Mar.Apr(169)- Bv Miki, Ina, MsBB, Felicia, Dinora!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata feteleeeeeeeeeeee
azi noapte am dormit bineeeeeeeeeeeeeee
cred ca o noapte asa si una asa
ahahahaa
acu deja savurez cafeaua

alina.n ai facut listuta cu actele sa mi-o trimiti si mie??????????

simona abia astept si de la tine relatari din spital
despre nastere

anaxena azi cred ca plecati acasa .... ce frumossssssssss .... sper ca sunteti bine .......... asteptam vesti

viss felicitari pt noaptea linistita

pisuc bafta la sustinerea tezei sotului
stiu cate emotii tre sa aibe
dar va trece
si atunci se va relaxa

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 35+ PETRA ADRIANA
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinam spune:

Adri28
Cezariana a fost acum 4 ani , am fost la dr diculescu , el mi-a spus ca pot incerca. Mai merg la dr Ciortea si Sbarciu care au mai avut asemenea cazuri, sa vad ei ce parere au pe urma ma decid . Dr mea e total impotriva , mi-a spus in fata ca dc vreau sa incerc nu cu ea. Dc merg pe mana ei sigur ajung la cez, dc imi iau alt dr "s-ar putea" sa nu ajung, aici e diferenta. Oricum nimeni nu-mi garanteaza ca voi reusi sa nasc natural, depinde f mult de cum decurge travaliul, etc , etc.

Numai ca mai e si faza ca nu vor sa se bage peste colegi!

sorina
mami de Tudor 4 ani , acum 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Neata si de la noi

Simo deci se apropie momentul marii intalniri cu bebelache

Cami o am pe aici hai ca azi iti dau pm

Am cantarit si noi aseara bebe la baita si la fix 1 lunita avem 4700gr, esteee nu degeaba papam nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ah fetele...incerc sa stau cuminte cat pot..oricum dinc asa nu pot iesi ca-s acasa cu baietii...mama e la sv (lucreaza in FUndeni, deci ajunge greu aici dc e ceva), sotul la sv la fel, deci in traficul asta nu stiu cit de repede ar ajunge....altcineva care sa ma duca/stea cu copiii nu am...asa ca ma rog sa fie cuminte. Mai e azi...si miine...si sper sa nu aiba strumpfi gura aurita
Persi, cu mare drag voi pune pozici, deocamdata nu am saltelele la patuturi, manerele (le-am luat manere cu masini si nu aveau pe stoc...le asteptam) Perdelele sunt facute , dar nu puse, stikerele cumparate, dar nu lipite, covorasele nu le-am luat inca...deci nu e finalizat, nici nu am facut pozici din pricina asta...dar promit sa fac cum se contureaza mai frumos...Oricum nu am camera de bblusi, ci de baietei mai mari...

Simona, mami de baieti David, Matei si 39 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinam spune:

Vreau sa incerc natural ca dupa cezariana mi-am revenit f f greu , nu stiu cum au trecut primele 2 sapt de dupa externare.Abia ma puteam misca, am avut noroc cu surorile mele care veneau pe rand la mine faceau mancare , curat, etc, eu numai aveam grija de bebe si dormeam.Operatia m-a durut f mult timp, nu putem sa fac miscari bruste , sa rad, etc , si la 6 luni inca o mai simteam. Acum mi-i o frica de mor de inca o cezariana. Pe de alta parte exista riscuri si la nasterea normala , dupa cezariana.
Ma tot framant cum ii mai bine !

sorina
mami de Tudor 4 ani , acum 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Simona,eu nu vreau sa fac camera de bebelusi...o sa fie o cam gen tineret si o sa o personalizez cu pictura de pe perete,cu perdea covor si ceva stickere si jucarii...manere etc.
Tocmai de aia imi doream sa vad si cam flacailor tai sa-mi fac o idee despre modelul mobilei in sine,oricum astept cu nerabdare sa pui poze.
Alina.n, mersi muuult pt raspuns.

fericita de Radu Andrei +34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Abia astept si eu sa vad pozici cu camerele puiutilor vostrii, noi nu avem camera separata caci patutul e la noi in camera.

Persi saltea iti trebuie dupa 6luni ,pana atunci bb sta pe nivelul intermediar.

Roxi bebelusii alaptati exclusiv pot sa nu faca kk si 3-4zile, nu se considera ca sunt constipati ci ca asimileaza tot lapticul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Neatza si de la mine!
vreau si eu cafea...
Apropo de visat, strumph se facea ca sunt cu tine si imi aratai niste asternuturi mov-lila pt patul fetei....
Eu cred ca sunt tura de dinainte noaptea.., eu nu pot sa dorm pana la 1.30, pt ca incepe vb Mariei surf-ul la mine in burta, zici ca e tsunami acolo
si la 8 ma scol de foame, si bb doarme.....si eu numai pot....
Vb de curatenie nici mie nu-mi place sa se bage cineva in oalele mele...dar deocamdata oricum n-are cine..., de curat mai las pe altul.( cand am pe cine)..dar in bucatarie...nu[8D. Am si eu un fix....Iar barbata-miu m-a rugat frumos cat sta mama cu noi sa fac eu de papa, ca lui ii place cum fac eu
andreea, stiu ca e greu, dar incearca sa mergi cat mai mult.la maria m-am lasat si eu si am stat mult in pat, dar la a doua m-am moblizat si la 0 saptamana eram in Auchan, bine, nu zburam, dar....Si crede-ma ca in prima zi la a doua cezariana ma durea mult mai rau, la terapie intensiva noaptea dupa tramal, ketorol, parca si multe altele care nu-si faceau efectul...mi-a facut morfina sa pot sa ma odihnesc...si am reusit 3 ore....
cami, viss , ma bucur ca ati dormit.....
pisuc bafta sotului!
si acum ma duc in pat ca bb s-a urcat in ficatul meu si nu pot sa respir....si mai zicea cineva parca senzatia e ca zgarie cineva cu unghiutele in stanga jos
pupici revin...

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 35+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 15 zile
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Abia astept si eu sa vad pozici cu camerele puiutilor vostrii, noi nu avem camera separata caci patutul e la noi in camera.

Persi saltea iti trebuie dupa 6luni ,pana atunci bb sta pe nivelul intermediar.

Roxi bebelusii alaptati exclusiv pot sa nu faca kk si 3-4zile, nu se considera ca sunt constipati ci ca asimileaza tot lapticul

mami de Naty (10.04.2009) si Alex (1.02.2011)

deci salteluza aia subtire de la patutz e suficienta la inceput, nu?
si aia groasa iti yb dupa ce il muti jos..

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 35+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 13 zile
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Alina.n,sar'mana inca odata pentru raspuns.

fericita de Radu Andrei +34

Mergi la inceput