Aspirante optimiste >(644)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

buna fetelor
acum m-am trezit....sunt o lenesa....azi noapte bantuiam prin camera si imi faceam tot felul de socoteli cum si ce sa fac ca nu ma mai descurc deloc....si dimineata dorm de rup

moni....sa te lamuresc
ti-au identificat doar o singura tulpina, si anume tulpina nr 53 care are un risc oncogen (cancerigen) probabil crescut
nu te panica....asta inseamana sa fii mult mai precuta si sa mergi foarte des la controale si la papanicolau
mergi la medic....cu siguranta te va indruma mai departe.....dar ai grija la ce medic mergi....sa fie unul care stie ce face.....

pupici

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Buna Lore,
am vorbit cu doctor Cocei, la care am fost pana acum si ma trimite la dr. doctor Puia pentru o colposcopie. trebuie sa sun azi sa ma programez
aici ce o sa-mi faca? o sa imi studieze colul?

iarta-ma ca te stresez cu atatea intrebari insa ma si bucur ca te am

monique daca vrei iti dau eu nr de tel al dr.puia...tel personal

Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu

Bella iti multumesc mult insa mi-e jena sa il sun.
nici macar o data nu m-a vazut si parca mi-e asa....
as prefera sa sun sa ma programez ca sa nu imi crape obrazul de rusine cand ne-om intalni.
oricum iti multumesc foarte mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

fetele va multumesc de incurajari, sunteti minunate, va multumesc ca existati

luna asta am avut doar un contact in ziua 9 dupa care sotul a racit fff. rau si nu am mai prestat, nici teste de ovulatie nu am facut luna asta dar dupa simtomele care le stiu cred ca ovulatia s-a produs in ziua 11

in ziua 24 am simptit dureri mari de mijloc si burta, eram sigura ca-mi vin atunci sau a adoua zi, de 3 zile in timpul zilei simt ca-mi ard obrajii si ma dor ovarele in special cel stang cu care cred ca am ovulat

acum nu stiu ce sa zic, daca nici maine nu apar fac un test

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui PaulaFrida

Tari mai sunteti fetelor,m-ati facut sa rad cu cautat in gunoi dupa test,si yo fac de astea,atata ma uit la el,il intorc pe toate partile

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

hahaha, asa fac si eu
ultima oara insa, ca sa evit, le-am pus pe toate testele de ovu', undeva sa le mai studiez si sa nu mai caut in gunoaie :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

buna fetelor
acum m-am trezit....sunt o lenesa....azi noapte bantuiam prin camera si imi faceam tot felul de socoteli cum si ce sa fac ca nu ma mai descurc deloc....si dimineata dorm de rup

moni....sa te lamuresc
ti-au identificat doar o singura tulpina, si anume tulpina nr 53 care are un risc oncogen (cancerigen) probabil crescut
nu te panica....asta inseamana sa fii mult mai precuta si sa mergi foarte des la controale si la papanicolau
mergi la medic....cu siguranta te va indruma mai departe.....dar ai grija la ce medic mergi....sa fie unul care stie ce face.....

pupici

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Buna Lore,
am vorbit cu doctor Cocei, la care am fost pana acum si ma trimite la dr. doctor Puia pentru o colposcopie. trebuie sa sun azi sa ma programez
aici ce o sa-mi faca? o sa imi studieze colul?

iarta-ma ca te stresez cu atatea intrebari insa ma si bucur ca te am

monique daca vrei iti dau eu nr de tel al dr.puia...tel personal

Bella iti multumesc mult insa mi-e jena sa il sun.
nici macar o data nu m-a vazut si parca mi-e asa....
as prefera sa sun sa ma programez ca sa nu imi crape obrazul de rusine cand ne-om intalni.
oricum iti multumesc foarte mult

nu ai de ce sa iti faci probleme de genu asta ca si daca ai fi fost pacineta lui tot nu te-ar mai fi recunoscut. are naiba 70 de ani si sute de paciente. cel mai bine e sa te duci dim la giulesti si sa stai la coada ca la el la cabinet decat sa astepti sa te programeze cine stie cand. poti incerca maine dim da cand zic dim la 8 cel tarziu sa fii acolo ca e haos la el la usa...liste de asteptare etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

moni, nu aici nu stiu ce sa zic dar cu siguranta nu e bine sa faci bebe daca faci elecrocauterizare....in nici un caz....parere personala
pt ca din cate stiu eu iti face anastezie locala iar colul tau va fi ars acolo unde sunt rani ca sa le inchida si sa se poata vindeca
eu una as exclude din start o sarcina

dar vezi ca daca ai rani pe col iti face elecrocauterizare....daca nu ai nu iti face
iar ranile pe col pot cauza avorturi si cred ca uneori fac probleme si cu ramasul insarcinata

stiu ca e foarte greu sa amani dar daca ai rani eu ti-as zice sa le rezolvi inainte, sa faci tratament si abia apoi sa incerci iar

iarta-ma, dar asta e parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

eu am facut conizatie in august 2009 si in nov 2009 am ramas gravi

pozulici
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Monique asa am facut si yo luna trecuta,am facut 2 teste si le-am pus undeva sa le pot studia,nu le-am mai aruncat la gunoi

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

lorena ai PM poti sa ma intrebi orice nelamurire ai, te ajut cu cea mai mare placere
bella poate reusesti sa te lasi de fumnat stiu ce inseamna, sotul ma disapera cu tigarile, eu le cumpar el fumeaza
draguta hai poate spargi tu gheata si ce daca ai prestat o data in Z 9 nu se stie niciodata la DD sa fie bb acolo
de cautat in gunoi si io alta experta dar m-am lasat de facut teste asa ca am scapat si de cautat

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Cel mai bun banc din lume
La o partida de vanatoare, un barbat elegant din Stockholm impusca o rata.. Pasarea cade insa in ograda unui fermier, care sustine ca vinatul ii apartine.
- E pasarea mea, insista oraseanul.
Fermierul sugereaza sa fie transata disputa în stil vechi, cu un "sut neaos":
- Eu îti trag un sut cat pot de tare în boase, apoi tu faci la fel cu mine. Cine urla mai putin ia pasarea.Barbatul e de acord. Fermierul îi trage un sut strasnic in partile sensibile. Cand isi revine, oraseanul sopteste cu greu:
- Bine. Acum e randul meu.
- Lasa, zice taranul. Poti sa pastrezi rata.

Mergi la inceput

Cel mai bun banc din România
Un sofer gonea cu 150 km/ora. Vede girofarul unei masini de politie in oglinda si accelereaza. Dupa o vreme, vede ca nu poate scapa de politist si trage pe dreapta. Politistul îi spune:
- Am avut o zi groaznica si vreau sa ajung acasa. Dar mi-a placut urmarirea. Asa ca zi-mi o scuza buna si te las sa pleci.
- Acum trei saptamani, nevasta-mea a fugit cu un politist, zice soferul. Cand te-am vazut în spate, am crezut ca vrei sa mi-o aduci inapoi.

Mergi la inceput