Stelute de ianuarie februarie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 13
aelita spune:
ei in general,cand vine pranzul si nu vor sa se culca,sunt cumva anesteziati,adica iau oricum pauza,de la tipete si sarituri.Sofia ,daca doarme Andres si ea nu vrea,sta linkistita in timpul asta,la desene sau la joaca linistita,gen papusi,si e anesteziata asa,o vezi ca ii e somn si nu vrea.cand trece ora de somn,se invioreaza ca si cand ar fi dormit.ii ajunge faptul ca se linisteste .
lasand la o parte ca au si zile rebele de tipete si urlete,dar asta e indiferent daca doarme sau nu.
deci nesomnul nu le provoaca decat moleseala de fel.
eu i-am lasat in ultima vreme sa doarma cand vor ei,si cand nu vor nu ii oblig.
dar e pt ca nu fac urat cand nu dorm.adica nu mai urat decat atunci cand dorm,vreau sa spun,ca doar nu sunt ingerasi.
Sofia ,am zis,cand vine obosita de la cole,dupa autocar,lasa botul,miorlaie la ton incet,se opreste in drum si nu mai vrea sa mearga acasa,dar pe trotuar,nu fuge la strada.ii spune lui Andres"nu vreau cu tine"..acasa se imping ,se bat un pic apoi le trece.
aelita spune:
ai voie sa pui pozele tale.doar link cu reclama nu.
CE FRUMOASA E DIANA !!! ce frumoase poze va fac voua de 8 Martie ! aici nu fac
pt cine vrea sa puna link ascuns:
cand scrii un mesaj,deasupra sunt diferite butoane.clic pe cel ca un plic alb cu doua sageti circulare albastre.apare o fereastra mica in care spune sa bagi un text.si bagati spre exemplu "poze" ,dati OK,si se deschide o a doua fereastra in care spune sa bagati link,dati PASTE dupa ce ati copiat adresa de la poze.dati OK si apare ceva asa:www.flickr.com/photos/11798241@N06/5508515821/" target="_blank">Poza Diana.
liuda1 spune:
asa Aelita ma invetzi si pe mine "tecnici noi"
acum invatzati gata, sefa
tura viitoare ase fac cum zici tu...
ahaaa, Diana face cam urat, la un moment dat intreaba "dar de ce nu ma culci?" adica stie leacul!!!!
io nu o bag fortzat, ii zic ca ma duc sa ma culc, daca vrea cu mine o astept in pat... si vine tiptil tiptil se baga sub coasta mea si naniii!
liuda1 spune:
daconst - M-a imprumutat Lore cu lista cu haleu pe puncte, dar zi si tu cum se calculeaza mancarea gatita... adica puncte de la carne + puncte de la legume (ma rog legumele am vazut ca sant cu 0) + ce mai pui in ciorba, si dupa aia cum afli puncte in farfurie? sau e nelimitat?
Poate ai tu lista mai completa, baga si la mine!!!
deci eu am 19 puncte de consumat pe zi? apoi am vazut ca croissantul ala vreo 8, sau 12, adica mananc doo din alea si ambaaaaa Tare eeee, hai ca incepe sa-mi placa, asta cu puncte...
loremunteanu spune:
Liuda si eu tot in acelasi calcul m-am incurcat, ala cu caloriile... Dar nu l-am mai bagat in seama...
Eu am 18 puncte de consumat...
La mancare gatita, nu ma agit ca nu prea mananc... Adica ma lipsesc sigur...
Tabelul e de la Dana. Mi l-a dat aseara...
Frumoasa Diana.
liuda1 spune:
Helenuuuutzaaaaa - unde estiiii??????????????? hai ca imi fac grijiiii... a vb cineva cu gravidutza noastraaaa?
liuda1 spune:
Loricooo - cum fata, pai la mine gatita este bazaaa...
la munci, mancam felul 1 si doi, si deeeesert
acasa mancam gatit....
deci ma intereseazaaaa neneeee, vreu sa stiu cum calculez la gatitaaaa ca eu praz si legume goale nu prea mananc, alea cu 0 puncteee hahaaaa, io mananc mancare, ma rog si mancare, ca mai mananc si "negatita" cum ar veni... ciucalatzi si alte minuni!!!
ANUNTZ!!!
Diseara merge frumoasa si bestia, la minimax, sau Disney Chanel, parca, una din ele, scuzatzi baba...
Diana e disperata de cand baga aia publicitatea, din februarie o bagase, ca o sa fie de 8 martie!!!
la ora 18,
poftitzi, la cinema!!!!
loremunteanu spune:
Ma lipsesc, fata, nu sunt fan...
Si ti-am zis... La o farfurie de supa/ ciorba, calculez carnea, ma uit si de alte grasimi, gen ulei, taitei si cam atat....
aelita spune:
of daca nu mi-ar fi lene sa calculez si eu caloriile alea...
Andres nu s-a trezit nici la aspirator.dupa o ora jumate de somn,am bagat aspiratorul.la vreo juma de ora s-a trezit.deci a bagat 2 ore.m-am dus sa vad ce face, si el se trezise ,si manca pufarine ,le gasise in camera.
asta micu imi da ceva razboi,ca ii ies dintii !!!!