Stelute de ianuarie februarie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 12
alinuk spune:
heii
va pupa mama pe toate fara exceptie!!!!!
sa va 'simteti' bine azi ma
ati auzit????
ca meritati..pe cuvant!
La multi ani!!!
Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
Martisoare UMANITARE
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
hai ca va astept sa vad ce mancati voi zilnic
dar, azi ma iertati ok??
lala e o lista mai scurta asa cu nr caloriilor pt alimente / sa o printez si io si sa mi-o bag in cap
haaaasa va zic azi dimi de Teo
vorbisem aseara ca tb sa dea cadoul pt doamna si ca musai felicitarea e cea mai importanta (ca e una personalizata, facuta cu imagini din activitatile lor...facuta de una din mamici) ...
si ma intreaba somnoros..
'mama unde e diploma aia?"
'ce diploma mama??"
"aia de tb sa o dau Melei" (asa e edu)
asa ca edu a noastra a primit azi o diploma!
Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
Martisoare UMANITARE
Nimic nu-i intamplator!
loremunteanu spune:
Danuta, eu in meniul de azi, am peste cu cartofi natur, la abur... deci si pestele (file de merluciu) si cartofii sunt fierti... Cartofii, au 2 puncte, pestele cum il contorizez ca nu-l regasesc acolo si nici nu stiu cu ce sa-l compar; de regula mananc cod (ca nici asta nu stiu cum sa-l contorizez), acum am luat merluciu...
Si eu i-am pregatit lui Roni niste suporturi de creioane pt doamne. Dimineata se certa cu taica-su care sa duca plasutele...
ramonaa spune:
"La multi ani!" doamnelor, sa aveti o zi minunata plina de bucurii.
Eu sunt plina de activitati specifice mamelor mancare si iar mancare.
Tusesc toti copilasii, in grade diferite. Momentan sunt fara febra. Tot Coughend avem si noi in casa.
Fetele care v-ati distrat, unde sunt pozele?
Eu merg dupa Larisa la ora 16 si va fi o scurta serbare pentru mamici. In rest sunt de straja patriei acasa.
Robert si Larisa au confectionat felicitari pentru bunici, educatoare si invatatoare. Sunt foarte incantati cand facem fel de fel de lucruri .
Cu dentistul e bine, mai am vreo 2 sedinte si gata. Ieri mi-a umblat la o masea care are 3 nervi si s-a chinuit sa-i scoata. Noroc ca dupa ce a trecut anestezia nu m-a durut.
Mi-e somn ca asta noapte nu am dormit prea bine, fel de fel de ganduri legate de viata asta grea care ne-o ofera politicienii nostri.
pe toate!
Poze
Ramona si Iris+
Larisa + Robert
Lore1980 spune:
La multi ani doamnelor! sa aveti parte de tot ce-i mai frumos si mai bun in lume, de sanatate si bucurii, alaturi de familiile minunate pe care le aveti!
aelita spune:
nu exista frustrare mai mare la mine,ca atunci cand scriu un mesaj kilometric,si cand dau send cade pagina imi vine sa morrrr
mai ales ca e imposibil sa o iau de la cap,sa va scriu tutror ...
exact cand sa termin,a deschis barbatuu celalalt laptop si s-a pus el pe descarcat ,si imi merge mie greu...nu stiu daca neaparat e din cauza asta dar l-am balacarit.
va spun,din ceea ce scrisesem doar:LA MULTI ANI,MAMICILOR !
si ca Andres mi-a adus un trandafir azi.
liuda1 spune:
Neatza la amiaza!!!!
Mamici si mamicutzeee LA MULTI ANI!!!!
SA FITI FRUMOASE, SA FITI SANATOASE, SA FITI FERICITEEEE, SA FITI IUBITE SI SA IUBITI!!! SA VA ADUCA NUMAI BUCURII COPILASII VOSTRI FRUMOSI!!!
sa stiti ca imi pare foarte bine ca am o gasca de mamici drept prietene virtuale !!!
daconst scoate-ma din ceatza!!! la primul calcul mi-a iesit ca asi avea 19 puncte, io, ca inaltzeme, greutate, sex si stil de viatza!
ce ai scris tu mai jos n-am inteles adica asta
Formula de calcul:
Kcal/60 + grasimi (lipide)/9 = nr. puncte pentru 100 gr.
Pentru gramaj mai mare sau mai mic se utilizeaza formula de 3 simplu.
Lista de alimente,o am in fisier word,mai bine v-o dau pe mail sau pe mess.
Eu ma impac bine cu ea,ca o stiu pe de rost,la calorii ma incurc in calcule,desi e acelasi principiu.
aia cu calorii+lipide la 100 de grame nu o intzeleg sub nici o formaaa!!!
lamureste baba!!! ca poate gasesc si eu o solutzie la punctele astea, sa-mi dai si lista de alimenteee, plizzzzzzzz
Movvv!!!!! Movvvv e culoarea preferata a fie-mii, Lala ce se asorteaza cu mult mov???????????????? sa-mi zici si mie daca afli!!! Cred ca ceva tot cu mov!!!!!!
Noi azi am avut o "petrecere" de dimineatza, tzinuta la un mini0cinema, deschis nou in Galati, la Modern! Numai grupa Dianei, deci putzini copii, fara inghesuiala si fara sa ajunga copii sa oboseasca. Asaa! Au zis poiezii (Diana le-a invatzat aseara la foc aprins, doar pentu ca i-am zis ca urmeaza seerbarea si numai ea nu va sti poiezia) Normal ca am aplaudat pana m-au durut palmele, ca odata am cascat ochii pe peretzi si am ratat momentul cu aplauzele si a tzipat Diana in gura mare "mamii da tu de ce nu ma aplauzi!" deci... nu am voie sa fac asa ceva!!!
Am primit flori, am dansat, au zis poiezii, am avut concurs, am primit felicitare, poze de 8 martie, diploma, si cadouo poza inramata cu mine si copil!!!
A fost frumos!!! Mai ales ca a aflat si Diana cum arata ghiocelul!!! Ca ea avea poiezie cu ghiocel, dar cred ca im mintea ei credea ca cine stie ce bujor e ghiocelul ala... si cand sa intram acolo, se vindeau flori, am luat un pumn de ghiocei, de care Diana nu se mai desparte acum~!!!! mai uita si zice "bobocei" dar asta e partea amuzanta a copilului!!!
Cam asta s-a intamplat doamnelor!!!
Va pup si va doresc o zi frumoasaaa!!!
sa vine odata primavara aia doamnelor, ca nu mai poci!!!!
si multa sanatate celor bolnaviori!!!
aelita spune:
ramaneti neraspunse,va scrisesem pt fiecare,tot ce ati intrebat,jur ca nu mai pot s-o iau de la cap,ca ma ia cu nervii!!
aelita spune:
Andres intre timp s-a culcat singur.
ca vorbeam de copii,cum se culca,daca se culca,ii spuneam Liudei ca ei nu se mai culca in fiecare zi la pranz,mai ales in weekend cand sunt impreuna.Sofia doarme la gradi,Andres pe saptamana nu prea doarme,a dormit el sambata,si acum doarme.nu stiam de ce nu se mai aude,ma duc sa ma uit la el si doarme.
astia se cara cand li se face somn si adorm pe unde apuca
aseara s-au culcat Sofia la 9 faa 20 si Andres la 9.30.
Sofia,cand s-a trezit tati (el se trezeste o ora inaintea ei ca sa -si bea cafeaua) a gasit-o la baie pe wc ."fac kk".
si s-a trezit si Andres si s-a pus pe plans ca vrea si el la cole,asa ca l-a imbracat si au iesit.
au venit pe la 11,cu trandafirul.
liuda1 spune:
am pus o poza aici
http://www.flickr.com/photos/11798241@N06/5508515821/
nu stiu, am voie sa fac asa? sa pun poza, linckul care sa va duca la poza?
Aelita - de aia cresti tu 3 copii, "asa usor"
ca pe mine una si ma capiaza, in cazul in care nu o culc la pranz, pe la ora 16 devinde o nesuferita, dar nici nu s-ar culca neam, nene!!! asta niciodata nu a cazut sa doarma si ea pe undeva, clar!!! Doar ma toaca, cu plans, nervi, ca pana la urma o culc atunci la 16-17, si nu vrei sa stii dupa aia noaptea cand se mai culca!!! Asa ca am decis inca sa o culc la pranz, spre binele si sanatatea mea mintala!!! O bag in pat, doarme o ora si dupa aia e om si ea, si eu!!! Mai ales ca asta este si programul de la gradi, acolo dorm de la 1 la 3, deci ...
sambata duminica mai incerc sa-i trag tzeapa cu somnul, sa mai iesim undeva, insa dupa ora 16 imi iese pe nas si alte orificii "somnul nefacut"
Chiar, asta niciodata nu zice ca ii somn, seara daca nu o bag eu in pat, nu ar casca, nu s-ar culca pe covor canapea, neam...