Aspirante optimiste >(644)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

mada: daca te uiti a graficul meu de luna trecuta
o sa vezi ca mi-a scazut cu o zi inainte sa-mi vina menstra
de la 37 la 36.7

pozulici
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

off cate vesti triste....nu va descurajati fetelor,si eu am emotii pana pe 8 martie,ce zi frumoasa ziua mamei,eu acum ma rog daca va vrea dd sa dea dumnezeu sa fiu insarcinata oricum daca nu apar urazii pana pe 10 fac un test...si sper sa fie pozitiv,daca nu va recomand si voua sa va intareasca dumnezeu ca sa va dea si post usor ,dd va vedea stradania noastra si vom primi rasplata.

asteptam un ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Doamne ajuta sa fi fost prea devreme... dar prea nu am nici un simtom si m'am umplut de cosuri ca la pubertate... Test o sa imi fac saptamana viitoare daca intre timp nimic...nu de alta dar nu ma mai tin nervii sa vad un test negariv... Aseara scotoceam prin gunoi sa verific daca testul negativ de dimineata nu s'a pozitivat intre timp...
Ma bucur asa de mult ca topicul asta exista...nu stiu daca cineva care nu e in situatia asta ar intelege toate chestiile cateodata absurde pe care le facem

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor
acum m-am trezit....sunt o lenesa....azi noapte bantuiam prin camera si imi faceam tot felul de socoteli cum si ce sa fac ca nu ma mai descurc deloc....si dimineata dorm de rup

moni....sa te lamuresc
ti-au identificat doar o singura tulpina, si anume tulpina nr 53 care are un risc oncogen (cancerigen) probabil crescut
nu te panica....asta inseamana sa fii mult mai precuta si sa mergi foarte des la controale si la papanicolau
mergi la medic....cu siguranta te va indruma mai departe.....dar ai grija la ce medic mergi....sa fie unul care stie ce face.....

pupici

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

buna fetele Tzuky imi pare tare rau pt tine DD sa te intareasca si sa mergi mai departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

Doamne ajuta sa fi fost prea devreme... dar prea nu am nici un simtom si m'am umplut de cosuri ca la pubertate... Test o sa imi fac saptamana viitoare daca intre timp nimic...nu de alta dar nu ma mai tin nervii sa vad un test negariv... Aseara scotoceam prin gunoi sa verific daca testul negativ de dimineata nu s'a pozitivat intre timp...
Ma bucur asa de mult ca topicul asta exista...nu stiu daca cineva care nu e in situatia asta ar intelege toate chestiile cateodata absurde pe care le facem

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

tu prin gunoi si yo pe la tzitzi
ma dor , nu ma dor....
parca imi e somn.......

pozulici
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

mada,

mie una nu mi se par deloc absurde gesturile.....pur si simplu eu gasesc minunat faptul ca cineva isi doreste nespus de mult un bebe
asa ca stai linistita si nu te mai uita in "gura" lumi ca aia care nu cred cu siguranta nu au trecut prin ce trecem noi

eu una as manca si de prin gunoi daca as stii ca pot tine sarcina.....asa ca mult succes ....sa spargi tu gheata si sa ne iei si penoi ca prea se ingroase gluma....nu a mai pleacat nimeni la odisee demult

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

fetelor......ma scuzati ca sunt asa stresata
am si eu o intrebare: lucreaza cineva de aici la vreo banca ca as avea nevoie de niste sfaturi legate de un credit......iar contractul pt mine e aproape scris in chineza si nu prea stiu cum sa procedez cu nesimtiti astia care au impresia ca ei fac legea.....as merge la protectia consumatorului ca mi-a ajuns rata sa se dubleze.....de la 600 ron in 2008 acum la aproape 1200.....e strigator la cer

cine are cunostiinte in domeniu si poate sa-mi de-a un sfat sa-mi scrie pe pm sa nu deranjam ferele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

sa fie bebe;si stai linistita ca si eu mai fac citeodata test dupa ciclu ca poate am avut ciclu peste sarcina mai ales ca de ceva vreme sa redus cantitativ( de la7 zile la 2-3)sau il verific toata ziua in toate pozitiilecred ca e normal dupa ce ne dorim asa de mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

buna fetelor
acum m-am trezit....sunt o lenesa....azi noapte bantuiam prin camera si imi faceam tot felul de socoteli cum si ce sa fac ca nu ma mai descurc deloc....si dimineata dorm de rup

moni....sa te lamuresc
ti-au identificat doar o singura tulpina, si anume tulpina nr 53 care are un risc oncogen (cancerigen) probabil crescut
nu te panica....asta inseamana sa fii mult mai precuta si sa mergi foarte des la controale si la papanicolau
mergi la medic....cu siguranta te va indruma mai departe.....dar ai grija la ce medic mergi....sa fie unul care stie ce face.....

pupici

Buna Lore,
am vorbit cu doctor Cocei, la care am fost pana acum si ma trimite la dr. doctor Puia pentru o colposcopie. trebuie sa sun azi sa ma programez
aici ce o sa-mi faca? o sa imi studieze colul?

iarta-ma ca te stresez cu atatea intrebari insa ma si bucur ca te am

Mergi la inceput