Stelute de ianuarie februarie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 15
Lore1980 spune:
Buna fetelor!
Vad ca discutati intens despre diete, de saptamana viitoare vreau sa ma apuc si eu. Am tinut o disociata la un moment dat si sa vad poate incerc tot cu aia, ca se dau mai rpd kg jos, desi Lala zicea ca nu e prea bine si e logic sa fie asa. Dar apoi dupa ce ma dezobisnuiesc de mancat ca porcu’, sa tin si eu una hipocalorica, de care zicea Lala. Sper sa ma pot mobiliza.
Si serbari, ce frumos ca se fac de 8 martie. La noi la gradi nu s-au facut niciodata de 8 martie, decat de Craciun si de sfarsit de an, si niste lectii deschise. In schimb, am primit felicitari foarte frumoase, o brosa facuta de Radu, super dragutze, mi-a zis o poezie, un cantecel. Iar declaratii, imi face zilnic, dragul de el.
Aelita, mare talent pe sotul tau, felicitari! Ce tare este cum te imbia! Auzi explozie de tort! Iar tu esti de groaza, auzi sa mai si tricotezi si faci lucruri atat de frumoase cu 3 copii-esti o minune de femeie. Am vazut in niste poze costumasul acela maro cu nasturi galbeni parca, superb!
Cat despre copilasii tai frumosi, m-am minunat tot timpul de ei cum pot dormi cand tu aspiri! Mi se pare foarte tare, la noi nici nu poate fi vorba de asa ceva! Zici ca aude musca, nu poti face nicio miscare!
Helenutza, sanatate multa, tie si baietilor tai! Va doresc sa va refaceti repede, iar tu sa-ti revii cat mai curand, ca prea te-au coplesit greturile astea!
Liuda, nu stiu de Diana cu mancatul, dar tu eti de coma cum povestesti de tine! E bine (de fapt nu prea) ca tu n-ai probleme din astea sa nu mananci aia sau ailalta! Superba felicitarea!
Zici ca si pe la Galati e jale cu viroze si altele! V-am zis ca sip e la noi pe la gradi batea vantul la un moment dat.
Astept si eu primavara asta odata! Tare se mai lasa asteptata!
Lala, ati avut si voi serbare deci! Are Anna o personalitate foarte puternica deci! Nu prea o poti scoate din ale ei! Felicitari lui Alice!
Cat despre mancare, deja nici nu-mi vine sa mai vorbesc de lucruri sfinte! Sper ca, alaturi de voi, sa ma pot mobiliza si eu, pentru ca am atins maximul de nesimtire... am ajuns de fapt la 70 de kg. Sunt o varza ca n-am pic de vointa. Dar am zis ca de saptamana viitoare gata!
Va pup!
lala77 spune:
Aventuri cu chiloti...si fara:
Acum o sapt i-am explicat Annei ca daca nu invata sa faca la olita kk, sau la wc, nu o mai duc la loc de joaca.Pt ca stiu ca poate; dar nu vrea. La pipi nu-i problema ca nu are accidente, dar kk e mereu pe ea. O data a facut in olita acum vreo 2 luni si cand a vazut grozavia a inceput sa tipe sa o spal...Apoi la cateva sapt a facut in wc si a cazut "produsul" in vas si i-a sarit apa in fund; mama ei de gravitatie.Si uite asa nu mai vrea nici in wc. Am incercat in toate felurile; in final mi-am pierdut rabdarea.
In fiecare seara ma intreba daca mergem la joaca si ii spuneam ca nu mergem ca face kk acolo si murdarim jucarelele; trebuie sa invatam la olita intai. Sa nu credeti ca-s cu capul; eu nu consider ca ar fi vreo graba sa scapam de pampers, dar dumneaei nu mai vrea sa poarte deloc.
Aseara s-a enervat ea si de ciuda ca n-o duc la joaca, s-a dezbracat in fundul gol; i-am spus "treaba ta, dar vezi ca daca iar faci pe tine, acum o sa murdarim covorul"; evident ca in scurt timp se uita la mine si facea kk pe covor.Am zis ca mor.Am bombanit-o de plangea biata...In final s-a culcat cu pampers pus cu forta. Azi dimineata s-a dezbracat in fundul gol de cum s-a sculat; si era botoasa-ma ignora.Si tot o pandeam si vad o chestie cazand din popoul dumneaei pe covorul meu; si ea se uita la mine triumfator.Am luat-o de mana si am facut pe proasta; am dus-o la olita "repede-repede" fara s-o cert. Unde a stat cam 20 min si nu a facut nimic. De la gradi mi-au spus ca toata ziua n-a facut. Acasa in seara asta, eram in buc spalam vase dupa cina si constat ca Anna si-a dat singura chilotii jos si s-a asezat pe oala; facuse kk si ma striga s-oi sterg. Insa de cum s-a ridicat mi-a spus aproape rastit "ma duci la joaca!".
Copilul asta o sa ma manance coapta, frate!!!!
Daconst spune:
Sara buna!
Apar si eu la ore imposibile cind nu mai e nimeni pe aici.
Azi am bagat iar sala si mam incadrat in puncte.
Am mancat asa:
mic dejun-iaurt mar si portocala
pranz-o chifla cu seminte si o portie de ghiveci de legume
cina-ciorba de fasole verde-2 farfurii
Lala,vezi ca are Lore lista,ca la ora asta nu e nimeni pe mess.
E la fel ca si la calorii,doar ca la WW sunt niste reguli care-mi fac mie bine la psihic.Adica mananci cartofi ina te saturi si pui 2p,paste pina te saturi 4p.Fructele si legumele nu se puncteaza.In rest cred ca e la fel ca si hipocalorica.
Si ai dus fata la locul de joaca?
Mi-am amintit de faza cum a facut Lucas prima oara pisi la olita.A vazut o macara la un magazin si si-a dorit-o tare.I-am spus ca o primeste daca fae la olita.sa nu va spun ca seara la opt fara un sfert a facut la olita si a trebuit sa bag viteza sa aduc macaraua ca la opt se inchidea.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
aelita spune:
Sofia s-a culcat la 20.30,s-a pus si Andres langa noi si pana la 21 a adormit si el si in acelasi timp Miguel in patut,si el dar dupa ceva plans...
i-a iesit deja primul dintisor ,azi a iesit coltisorul,si plange mititelul.
acum s-a trazit,l-a preluat tati.plange si in brate .nu rau,adr maraie,se "rasteste"..ii dau cu gel din ala .n-am ce-i face .nici nu suge cum trebuie.desi eu stiam ca asta ii calmeaza,dar vad ca pe el il enerveaza !
azi ma duc la bucatarie ,pe el il las cu Andres in patul meu,si ptutul lui lipit de pat ca sa nu cada.si s-a pus pe burta,si a inceput sa impinga patutul cu picioarele ,l-a distantat de pat,si a inceput sa mearga precum racul inapoi pe burta,si il aud pe Andre:"MAMIIIIIIIII,A CAZUT MIGUEL !" am alergat intr-un suflet,el era in cur ,jos,intre patut si pat,si radeaaaaaaaaaa ! deci nu a cazut,s-a scurs in picioare,s-a lasat in fund si apoi vroia sa scarme la sertare .
pana acum nu a cazut deloc.(Sofia imi luase cateva cazaturi la varsta asta)
LIUDA haha ti-l trimit o turadar il vreau inapoi,sa stii
haha cica HELE e bine,vomita in continuare
HELEEEE te asteptam cand poti tu !!! pupici si sa nu iti mai fie rau !
Liudaaaaaa,dar nu se pune,draga,daca ai mancat doua felii de tort DIFERITE ! Se punea doar daca mancai doo la fel,ca ce aveai sa mananci doua la fel?dar doua diferite e normals a mananci,pai cum adica sa alegi pe care-l mananci???nooooooo !!!! eu as zice chiar ca se anuleaza una pe alta
BEBEBIA doar sa nu crezi ca al meu stie sa faca pere pe batza a vazut si el la tv si a zis sa imi faca ceva dulce .bunavointa sa fie
astea au fost simple,fierte-n vin pana a scazut !
faceti si voi ,ca e usor.
(vin se pune doar pana la jumatatea perelor,nu se scufunda,si nu se pune capac.se fierb si asa din aburi)
ALINUK-
Citat: |
hai ca dieta mea a inceput fulminant cu... ...niste mucenici |
LIUDA,pai esti racita,de-aia ti-e rau.
vezi ca uneori si vitaminele dau stari din astea,dar nu toate,sunt unele cu energizant in ele si cam toata lumea se vaita de greturi si tremuraturi..
LALA-
Si aveau un nene fotograf care facea poze si deodata il vad cum bulbuca ochii de dupa aparat: Anna ma cauta la tzitzi ca i se facuse dor. |
am vazut filmul de la serbare,fetele frumoase foc cu rochitele alea !
Vai, Aelito, vazui perele lui M!!!Daca reodata ramane pe drumuri sa stii ca si eu il primesc la mine. Il impartim, eu cu Liuda |
da e musai sa ma luati si pe mine,de mine scapi cu tavile alea de placinte !
de ce se duce asa din noapte la ferma??????? ce e de facut la ora aia ?aoleeeeu!!!!!!!!!!!!
LORI,hehe nu e ,mama,talent,a vazut si el la tv ,si mare lucru nu era!
haha pai inseamna ca de-aia mai apuc eu sa fac una alta,ca astia dai cu tunul si ei dorm !
cu toti,cum am venit din spital,de la nastere,la 48 de ore ne dau drumul aici,i-am culcat si am bagat aspiratorul ,inculsiv pe sub patut.ei dormeau,primele luni fieare,intr-un cosulet.si cand dadeam cu aspiratorul,mutam cosul ala de colo colo sa dau si pe langa,si pe dedesupt,ATUNCI dormeau cel mai tare,incepeau sa sforaie ! cand se mai simteau si plimbati .
lasa ca si eu te invidiez ca mananca Radu tot !
aici a trecut ziua de 8 ca si cand nici nu ar fi ,nimic la gradi..
noroc cu trandafirul lui Andres.
azi a venit tati cu doua martisoare pt Sofia si Andres,i le-a dat fata de la chioscul din cartier,vanzatoarea e romanca .
LALA-
Aventuri cu chiloti...si fara |
a facut !!!! duci fata la joaca ! hahaa
BRAVO DANA BRAVO !!!!!!! TE DUCI SI LA SALA,TE TII SI DE DIETA,bravo !!
haha tare faza cu macaraua contra pisu !
bebebia spune:
Neata, cu ochii lipiti, ca nu's ce tot a plans Bia, iar a visat ciudatenii de m-am plimbat azi noapte.
Lala felicitari, aveti o mare realizare! Fata stie clar ce vrea. Mie mi-e drag tare de ambitiosii astia mici care il iau pe nu in brate, au personalitate, folositoare lor si grea pt parinti. Sa fiti sanatoase!
Aelita felicitari pentru dintisor, vad ca pleca si mititelul, de acum misuna toti prin casa.
Dana vad ca ti cura ca o nemtoaica adevarata: serios , cu sala si grija la puncte.
Hele, sanatate!
Am fost si eu la sport, am mai scapat de 200 grame, total pierdut 700 grame in ultima luna, eu sunt multumita desi nu e spectaculos, macar nu am mai acumulat; iarna asta am toooot pus pe mine
Va pup, o zi buna sa aveti, sa vina soarele!
Mama de Bianca 01.01.2007
lala77 spune:
Neata!
Am scris si s-a restartat calculatorul.
Lori, la noi nu s-au facut niciodata poze de 8 Martie. Stii genul ala de poza cu capul copilului infipt intr-un buchet de flori.Mi-ar fi placut.
Cu regimul, de dragul tau promit ca nu mai calc pe bec.De azi.
Dana, vad ca esti cel mai serios om de pe-aici la diete.Deh, neamtu'i neamt.
Ce tare cu macaraua.Eu chiar ma gandeam ce fac daca mi-a livrat doar asa o data, de proba. Si restul vor fi tot pe ea. Ma tin de promisiune sau nu? Cred ca trebuie macar de incurajare.
Aelita, a cazut saracul Miguel.Cum s-a scurs el pe pat! De acum o sa inceapa si asta la prostii.Cred ca nu mananca fiindca nu poate sa suga daca e gingia inflamata.
Ah, ma omori cu copiii astia adormiti asa. Asa dorm eu dar acum nu mai pot ca nu ma lasa. N-a semanat niciuna cu mine. Astea daca te scarpini langa ele se trezesc, cand se scoala nu mai lenevesc si ele; nuuu, direct in picioare. Asta-i de la ta-su'. Nici dupa baie nu le e somn ca la toti oamenii; parca le dau Red Bull.Cred ca e si din cauza ca fac baie in apa rece aproape-are cam 35 grade-deci cand te bagi in ea simti ca e rece. Daca o dau mai calda, tipa ca se oparesc si nu vor sa intre.Asa face taticu.In Anglia are un dus cu senzor cu care eu nu ma pot intelege in veci-ca mizeria aia de senzor de dusmanul meu; face apa de 35 grade si nu te lasa sa dai mai cald.Nu mai spun ca in baie e o temp "placuta" de 16 grade.
Liudo, azi cica gata, vine primavara. Azi 5 grade, maine 8, sambata 11. La Braila.
Ieri am murit de frig ca am avut treaba in ferma si acolo era vajgalau...
Acum vad alt om serios: Bebebia.Mi-e rusine ca ezist nene! Si ca sunt din oras cu voi.De azi jur ca ma fac neamt/ardelean ce-o fi, numai de regim sa fie.
Fugim la gradi. Pa!!!
loremunteanu spune:
Neata!
De azi, promit si eu ca ma tin de regim... Ieri am sarbatorit-o pe soacra si am bagat niste tort si sampanie... Vedeti ca si alcoolul se calculeaza...
De azi gata...
Ieri mi-a venit Roni lovit la cap... Cica s-a urcat in picioare in pat (desi nu au voie) si a vrut sa-si dea tricoul jos si cand a tras, a cazut jos si a dat cu capul de coltul patului... Doamna era cu ei, insa inchdea jaluzelele, ca era ora de somn... L-a dus la cabinet... i-au pus gheata si inca ceva... Cert e ca nu mai avea cucui, ci doar taietura asa, cum s-a crapat pielea, cu ceva urme de sange... N-a vrut sa-l spal asa ca s-a dus la fel la gradinita... El si cu inca o fetita, sunt de jale... Cand se intalnesc e pericol public... Daca-l pune sa stea pe scaun, frige rau... Asta e cea mai mare pedeapsa pt el... Nu vrea sa inteleaga sa fie mai atent, sa nu mai fie asa de repezit, sa nu mai alerge... Nu vrea si pace...
Am primit si eu poze multe si frumoase de 8 martie... Si diploma pt cea mai buna mamica... A venit cu 3 poze 13/18, una A4, o diploma A4, dou afelicitari, una facuta de el si una tot cu poza lui, 3 poze mici, tip buletin, un notes cu poza lui... multe... A stat incruntat... L-am intrebat de ce n-a zambit si cica "nu vreau sa zambesc, vreau suparat" si suparat a stat... Cum mi le-a dat, asa mi le-a luat... Ne-am si certat din cauza lor, ca voia sa doarma cu ele... Mai bine zis, de grija si de cat le-a frecat, nu mai dormea...
Abia astept caldura... parca deja ma simt mai bine sufleteste, cand ma gandesc ca scapam de frig.
Dispar ca Eric se tot catara pe masa...
liuda1 spune:
neatza!!!
repede, sa va salut, ca atfel nu stiu cand mai apuc!!!!
laurooo daca nu se incalzeste direct in cocu' tau sant, sa stii!!! Nu mai pot de frigul astaaaa, nu sant om pe vremea astaaa!!!!
Aelitaaa - incepe sa misune si asta mic! Ai scapat!!! Potzi sa te apuci sa faci altu!!!!
Daconst - deci, are dreptate Lala, neamtzu-i neamtz, ce mai... noi - numai gura de noi!!! Om serios ejti mata!!!
Lala - saracu' tau covor!!!
Lore - avetzi cucui....
Diana azi e acasa, ca ea n-a reusit azi sa coboare din pat pana la 9, am tras de ea pana la 8 si apoi am zis "dormi, fata mamei" Haha, am chemat bona si am rezolvat treaba...
Oricum azi avem programare la ORL sa vad cum ajung ca am treaba...
fetele, pardon scuzati, daca nu am scris la toti, revin cand apuc, am o sedinta
aelita spune:
MIGUEL se rasteste rau ! zici ca se cearta cu toata lumea,asa racneste spre noi,spre jucarii,da cu ele.e tare nervos cu dintele ala !
COLT ALB
BEBEBIA important e ca dai inapoi,bravo,mergi tot asa !! nu e nici o graba,ca nu e buna graba la slabire.
LALA lasa-ma ca mie imi vine sa ma dau cu capul de tastatura cand pierd mesajul ..
si mereu zic sa dau copy inainte...eh uit
eu ce-i fac acum daca nu suge?sa-i dau biberon ?
piureul l-a mancat ieri.
CU DORMITUL,lasa ca se mai schimba ei,or sa vina schimbari si la voi,probabil ai mei nu vor mai fi asa.lasa ca si eu cat i-am leganat pe picioare ce crezi tu,fiecare cu mania lui.dar eu asa am ascapat ca ii culcam in 5 minute si imi faceam treburile,ca muream sa stau langa ei cu orele.
Au avut o perioada ,mai ales Sofia,cand o puneam in camera ei ,ii vorbeam de la bucatarie,cu usile deschise,si ii spuneam ca eu fac mancare,si adormea in 10 minute.asta a fost cand era la 1 an si ceva,dormea in pat mare,inca nu venise Andres.s-a schimbat la prima boala,cand am inceput sa o luam cu noi ca plangea ,si s-a obisnuit iar sa doarma cu noi..dar mereu i-am dus la locul lor,chiar daca uneori ii duc de 4 ori pe noapte,alteori se duce tati pe la 4 dmineata la ea in pat si ea ramane pe locul lui(ea patruleaza mult noaptea,Andres nu prea)
deci se schimba,sunt pe perioade.
cert e ca se aseaza lucrurile bine,adica exact acum cand e Miguel marait si imi ia mult sa il culc(el care de fel il pun in patut dupa supt,si plec si se culca),acum cand e el asa sunt ei cuminti.
dimineata acnd il simt pe ta-su,mie imi vine sa-l arunc pe balcon cand il vad ca si sambata se trezeste si nu mi-i lasa sa doarma cand il simt pe el,se trezesc,defapt Sofia,ca ii e drag ca e acasa,si ea il trezeste si pe Andres apoi ,sa nu se joace singura.
Andres dimineata iar a plans.
deci pana la urma am sa il culc mai tarziu,ca inainte se culca pe la 10 si nu o auzea pe Sofia.acum s-a culcat la 21,iar a plans o juma de ora la usa:papiiiii ! papiiiii! papiiiii!
l-am luat de acolo si zice in spaniola ca el vrea la cole.i-am amintit ca trebuie sa faca k la wc,ca altfel nu ne primesc ,si el raspunde "que no!"(ba nu)
v-am zis ca in sept era aproape gata cu dusul la wc,ma pregateam sa ii scot pampersul de noapte,cand s-a imbolnavit si a tinut-o asa pana in ianuarie,si tot timpul asta a facut moale,facea si de 10 ori pe zi ,mi-a fost imposibil sa mai spal prin casa ...asa ca l-am intors la pampers,am citit ca nu e nici o problema faza cu intoarcerea,ca defapt nu il poti intoarce de undeva de unde nu a fost niciodata,adica defapt nu era gata procesul,chiar daca eram noi destul de avansati .pt ca altfel nu ar fi facut pe el,ca toti se "intorc" dar defapt nu e vorba de intoarcere,ei tot acolo sunt.acum face si de 3 ori pe zi k,deci inca nu stiu cum sa fac sa il las fara.problema e ca refuza sa stea pe oala.el care se ducea si facea la wc pisu si era mandru ca face "ca tati",tragea apa,nici nu mai anunta.mai avea mici accidente..dar macar facea k doar o data dimineata.acum cum sa ma tin eu dupa el???
am zis sa las sa mai treaca un timp sa vad cum il iau de la cap...
bolile lui,si intoarcereaa la pampersi au coincis cu plecarea Sofiei la cole,care stim cat l-a marcat pe el..si inca plange dupa ea.
si nu vrea sub nici o forma sa faca la oala,stiind ca probabil asa il ducem la cole,deci nu merge deloc cu promisiunea asta,si banuiesc ca nici cu alta promisiune cu jucarii ,cum a facut Lala si Dana..
il mai las...sper sa inceapa el singur,ca el cam asa a facut toate progresele,in zvacniri,si fara sa fie conditionat ca atunci mai rau face.
LORE asa si-a spart Sofia capul,dar putin cum zici,de pat,din saritura .
v-am zis ca zilele trecute a sarit din pat pe lustra,ca Tarzan!
LIUDA-
Aelitaaa - incepe sa misune si asta mic! Ai scapat!!! Potzi sa te apuci sa faci altu!!!! |
deci Diana e acasa