Stelute de ianuarie februarie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

La multi ani de 8 martie mamici scumpe!!! Sa va bucurati de copii si sa va aduca numai bucurii!!!

Lala o sa ma uit pe ce mi-ai mai trimis tu mai demult si sa vad ce am deja. Saru'mana mult oricum!!!

Aelita perele alea arata sublim!!! Bine ca-s la distanta. Tati vad ca are inclinatii artistice nu gluma, nu numai culinare!!!

Chiar asa, Hele pe unde esti??? Cum te mai simti????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

LA MULTI ANI MAMICI DRAGI !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

LA MULTI ANI Mamicilor!!!

nu mai stiu ce sa mai zic ca mi-a ramas mintea la perele Aelitei
Pai bine mei nu era vorba ca suntem la dieta??? ne sabotezi...

Dana vreau si eu liste cu haleu, pliz!

para aia cite puncte o avea?

Mami de doi mici

"If you believe everything that you read, better not read"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

La multi ani mamici!!!!

Astazi am fost la resto,asa ca nu ma puneti sa va zic meniul ca sigur nu e de dieta si nici nu ma incadrez in puncte.

Liudo,formula aia de calcul este pentru un produs care nu e in lista.Citesti cite calorii si cite grasimi si calculezi nr de puncte pe 100g.
La mancare gatita,cum a zis si Lore calculezi cu aproximatie citi cartofi,carne sau fidea.La o farfurie de ciorba eu bag cite 3-4 p,depinde cit e de grasa.dar eu mananc 2 farfurii si pun de ex cartofii 2p egal citi sunt si carne 2p.Legumele nu se puncteaza,iar ulei nu bag.Deci ies cu 2 farfurii deciorba la 4-5p.

Moama ce falci are Diana.fata eu te fugaresc de aici cind mai spui ca nu mananca.Lasa fata ca pe urma sa vezi ce cure de slabire tre sa bage ea,ca o ingrasa ma-sa.

Lore,eu pestele il pun la 3p-200g.Cam la fel cu puiul si curcanul.Daca e fara ulei.

Bebebia,unde sa iti trimit lista?da unnick sau o adresa ceva.
Felicitari de promovare!

Aelita,mai povesteste cum adorm ai tai ca direct 3 fac si eu,

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

haha v-am omorat cu perele nu i-a iesit "glazura" aia bine,cam caramelizata mult,ca de unde sa stie saracul cum se face ca glazura ,un vin fiert cu zahar.a vazut si el la tv ,si daca ma aude plangandu-ma ca vreau ceva dulce de ceva saptamani si nu sunt instare sa imi fac un tort,azi ma suna si imi zice ca imi cumpara un tort,si eu zic:nu cumpara ca iar il arunc,si chiar fac criza la ce pofta am de dulce si sa ma uit la un tort naspa..Si el ii zicea lui Andres,care era cu el :auzi,nu mai luam tort,ca face mami tort ..face mami o explozie de tort ca ouale alea de zilele trecute "
(pt cine nu stie am explodat oua zilele trecute ,am uitat de ele la fiert ,si m-a parat Sofia)
asa ca omul a facut el perele astea si eu deja sa fac crize initial cand am vazut ca nu i-a iesit crema aia de vin,..si el ca sa a convinga ca sunt bune,a mancat o para,si ma indemna si pe mine,hai ,gusta,sa vezi ca e chiar buna,data viitoare le fac mai bine,ca acum stu unde am gresit !
haha el nu manaca dulce !!!
asa ca apoi am mancat eu doua pere,copiii nu mananca din astea dulci asa,sunt ca ta-su.

e 9 fara 3 minute la mine,fug sa o culc pe Sofia ca are chef sa stau cu ea.si asa mai tricotez si vad si stirile ca ma intrebati cand am timp de tricotat.uite-acuma,cand ma uit la tv si stau langa copii .ca baba.
ii fac un pulover lui Andres,e tare incantat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liuda1 spune:

hahaaaaaa, vreu imprumut sotzu' aelitei, fata sa-i zici ca in caz de ceva, are loc la mine in casa, io il infiezzzz!!!

Helenutza e racita, cica o dor mai toate ''gaurile'' adica acum o chinuie si urechile, iar horica si sotzul cu febra!!! Ea e bine, vomita in continuaree!!! deci ea e bine, da!!! Vestea buna e ca traieste, asa zice ea! Va pupa si scrie cand poate!!!

Dana maaaa diana arata bine, falci avea si cand nu manca deloc, asta e constitutziaaa, auzi asta e de la mine, din neamu' meu, falci mari si rosii!!!!
Nooo, daca serios, apoi copilul mananca, ce nu trebuie, dar mananca, paste, paine , macaroane, intzelegi tuuu, ce constipaaaa si ingrasa, dar aport nik!!!
Am schimbat meniul, ii dau si seara ciorba, ca numai ''constipacioase'' baga si ea dupa ciorba sa pus pe pop corn!!! Deci....ce mai vrei!!!
Maiii, tu sa ma mai consiliezi la dieta ta, chiar vreau sa calculez cate ''puncte'' mananc io zilnic, macar sa.mi satisfac curiozitatea!!!
Azi nu calculez, azi a fost opt mart, sa ma scuzatiiii, am mancat doo felii de tort!!! Diferite!!! La o ora distantza, credca am sarit de 50 de puncte pe la pranz incaaa!!!! Sa.mi fie rusineee!!! Da odata e opt martieee, e ziua aia cand aduce omu flori, ca el stie cate buchete are de luat tot anu... Daca zic ''ma da o floare ceva?'' ma intreaba da ce azi e opt martie!!! Deci om serios, zi serioasa!!! Avem voie!!! Dupa aia zice ca ii stric socoteala, ca el stie de ziua mea, opt martie, si inca vreo doua, si daca mai vreau in plus stric socotealaaa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebebia spune:

Liuda, superba felicitare, o dulceata de fetita! Deci ti-ai mancat deja punctele.

Aelita, super pere, mi se face pofta. Sotul meu stie sa faca ou ochi, ceai si sa fiarba crenvusti. Nu ca nu are bunavointa, dar e neindemanatic.

Eu nu prea am sarbatorit, la munca ni s-a stricat o piesa de la incalzire de cateva luni, iesim mai convenabil cu alt sistem, asa ca lucram la 12 grade, in iarna erau si 6 grade, asa ca din nou sunt racita. A patra oara in ultima vreme. Si cum o tot astept pe sefa cu promovarea, sunt musai in taior, nu pot merge cu pulovere si ghete.

Sa vina caldura, ca scapam de multe probleme.

Aseara ii spun fiica-mi: regula nr. 1-prindem parul (se joaca cu pisica, ii vine parul pe fata si si-l tot da la o parte, fiind ,murdara pe maini), la care ea: Bine, si regula nr 2? I-am mai spus ca trebuie sa doarma la pranz, ieri nu a dormit ca : Mi-a fugit somnul, m-a tot bazait bunicul.

Apoi zice, Bine, regula nr 3

Ea radea de mine si eu ii cantam in struna.

Sa aveti o zi frumoasa, sa vina primavara, oare astazi sunt Mucenicii?

Mama de Bianca 01.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

v-ati ditratara????

hai ca dieta mea a inceput fulminant cu...

...niste mucenici

cum sa refuzi impletitura aia rumenita si bogat insiropata????

nu am putut

iar perele alea mi-au trezit niste pofteeeeee

hai sa avem o zi buna!

Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

Martisoare UMANITARE

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liuda1 spune:

Neatza!

bebebia, - eu la temperaturile alea fac ca trenuuu... Nu rezist!!! Si asa fac urat, ca mereu la mine e frig, ca se plimba populatzia pe usa, dar nici 12 grade ca ma sinucid!!!
bebebia - eu mi-am mancat eri punctele pentru vreo saptamana

haha, uite si Alinuk are dificultatzi in ale dietei...
azi se mananca mucenicu'? daca o fac si pe asta apoi imi consum in avans punctele pe doo saptamani si dupa aia doar apa plata cu salata mai am voie...

La Diana la gradi - bate vantu' frunzeeeleee, stiti cantecul? adica sant foarte putzini!!!! Ce o fi, epidemie, virus, nu se stie, dar... copii bolnavi pe capeteeee, eri dupa "serbare" vreo 3 de la Diana facuse febra si au fost chematzi parintzii, desi dimineatza tzopaiau la "petrecere" , azi erau doi in grupa, Diana si inca un baiat, se astepta educaarea macar 5 sa aiba...
Asa ca eu ma astept , ca Diana nu cade in primul val, dar cand toti se fac bine, atunci cade si ea victima...

Io nu mai scap de tuseeee. ma rog, nici nu am mai baut siropul ala puturos, ca dorm noaptea.... ala il luasem de disperare cand am scuipat plamanii... Acum ca pot sa dorm, am uitat de tratament!
Ma rog, la mine e mai complicat cu paztile si "siroapele" ca eu nu pot sa ma tzin de ele... in schimb ziua tusesc rau
Sug decasept pana mi se fac si matzele albastre...

sa ma lamureasca si pe mine cineva io de ce simt greatza si durere de cap de dimineatza? o fi ceva ce nu stiu io!!!
Ca cica beau si vitamine sa "capat energii"
vara aia cand mai vine, nu va suparatzi? Am ASTENIEEEE sigur, m-am autodiagnosticat!!!
Ca nu mai suport,
intru in depresie fratele meu!!!!

ma duc sa ma scufund intr-o cafeaaaa... poate poate ma fac om!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata!!!

Hele, sa va refaceti rapid!!!

Bebebia, dar cum la 12 grade? Si mai traiesti????Si cu ghete si cu pulovere tot muream.

Liuda, tot nu ti-ai revenit?Mi-e mila de tine!

La noi la serbare a fost frumos. Intai a fost a Annei care mi-a bagat o ora de cardio doar cat s-o imbrac. Apoi in loc de poezie a spus "eu nu vauuu".Sa danseze n-a vrut nici in ruptul capului.Apoi a urmat Alice care a spus frumos tot, a dansat frumos-chiar de doua ori ca erau putine fete si multi baieti si au impartit fetele.Si cu Alice odata a dansat si Anna, desi mai tare incurca. Dar o gasise dansatul.
Si mi-a placut cumva ca au fost putini copii si educatoarea a avut ideea ca fiecare copil sa stea la mami in brate; si atat s-au alintat...Si aveau un nene fotograf care facea poze si deodata il vad cum bulbuca ochii de dupa aparat: Anna ma cauta la tzitzi ca i se facuse dor.

Apoi am umblat creanga prin oras pana seara cand am venit acasa si am avut si o tura de musafiri.

De regim, nici n-am curaj sa mai deschid gura ca ieri la amiaza m-am dus la carciuma si aia cica nu faceau decat pizza, asa ca am mancat pizza.Ce era sa fac?Iar azi am prestat niste somon la gratar cu brocoli; doar ca m-am infipt apoi in niste mucenici ca prea aratau frumos. Si am pus si ca poarca gem de caise pe deasupra, ca doar nu era sa ma ingras doar cu painea aia insiropata si cu nuci.
Asa ca azi am mancat ca poarca ordinara. De maine ma fac om la loc.Sa mor io!

Vai, Aelito, vazui perele lui M!!!Daca reodata ramane pe drumuri sa stii ca si eu il primesc la mine. Il impartim, eu cu Liuda.

Dana, baga si la mine lista aia, fata!Ca pare interesant.

Pitilache, da, cred ca ai deja. Ma mai uit si eu pe ele.

Noi am venit la ferma azi ca omul se trezeste la 3 noaptea si pleaca aici si nu mananca toata ziua nimic. Asa ca azi am venit si i-am umplut frigiderul ca sa nu mai zaca lesinat.Necazul e ca am mancat si eu cu el.Na, ca iar mi-am adus aminte.
Atata a mancat saracul ca zace lat pe cana[pea si doarme dus. Ce bine o fi!

Mergi la inceput