Aspirante optimiste >(644)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

fetelor......ma scuzati ca sunt asa stresata
am si eu o intrebare: lucreaza cineva de aici la vreo banca ca as avea nevoie de niste sfaturi legate de un credit......iar contractul pt mine e aproape scris in chineza si nu prea stiu cum sa procedez cu nesimtiti astia care au impresia ca ei fac legea.....as merge la protectia consumatorului ca mi-a ajuns rata sa se dubleze.....de la 600 ron in 2008 acum la aproape 1200.....e strigator la cer

cine are cunostiinte in domeniu si poate sa-mi de-a un sfat sa-mi scrie pe pm sa nu deranjam ferele

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

lore trebuie sa citesti bine contractul ;eu cind am vrut sa imi iau credit scria ceva de genul ca banca isi rezerva dreptul sa iti mareasca comisionul iar daca tu ai semnat nu prea ai ce le face;asta era acum vreo 3 ani acum nu stiu poate la tine e altfel;o sa iti zica si fetele ca eu am ramas un pic in urma cu ce se mai intimpla prin tara; si sper sa se rezolve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

stai calma ca nu iti faca nimic dureros
o sa iti introduca un furtun cu o camera video sa vada exact daca ai rani pe col....o sa-l examineze cu atentie si daca exista ceva rani o sa te cauterizeze

pupici si multa sanatate
stai linistita ca iti raspund cu mare placere atat cat stiu

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

fetele pe mine ma chinuie durerile premenstruale de vreo saptamana si uratii tot nu si-au facut aparitia

in ultima perioada am avut numai CM scurte 22,23,24, astazi sunt ziua 27

Mergi la inceput

mirunita
merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

fetele pe mine ma chinuie durerile premenstruale de vreo saptamana si uratii tot nu si-au facut aparitia

in ultima perioada am avut numai CM scurte 22,23,24, astazi sunt ziua 27
poate e cind faci test;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:

buna fetelor
acum m-am trezit....sunt o lenesa....azi noapte bantuiam prin camera si imi faceam tot felul de socoteli cum si ce sa fac ca nu ma mai descurc deloc....si dimineata dorm de rup

moni....sa te lamuresc
ti-au identificat doar o singura tulpina, si anume tulpina nr 53 care are un risc oncogen (cancerigen) probabil crescut
nu te panica....asta inseamana sa fii mult mai precuta si sa mergi foarte des la controale si la papanicolau
mergi la medic....cu siguranta te va indruma mai departe.....dar ai grija la ce medic mergi....sa fie unul care stie ce face.....

pupici

Buna Lore,
am vorbit cu doctor Cocei, la care am fost pana acum si ma trimite la dr. doctor Puia pentru o colposcopie. trebuie sa sun azi sa ma programez
aici ce o sa-mi faca? o sa imi studieze colul?

iarta-ma ca te stresez cu atatea intrebari insa ma si bucur ca te am

monique daca vrei iti dau eu nr de tel al dr.puia...tel personal

Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu

Mergi la inceput

iupyyyy

drgauta, test ti-ai facut

poate e bebe

hai draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

fetelor nu prea mai pot sa fumez

ma ia o ameteala si o greata de la ele....doamne ajuta poate ma lassss

Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:

stai calma ca nu iti faca nimic dureros
o sa iti introduca un furtun cu o camera video sa vada exact daca ai rani pe col....o sa-l examineze cu atentie si daca exista ceva rani o sa te cauterizeze

pupici si multa sanatate
stai linistita ca iti raspund cu mare placere atat cat stiu

ooooooffff
si eu imi facusem planuri
acum zi si tu cum sa fac eu....?

noi luam antibiotice din ziua 1 de CM pana in ziua 10 de CM
apoi ma bucuram ca avem liber la bebei
dar de programat ma va putea programa su siguranta abia pe 9 martie la colposcopie (ca e doar miercurea la cabinet). iar eu acum am sunat si mi-a zis robotul ca dupa ora 17:00 se pot face programari (deci azi nu mai am sanse sa ma vada.

eu pe 09.03.2011 sunt deja in ziua 11 de CM (in ziua 12 ovulez, daca nu chiar in ziua 11)

nu pot sa prestez din ziua 9 de CM ca sa am sanse mai mari nu?
la colposcopie sau o eventuala cauterizare nu cred ca e bine ca gigeii sa inoate sau sa se fi produs deja combinarea intre un gigel si ovulul meu nu?

offfff
te-am zapacit draguta mea
mii de scuzeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Tari mai sunteti fetelor,m-ati facut sa rad cu cautat in gunoi dupa test,si yo fac de astea,atata ma uit la el,il intorc pe toate partile

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput