
Neatza la amiaza!!!
Michelle - bine ai revenit acasa!!!!
Pitalacheee - bine ai revenit in club!!! Nooo, la voi e complicat tare la haineee, nici chiar asa, ar fi prea mult pentru mine!!!
Bebebia - te asteptam mai des... O Doamne ce zici tu, de colega taaaa!!! Condoleantze!!!
Adelaaa - la mult ani mamica draga, ca azi e ziua taaa! sa fie frumoasa si fericit, sa te bucuri de ingerasii tai, sa ai putere sa treci peste toateeeee!!! sa depasesti cu fruntea in sus!!! Te pup cu mare drag!!!
ooo da de zi santem la regim!!!! daaaaaa!!! Io azi inca n-am mancat nimic decat niste sirop de tuse, ca n-am apuct nici cafea, ca am avut o inspectzie... si cum am scapat de ei am venit sa va salut!!! dar oricum sant calare dupa voi, sa vad ce am azi la pranz!!! Lala, io nu dau lista la bucatarie, face tanti ce face, nu ma intereseaza, nu face dupa placul meu, desi imi sie referintzele si incearca sa-mi intre in gratzii, eu in general mananc ciorbitza si la felul doi pot sa renuntz la garnitura, sau depinde cum e si ce e, desertul il duc fi-mii!!!!
si noi maine avem serbare, nu stiu pe unde, ca nu e la gradi, mai mai... si poiezia nu o stie na!!! si nici nu cred ca o invatza, tura asta, nu ii place, am impresia piezia, nu stiu, i-am zis educatoarei sa insiste, ca la Diana daca e zis de educatoae - e sfant!!!
stati ca s-a trezit si Diana cu IMBATRANITUUU!!!
- mami eu cand cresc mare tu o sa fii batrana?
eu - nuuuu, eu o sa fiu intai in varsta, apoi batrana, cand o sa-mi faci tu nepotzi !!!!
- mami eu cand o sa cresc o sa-ti zic "doamna" ?
eu - nuuu, eu mereu o sa fiu mama ta!!!
Loriii- daaaa, incepu alta saptamana... mor cand ma gandesc!!!
deci, asta noapte era sa-mi scuip plamanii de tusit, mai rau ca aia cu TBC, desi ziua am fost bine!!! Pana la urma mi-am bagat vreo douj de pufuri de tantum verde si am inghitzit, imediat mi-a amurtzit gatul si m-am bagat sa adorm, pana tzine efectul!!! Azi ma doare in gat, in piept de atata tuse... si muschii de la burta!!!
va pup si o zi frumoasa
aaa si un 8 martie frumos... desi afara am vazut fulgi
Lore1980 spune:
Liuda, ai grija cu raceala... incearca niste sirop de muguri de brad! Iar pt gat, iti recomand Dolo Angin, e bestial, super bun, pe mine m-a ajutat foarte mult, de vreo doua ori. Chiar am scapat fara antibiotic la un moment dat, pt ca am avut rabdare vreo 3 zile-nurofen si dolo angin.
La faza cu imbatranitul, ce sa zic, ma termina si pe mine gandul asta... chiar aseara ma intreba si Radu: cati ani ai tu? pai zic 31... aha, si cand o sa am eu 31 tu cati ani vei avea? pai zic 55 de ani, daca suntem sanatosi... zice bine, dar asta inseamna ca o sa fii batrana, dar ce-o sa ma fac cand o sa mori tu? Mama m-a rupt in doua. Si i-am zis, hai sa nu ne gandim atat de departe, hai sa ne rugam la Dumnezeu sa fim sanatosi, sa ai tu noroc in viata, sa te pot ajuta mereu si sa te sprijin in ceea ce vei decide sa faci etc... dar m-a cam terminat...
Michelle81 spune:
Buna fetelor.
Am incercat sa citesc primul capitol.
Helenuta-imi pare rau ca te chinui cu greturile.eu la fiecare sarcina m.am luptat cu ele,a fost groaznic.la sarcina cu Lukas mi,a dat doctorita neoemedyl niste pastilute rosii,le-am luat a fost putin mai bine(vomitam doar de vreo 3-4 ori pe zi)...nu iti spun cand au trecut de tot la mine ca te deprim si mai mult.Ai grija de tine!
Liuda-si eu am tras cu gatul si cu tusea doua saptamani si sotul meu la fel.Eu nu prea sunt cu medicamentele,deci m-am tratat cu leacuri stiute de acasa,ceai de ceapa,lapte cu miere,lapte caramelizat.Am citit ca a a vut probleme Diana cu urechea,bine ca i.a trecut.Elis cum mai este?Doamne cata putere iti trebuie sa nu innebunesti in astfel de situatie...Cand vine acasa la Pisoiasul ei?
Aelita-la multe lunite lui Miquel.Acum spun si eu ca Liuda"tare repede cresc copii altora".Cat de repede trece timpul,vad la voi vad la mine...Deci te gandesti si la al patrulea copilas daca te convingem ca va fii fetita?Curajoasa esti!
Minunea noastra mult asteptata
Michelle81 spune:
Si eu si eu vreau sa ma bag la slabit.Dar de maine...sper...
loremunteanu spune:
Si vreau sa slabesc... Dana, mai ai tabelul ala de la dieta ta? Ca eu am pierdut ce mi-ai dat tu acum vreo 2-3ani si a gasit ceva aici pe forum, insa nu ma multumeste pe deplin... Nu e formula aia de calcul care o aveam de la tine si nici tabelul nu are de toate... ma regaseam bine in aia de la tine, cum era structurata...
Michelle81 spune:
Sa va spun despre Lukas.A facut deja 19 lunite,ne apropiem incet de 2 anisori.cand ma gandesc ca la anul trebuie sa il dam la gradinita ma bufneste plansul.nu stiu ce am sa ma fac fara el 4 ore pe zi,imi va fii atat de dor de el...cred ca voi sta acolo lipita de geamul gradinitei sa vad daca ii este bine...Dragul de el nu stiu cum va sta fara mine...stiu stiu ca trebuie ...insa el este atat de mamos.majoritatea timpului a stat doar cu mine,nu avem bunicii aproape,nu l-am lasat cu nimeni de cand l-am nascut.Nici cu sotul nu sta daca nu ma vede in preajma.De vorbit nu prea vorbeste,dar tinand cont ca ii vorbim doua limbi nu cred ca trebuie sa imi fac griji,nu inca.ne imita in tot ce facem,este tare dulce.ii place sa danseze,toata ziua daca i.as pune cantecele pentru copii ar dansa.il iubim la nebunie.este tot ceea ce ne.am dorit de la viata!!!
Michelle81 spune:
Lore-ce tabel cauti?de la weight watchers?sau?http://www.stilfeminin.ro/diete-si-fitness/Weight-Watchers-un-mod-de-viata-sanatos.html
loremunteanu spune:
Michelle, ceva de genul, dar Dana avea structurat altfel... mai pe sufletul meu...
Nici Eric nu vb si ai nostri sunt de varste apropiate... Zice doar "atatita" = biscuite, "ata" = asta, mama, tata