Aspirante optimiste >(644)
Raspunsuri - Pagina 9
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camcris Cel mai bun banc din lume La o partida de vanatoare, un barbat elegant din Stockholm impusca o rata.. Pasarea cade insa in ograda unui fermier, care sustine ca vinatul ii apartine. - E pasarea mea, insista oraseanul. Fermierul sugereaza sa fie transata disputa în stil vechi, cu un "sut neaos": - Eu îti trag un sut cat pot de tare în boase, apoi tu faci la fel cu mine. Cine urla mai putin ia pasarea.Barbatul e de acord. Fermierul îi trage un sut strasnic in partile sensibile. Cand isi revine, oraseanul sopteste cu greu: - Bine. Acum e randul meu. - Lasa, zice taranul. Poti sa pastrezi rata. www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
pozulici
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
lucianamoga spune:
citat din mesajul lui camcris Cel mai bun banc din lume La o partida de vanatoare, un barbat elegant din Stockholm impusca o rata.. Pasarea cade insa in ograda unui fermier, care sustine ca vinatul ii apartine. - E pasarea mea, insista oraseanul. Fermierul sugereaza sa fie transata disputa în stil vechi, cu un "sut neaos": - Eu îti trag un sut cat pot de tare în boase, apoi tu faci la fel cu mine. Cine urla mai putin ia pasarea.Barbatul e de acord. Fermierul îi trage un sut strasnic in partile sensibile. Cand isi revine, oraseanul sopteste cu greu: - Bine. Acum e randul meu. - Lasa, zice taranul. Poti sa pastrezi rata. www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
Lia73 spune:
aia cu politistu si mai tare
pozulici
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
lucianamoga spune:
citat din mesajul lui camcris Cel mai bun banc din România Un #351;ofer gonea cu 150 km/or#259;. Vede girofarul unei masini de politie in oglinda si accelereaza. Dupa o vreme, vede ca nu poate scapa de politist si trage pe dreapta. Politistul îi spune: - Am avut o zi groaznica si vreau sa ajung acasa. Dar mi-a placut urmarirea. Asa ca zi-mi o scuza buna si te las sa pleci. - Acum trei saptamani, nevasta-mea a fugit cu un politist, zice soferul. Cand te-am vazut în spate, am crezut ca vrei s#259; mi-o aduci inapoi. www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
Monique77 spune:
citat din mesajul lui lorena_86 moni, nu aici nu stiu ce sa zic dar cu siguranta nu e bine sa faci bebe daca faci elecrocauterizare....in nici un caz....parere personala pt ca din cate stiu eu iti face anastezie locala iar colul tau va fi ars acolo unde sunt rani ca sa le inchida si sa se poata vindeca eu una as exclude din start o sarcina dar vezi ca daca ai rani pe col iti face elecrocauterizare....daca nu ai nu iti face iar ranile pe col pot cauza avorturi si cred ca uneori fac probleme si cu ramasul insarcinata stiu ca e foarte greu sa amani dar daca ai rani eu ti-as zice sa le rezolvi inainte, sa faci tratament si abia apoi sa incerci iar iarta-ma, dar asta e parerea mea ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
stiu, asa e, ai dreptate.
o sa sun diseara sa vad daca ma poate programa si daca ma programeaza cine stie cand,ma duc peste el la giulesti
lorena_86 spune:
moni, dar mergi draga in alta parte.....e musai sa mergi la un anume dr....mai ales ca stai in bucuresti....pana si aici la mine in satuc am mai multe optiuni
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
lorena_86 spune:
de ce nu mergi tot la medlife ca am auzit ca sunt buni.....si la ce hyperclinica au sigur mai gasesti locuri
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
bellasamoyed spune:
citat din mesajul lui lorena_86 moni, dar mergi draga in alta parte.....e musai sa mergi la un anume dr....mai ales ca stai in bucuresti....pana si aici la mine in satuc am mai multe optiuni ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
dr. puia este printre cei mai buni colposcopi din romania. asa ca eu te sfatuiesc sa ai rabdare si sa mergi la el.
Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu
Monique77 spune:
citat din mesajul lui lorena_86 moni, dar mergi draga in alta parte.....e musai sa mergi la un anume dr....mai ales ca stai in bucuresti....pana si aici la mine in satuc am mai multe optiuni ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
ba daaaaaaa
dar stii care-i faza - dna doctor cocei m-a trimis la el. daca nu ma duc la el mi-e sa nu se supere ea ca nu m-am dus unde m-a trimis. poate se gandeste ca el e super bun ca doctor si poate n-are incredere in altii...
nu stii cum e si cu medicii astia?
atatea substraturi.....
Monique77 spune:
citat din mesajul lui lorena_86 de ce nu mergi tot la medlife ca am auzit ca sunt buni.....si la ce hyperclinica au sigur mai gasesti locuri ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
sa stii ca ai dreptate.
daca nu ma programeaza urgent...ma duc la medlife (desi nu prea imi place acolo)...
ai vreo recomandare le medlife? sau cum se face pentru colposcopie? pot sa cer programare la cineva anume?