Stelute de ianuarie februarie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
Lore1980 spune:
Dragele mele,
Nici nu va imaginati cat de mult ma binedispun mesajele voastre cu intamplarile copiilor! Mor aici de ras, chiar imi insenineaza ziua!
Lala, stiu ca pt tine nu a fost prea amuzant la momentul respectiv, dar am dat pe spate cand am citit despre faza cu Anna. e mortala, ce ambitie poate sa aiba. Si te-a linistit, da? Ce-o fi zis, ia un kk de-aici sa te saturi si acum du-ma la locul de joaca! Frate e clar ca n-ai timp sa te plictisesti cu doua fete frumusele si istete, se concureaza una pe alta la perle!
Cat despre dieta, dupa ce ai reusit sa dai atatea kg jos, poate ai motive sa fii dura cu tine, ca-ti cunosti targetul! Ai avut o rabdare si o vointa dumnezeiasca. Dar totusi, nu te pedepsi prea aspru, ca nu e un capat de lume! In plus, esti de atata vreme in diete... Si cand te vad pe tine atat de ambitioasa, ma apuca nervii pe mine, ca la mine e nesimtirea in floare! Sunt o varza, clar, dar sper totusi sa ma pot tine de promisiune ca de saptamana viitoare sa incep dieta. Trebuie in we sa-mi pregatesc materialul didactic.
Valeu ce zici tu acolo cu apa, 35 de grade sunt calite fetele tale. Iar cu primavara, cred ca toata lumea o asteapta cu mare nerabdare.
Aelita, nu ma invidia ca mananca Radu tot, mi-e teama sa nu cadem in extrema cealalta. Ca el mananca si mult, cere si dulciuri, si mi se pare ca se vad colacei la burtica atunci cand sta jos. Mi-e teama sa nu se ingrase rau, acum are 1.32 m si 35 de kg la 6 ani. Cam mult...
Felicitari lui Miguel! Ai baiat mare de acum, o ia la sanatoasa prin casa, iti face ordine acushica si el prin sertare si dulapuri, la fel ca Sofia si Andres. sa nu sufere atat de mult cu dintisorii!
Lore, imi pare rau pt Roni cu capsorul. Pupam sa treaca mai repede. Iar cu energia, poate un sport ceva sa si-o consume. Desi ziceai ca nu prea vrea parca. Nepotelul meu e destul de repezit, si daca n-a avut la "bube" in cap. Se fac ei mari!
Liuda, te pup si spor la treaba! Si sper sa se fi rezolvat problema Dianei, sa nu mai fie nevoie de interventie sau ceva!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
aelita spune:
acu mananc,citesc,raspund si dau din picior la carut,sa doarma Miguel.altfel nu e chip sa mai adoarma,plange si da din picoare de durere ..
am urcat carutul in casa.la niciunul nu am avut carutul in casa.
sunt precum caracatita aia de face reclame la parfum din ala de pus in priza parca..era o caracatita "mama" care cu toate tentaculele facea treaba,calcat,dat biberon,spalat,etc..
asa si eu,mereu dau din maini,piicoare...cand intind rufe la fel misc cu piciorul de carut.sau il pun in scoica si misc scoica..
v-am zis cand ma duc singura la magazin ca legan carutul de cumparaturi?? ma trezesc zgaltaind la el .pai daca eu de 4 ani incoace zdrancan la un carut in maini ..
daca n-am nimic in maini ma simt fara chiloti.
bine macar ca a dormit pana la urma azi noapte.adormise la 21,si la 40 de minute iar plans.l-am pus pe toate aprtile,i-am dat gel,schimbat,luat in brate,jucat,plangea si ii era somn,pus pe burta mea,cotzaia din cur si maraia.imi venea sa si rad.pana la urma l-a laut tati si l-a plimbat in brate prin casa si asa a adormit,cand vroia sa il puna jos,plangea..pana la urma a adormit.
s-a mai trezit la 4,la 6 si la 9.30.
LORI mie nu mi se pare grasunel Radu in poze,dar nu stiu cat trebuie sa aiba..nu la 6 ani,conteaza cat e de inalt,mie mi se pare ca e foarte inalt la 1,32,nu? si in cazul asta clar ca are mai multe kg.dar daca stelutele de pe aici au 20 kg la 4 ani,zic si eu ca or ajunge la 35 la 6 ani...eu cred ca ei sunt in periaoda cand consuma f mult,si au nevoie.deh,mie tot mi-ar creste inima sa vad ca mananca asa bine !nu cred eu ca il lasi tu sa se ingrase,sigur ai sa observi inainte si ai sa iei masuri
ce sa zic eu de 14 kile ale Sofiei????
a depasit cateva sute de grame,defapt amandoi au pus 500g in ultimele saptamani,de cand nu mai au nici o boala.nu pot sa ma plang acum.
bine,Andres iar a inceput la pranz,cand il chem la masa sa zica intai NU. dar pana la urma mananca...dar asa morr cand zice nu..Bineinteles ca ma fac ca nu ma deranjeaza haha il mai las un pic ,il iau iar.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lala77/lala77.jpg)
lala77 spune:
Lori, nu fu amuzant tare dar eu tot m-am amuzat cumva. Ca asta-i partea frumoasa a vietii. Poate-s eu dusa cu pluta, dar ma amuza tare nervisorii ei.Incerc sa o dirijez in directia corecta; e f ambitioasa de la mama natura dar e si varsta lui "nu" care va trece. Si e f comica asa cu botul pana la brau.
Iata ce mutra a avut la serbare : ANNA SUPARATA
Cu regimul, nu ma omor tare dar eu n-am trecut inca la nr normal de calorii si daca nu trec treptat, ma ingras repede. Asa ca trebuie sa am mare grija.
Dar de azi m-am facut "om": la micul dejun am mancat un mucenic, la gustare-un mar, la pranz-o salata de legume cu branza telemea si cateva boabe de fasole din conserva; la cina cred ca o sa mananc supa.
Cu Radu, poate creste pe bucati ca mine cand eram mica; dupa ce faceam un pic de sunculita si falci, ma intindeam si eram iar slabanoaga. Nu musai se ingrasa.
Lore, pup lovitura lui Roni sa treaca!!!!Ce neastamparat e! Asa se plange educatoarea si de Anna ca parca ar avea arcuri la piciore. La Alice, desi e si ea nazdravana, n-am primit critice de-astea. Poate si la voi o fi Eric mai linistit.
Ei, Liudo, te uitasi pe geam?Ei? Mai sari la coc???
Mie oricum azi imi e mai frig decat imi era asta iarna. Am stat in apartament la 10 grade pana pe la ora 13.Nici nu mai puteam sa scriu; curatenie n-am mai facut ca n-am avut tupeu. Am dat la max centrala si ma duc maine.
Aelita, eu as astepta pana vine vara la Andres; primavara/caldura, stii tu. Si atunci stai de vorba cu el si ii explici frumos ca asa fac copiii mari; eventual cumpara-i niste pampers marime mai mica sa-l deranjeze si spune-i ca i-au ramas mici de mare ce-a crescut el.Si poate il convingi. Ca la el nu se pune problema ca nu poate; dar l-a dat inapoi si acum s-a obisnuit.Si mai ales daca e din genul ala care daca te tii de el face pe dos...
Fug sa fac curatenie putin ca diseara un prieten de-al lui Michael doarme la noi si la mine e jaf; si nici diseara n-am timp ca trebuie sa duc odorul la joaca.Contractul e contract!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lala77/lala77.jpg)
lala77 spune:
Uitai sa va spun: azi dimineata cand o spalam pe Anna pe dinti am vazut ca o maseluta e cariata.Imi venea sa mor!
Eu acum ce fac? Oare ce se face cand se cariaza dintii asa de mici?
Ea se spala dimineata si seara mereu; dimineata o mai las pe ea dar seara o frec eu cum trebuie. Insa mai suge noaptea si nu prea-mi convine treaba asta.Cred ca o sa merg la dentist sa vad ce spune si el. Stiti cumva daca doare caria la copii? Ma gandesc si eu...Ca stiu ca cica e bine sa pastrezi dintii astia cat mai mult pana ies cei definitivi sa-i ghideze. Dar oare nu dor?
liuda1 spune:
Lalooo nici n-am vazut azi geamul, ma rog am vazut dar nu m-am gandit la vremeee, zici ca e cald...?
Eu sant inca in fum, am stat azi intr-o fimaraie din aia de tai cu toporu', fuma toata lumea, intr-o discutzie mai aprinsa asa si cu scantei!!! Cred ca daca fumam si eu mai putzin daunator era, decat sa stau in fumul ala!!! Asa in agitatzia aia am bagat vreo 4 cesti e cola si 3 cafele cu zahar si lapteeee!!! Deci io cu tort intr-o zi, mucenici alta si azi cu cafelele alea + suc cred ca am facut fooo 100 de puncte de ww, asa pe locul drept! Ca a fost si ziua unei colege si dupa "meci" am mancat, si stiti cum e cand mananci pe sistem nervos... bagi in tineeee!!!!
aelita mama caracatitzaaa, mama mor cand ma gandesc, bine ca ai tzigla intraga pe acoperis... ca io nu stiu cum rezisti!!!
Lori - Radu e baiat, o sa vezi la un moment dat se intind, de fac cat casa si devin zlaaabiii, asa ca nu e bai!
liuda1 spune:
Laura - intreaba si tu la dentist, nu stiu, eu la unii am auzit ca trebuie musai tratatzi, altzii ca nu dor si ca oricum se schimba repede deci nu e bai, Cred ca depinde peste ce doctor dai, daca e unu' de vrea musai "sa-ti faca lucrarea" sigur iti va explica cat de rau e... si cat ar trebui de intervenit!!!
sa-ti bage ardeiul in ... popo
loremunteanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lala77 Lore, pup lovitura lui Roni sa treaca!!!!Ce neastamparat e! Asa se plange educatoarea si de Anna ca parca ar avea arcuri la piciore. La Alice, desi e si ea nazdravana, n-am primit critice de-astea. Poate si la voi o fi Eric mai linistit. ![]() |
Ce spui tu, straine? Dupa cate se pare, Eric e mai ceva ca Roni. Face deja o multime de prostii.
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Daconst spune:
Am venit si eu de la sala,dushata si m-am pus la citit ca deja barbatii mei dorm.
Bey nu ma mai laudati atat,ca nu sunt nici pe departe ca Lala.Eu m-am bagat la dieta ca da caldura si nu ma suport asa,sa-mi vad colacii pe burta.Trebuie sa slabesc ca nu incap in toti pantalonii si fac cu nervii.
Azi am mancat asa:
-mic dejun:banana,mar si un iaurt
-pranz-paste cu quark(branza de vaci degresata)
-cina.-o chifla cu sunca si castravete verde.
Lala,nu e cam putin la tine ce ai mancat?
Sa stii ca Lucas are carie si la dintii din fata si la o masea.La dintii din fata a spus dr ca nu-i face nimic ca aia nu dor,dar la masele mergem sa o plombeze ca alea dor si trebuie pastrate pina la 8-9 ani.Cei din fata se schimba primii si nu mai conteaza asa tare.
Aelita,lasa copilul ca renunta el pina la urma la pampers.Si Lucas a renuntat tarziu,din cauza constipatiei,dar eu am fost fericita si asa.Stiu ca baietii renunta mai greu,dar mai bine in pampers decit sa tot schimbi pe paturi,eu asa zic.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinuk/alinuk.jpg)
alinuk spune:
Lala am vazut-o pe ana in rochitza rosieeeeeeee
vaaaaaai cat e de dragutza
mi se pare o domnisorica si parca seamana cu Alice
Aelita chiar asa... si Miguel a luat-o la misunat???
si eu stiu ca era stresata si ca amandoi s-au pravalit la un moment dat din pat
hahhaaa va mai amintiti cum a facut Teo la oala prima data???
isi lua olita si se baga in dulapul de haine... acolo facea
i-am facut si poze
fetelor va pup
am trebi pe la biroi
dau o cafea!! un week end de primavara in sfarsiiiiit!
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
pur si simplu MAMA
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
liuda1 spune:
Neatza!!!!
sedintza de cafea!!!
Ati vazut nenotrocirea din japoniaaa!!! Am stat dimineatza o ora in tv, nu ma lasam dusa la munci... Ala e dezastru si nenorocire, sa te trezesti dintr-odata cu viatza data peste cap de un cutremur/tzumani!!!
Noua ne-a venit eri taica-meu,(asta dupa ce s-a plimbat toata tzara o saptamana) adica a avut Diana ocupatzie!!! I-a adus niste adidasi trimisi de maica-mea - realizatzi ca a dormit cu ei in picioare???? Cica nu ii incaltza decat in casa, ca afara se vor murdari, ati intzeles, sant asa de fruuuumosiii, vorba Dianei ca nici pe usa nu potzi iesi cu ei!!!!
Noaptea la 1 eu trageam adidasii din picioare, si asta a simtzit, a sarit, ca de ce imi scotzi adidasii, lasa-i acolo, in picioare!!!
Dupa aia am adormit si eu, asa ca pe la 3 dimineatzace i-am mai dat jos!!! Dimineatza, din pat direct in adidasi a cazut!!!
mei, n-am dormit iar bine!!!
am lasat fata acasa, ca la gradi sant putzini !!!
Am fost eri la doctor,
Avem vesti bune!!!
S-a desfundat urechea, adica se aeriseste acolo, nu v-am zis dar ultima vreme, ultimile 3 zile Diana mereu zicea ca e prea tare dat teveul, ca o doare capu' dom'le!!! Si s-a uitat doctorul, a zis ca arata extraordinar, nu se astepta chiar atat de mult sa se retraga... ca sa dorm linistita ma duc saptamana viitoare la audiograma, mi-a zis unde, la un cabinet unde se face la aparat foarte performant, adica nu se compara cu timpanograma, e mult mai sofisticat! Insa trebuie sa ma astept macar 3 zile, ca auzul nu isi revine in 5 minute, ci in timp, intr-o saptamana de cand se desfunda toate caile! In cazul bun...
Asta e, sant incantata, desi mi-a zis ca la raceli trebuie avuta multa grija si nasul suflat la greu, sa nu ramana infundata iar!!!
cam asta e povestea
mai, Daconst - hai macaaaa, zi deunde va injectatzi nene aata vointza in voi!!!! Haaaa? Auzi tu sala, alea aleaaa...
daaa, Alinuk - voi in dulap, ca la noi a fost cu plans cu "ce e chestia astaaa"
puici fatuci, hai ca doua cafele am baut la mesajul astaaa, o ora a durat saracu'....