Aspirante optimiste >(644)
Raspunsuri - Pagina 7
mirunita1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 fetelor......ma scuzati ca sunt asa stresata am si eu o intrebare: lucreaza cineva de aici la vreo banca ca as avea nevoie de niste sfaturi legate de un credit......iar contractul pt mine e aproape scris in chineza si nu prea stiu cum sa procedez cu nesimtiti astia care au impresia ca ei fac legea.....as merge la protectia consumatorului ca mi-a ajuns rata sa se dubleze.....de la 600 ron in 2008 acum la aproape 1200.....e strigator la cer cine are cunostiinte in domeniu si poate sa-mi de-a un sfat sa-mi scrie pe pm sa nu deranjam ferele ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
lorena_86 spune:
stai calma ca nu iti faca nimic dureros
o sa iti introduca un furtun cu o camera video sa vada exact daca ai rani pe col....o sa-l examineze cu atentie si daca exista ceva rani o sa te cauterizeze
pupici si multa sanatate
stai linistita ca iti raspund cu mare placere atat cat stiu
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
draguta spune:
fetele pe mine ma chinuie durerile premenstruale de vreo saptamana si uratii tot nu si-au facut aparitia
in ultima perioada am avut numai CM scurte 22,23,24, astazi sunt ziua 27
lorena_86 spune:
mirunita
merci mult
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
mirunita1983 spune:
citat din mesajul lui draguta fetele pe mine ma chinuie durerile premenstruale de vreo saptamana si uratii tot nu si-au facut aparitia in ultima perioada am avut numai CM scurte 22,23,24, astazi sunt ziua 27 |
bellasamoyed spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
Buna Lore, am vorbit cu doctor Cocei, la care am fost pana acum si ma trimite la dr. doctor Puia pentru o colposcopie. trebuie sa sun azi sa ma programez aici ce o sa-mi faca? o sa imi studieze colul? iarta-ma ca te stresez cu atatea intrebari insa ma si bucur ca te am |
monique daca vrei iti dau eu nr de tel al dr.puia...tel personal
Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu
lorena_86 spune:
iupyyyy
drgauta, test ti-ai facut
poate e bebe
hai draguta
bellasamoyed spune:
fetelor nu prea mai pot sa fumez
ma ia o ameteala si o greata de la ele....doamne ajuta poate ma lassss
Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu
Monique77 spune:
citat din mesajul lui lorena_86 stai calma ca nu iti faca nimic dureros o sa iti introduca un furtun cu o camera video sa vada exact daca ai rani pe col....o sa-l examineze cu atentie si daca exista ceva rani o sa te cauterizeze pupici si multa sanatate stai linistita ca iti raspund cu mare placere atat cat stiu ooooooffff si eu imi facusem planuri acum zi si tu cum sa fac eu....? noi luam antibiotice din ziua 1 de CM pana in ziua 10 de CM apoi ma bucuram ca avem liber la bebei dar de programat ma va putea programa su siguranta abia pe 9 martie la colposcopie (ca e doar miercurea la cabinet). iar eu acum am sunat si mi-a zis robotul ca dupa ora 17:00 se pot face programari (deci azi nu mai am sanse sa ma vada. eu pe 09.03.2011 sunt deja in ziua 11 de CM (in ziua 12 ovulez, daca nu chiar in ziua 11) nu pot sa prestez din ziua 9 de CM ca sa am sanse mai mari nu? la colposcopie sau o eventuala cauterizare nu cred ca e bine ca gigeii sa inoate sau sa se fi produs deja combinarea intre un gigel si ovulul meu nu? offfff te-am zapacit draguta mea mii de scuzeeeee ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
PaulaFrida spune:
Tari mai sunteti fetelor,m-ati facut sa rad cu cautat in gunoi dupa test,si yo fac de astea,atata ma uit la el,il intorc pe toate partile
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)