Mar.Apr(169)- Bv Miki, Ina, MsBB, Felicia, Dinora!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata si de la noi...

Din ce citesc eu dragi burtici cred ca suntem setate la aceeasi ora:ora 3 raportez si la noi trezirea si apoi ma uit pe pereti pana la 5-6...cu posibilitate sa adorm din nou sau nu....asa ca la mine asta este obisnuinta...

Ssbarya..multumesc pt poze si sugestii..Frumoasa camera!!
Alina06 ma bucur ca te simti mai bine si te-au ajutat sfaturile fetelor..Eu nu m-am bagat in discutie ca nu stiam ce sa te sfatuiesc..Bine ca esti ok!!
refacere rapida.Spersa treaca durerile..Ma si sperie acum cezariana desi am vb si cu mamici care nu au avut dureri..cred ca depinde de anestezie si de corp pana la urma..Lasa ca treci tu peste si te asteptam pe la noi!
Strumfy la tine este boala grea curatenia..dar trebuie sa o inveti pe doamna ce si cum pt ca atunci cd vine Strumfita cea mica chiar nu mai poti sa faci tu totul..tb sa ai grija si de micuta...Asa ca macar la curatenie daca invata ea sa faca 80 % din cat faci tu..este ok zic eu.

Azi intentionez sa ies si eu afara un pic,trebuie sa cumpar cate ceva..de doua zile stau in casa din cauza frigului..sa vedem daca reusesc.
Eu cu cumparaturile sunt tot in urma ,nu am mai cumparat mai nimic...sper sa reusesc sa iau tot ce imi trebuie luna asta daca mai pot sa merg ca deja este greu...Apoi gata...De fapt eu sper sa stea bebe la termen si sa nu vina mai devreme de 37 saptamani!

32+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 8 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinam spune:

Adri28 eu am ajuns la cezariana la prima sarcina , pana acum m-a urmarit d-na dr Nicula , dar cum eu vreau sa incerc nasterea normala sunt inca in cautare de un dr care sa fie de acord cu asta. Mai am 2 sapt pana la urm control, dc nu gasesc merg tot pe cezariana .

sorina
mami de Tudor 4 ani , acum 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Danielle merci...daca despre mine e vorba. Zici ca e miiiica???

Azi iar am pierdut din dop...e deja galbui...

Simona, mami de baieti David, Matei si 39 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

despre tine e vb Simona,nu tu ai albumul "burtica simona"? e una draguta,micuta si blonduta in poza cu o burtica micuta,cel putin asa am vazut eu.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benyamin (07.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Aia e, dar eu o vad maaare si plina de vergeturi.

Simona, mami de baieti David, Matei si 39 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Am primit mesaj de la Andreea!!!

Spune ca astazi a primit cel mai frumos martisor, ca a venit acasa cu minunea ei mica. Este extrem de cuminte, doarme foarte mult. Inca nu are lapte dar,de maine incepe sa se mulga cu acea pompa pt ca are dureri. A zis ca ieri a fost cea mai cumplita zi din viata ei, a avut dureri de nedescris , incat la 2-3 ai administru anestezic ca altfel nu cedau durerile. Astazi s-a simtit mai bine, dar nu poate face mai nimic, abia se misca, dar este fericita ca are o minune de copil. O sa intre pe forum imediat cum se va simtii mai bine .

Va trimite la toate pupici si tine sa precizeze ca are dureri!!!

Ally , Eduard 35 sapt bebe

AMR 5 saptamani MAXIM !!!

Andreea si mica printesa cuminte.
Off cred ca de la ceza se simte asa rau, dar trece si asta cu calmante. Te asteptam pe forum

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui giuliaa

Alina.n va doresc multe luni inainte la fel ca si prima, fara probleme. Imi amintesc si eu cum la inceput numaram fiecare saptamana, apoi luna trecuta, si de fiecare data cand mai implinea o luna ii spuneam La multi ani Giuliei. E tare frumos primul anisor.

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 32s+ cu Nicoletta

Multumim

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

strumph, sper sa ai gura aurita de frecat podele mai am dar la mine o gramada..ca s-a facut iar..cred cain weekend cat nasc o sa aduca sotul o femeie doua sa faca curat ca altfel nu o mai scoatem la capat..
yoni, eu cred ca noi nastem impreuna..adica in aceeasi zi..ce zici ? joi, vineri sau sambata ?

nu de alta, dar eu azi am avut toata ziua contractii dureroase...raaauu..acum sunt si cu burtoiu plin, ca am mancat pizza si praji, am serbat-o pe mami meu..ar fi fost frumos sa-i fac o nepoata de ziua ei dar n-a fost sa fie.. sper sa nu ma apuce la noapte sa apuc sa golesc stomacul

mami de Vlad 09.04.2009 si s40 cu

Deeeeci se apropie momentul?Eu zic ca vineri nasti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adri28 spune:

Buna dimineata si de la mine!!!
Sorinam , cu cat timp in urma a fost prima cezariana si cum de te-ai hotarat acu pentru natural?Nu stiu ce sa-ti zic de doctori , ca nu prea ma pricep.

S33 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata !!!

Ce faceti burtici si mamici ?

Mai e nevoie sa spun ca vreau si eu in clubul celor cu insomnii ?

Cafea si pentru mine va rog ... ma multumesc si cu un cappuccino

Viss , ce bine de tine ca pana la urma ai avut si tu o noapte super cat despre sotul tau , hehe.. saracul , nu stie ce-l asteapta dar las ca o sa fie si frumos

Pisuc, multa bafta sotului la sustinerea tezei si sa fie cu noroc si mutarea mamei langa tine

Andreea multe multe pentru tine si iti urez sa te refaci repede repede ca printul tau are nevoie de tine. Poate cand ai putin timp si dispozitia necesara vii si ne mai arati cateva pozici cu Rares Andrei

Simona, te-am visat azi noapte, atata cat am dormit si eu pe bucati, tot am apucat sa visez ceva si stii ce ?? ca nu ai mai apucat data de 4, ca ti s-a rupt apa si ai plecat sa nasti, deci azi maine , nu mai ajungi pana vineri O fi adevarat ? oare sa am iar gura aurita ?

Ally, buna a mai fost ciorbitza aseara am scapat cam mulat sare de lamaie in oala si a iesit cam acrisoara, sa nu spun acra bine de mi s-a facut gura punga si c..l portofel dar las` ca a mancat Nick pe nerasuflate, desi era prea calduta sa o papi atunci, dar si-a pus 2 linguri cu smantana si dintr-un foc a mancat-o, el care invartea lingura mult in farfurie, ca el nu e obisnuit cu supe/ciorbe... eu termin 2 farfurii de ciorba de mancat cat se chinuie el cu una ...asera a terminat el primul farfuria cu ciorba si tot spunea, da ce buna e deci data viitoare stiu cum sa ii fac ciorba, acra acra

Alina06, azi e si mai bine cu piciorul ?

scrish, dormi sau deja te-ai bagat la smotru ? rata ai cumparat?

danielle, cu sania te-ai dat iarna asta ?

miki, sa iti traiasca mamica si nu-i nimic, ii faci cadou maine , ca doar maine nasti hai ca eu cred ca am gura aurita

lauriciu, am patit-o si eu cu aparatul de fotografiat , dar las ca nu-i bai , au facut altii poze si la tine

Lalely, boala grea la mine, da recunosc si o stiu o sa incerc sa cer mai multe de la tanti si poate ne intelegem bine pana la urma oricum face mai mult si mai bine decat ar face Nick, deci e de bine Spor la cumparaturi si nu te stresa ca nici eu nu am facut cumparaturile toate si eu nu mai am asa mult pana vine bebe... mai am de laut destule...sper weekendul asta

Ma duc sa imi fac un laptic cu nesquik si revin

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

'neata fetele!

Si eu vreau cafea , am prins curaj si beau in fiecare zi cate una , vad ca bebita nu comenteaza

Nu va mai fie chiar asa frica de cezariana (..ma refer la cele cate tb musai sa o faceti), depinde mult de organism dar mai ales de starea de spirit si de vointa. Tb miscare multa chiar de a doua zi si apoi toate durerile scad in intensitate si se simt diferente de la o ora la alta.
La prima mi-a fost usor si mi-am revenit repede, la a doua mi-a fost si mai usor si mi-am revenit si mai repede., sarcina a fost mai grea a doua oara

Simo tu ce ziceai zilele trecute? ca nasti pe 3 martie? adik maine?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Neata fetelor!!!
Lalely,eu am ales sa-i pictez camera lui bb,dar nu toata ci doar un perete.
Am gasit pe net un model frumos si am vb cu o educatoare fff talentata care imi ia 2 mil.
Eu l-am ales ca personaj principal pe Winnie the pooh,iar secundare diverse personaje de desene animate dar mai vechi gen Donald,Pluto etc.
Saptamana viitoare o sa vina sa se apuce de treaba si o sa pun poze sa vezi despre ce e vorba.
Simonacip,daca ai timp si vrei,te-as ruga sa pui ceva pozici cu cam flacailor tai,poate fur si eu un model de la tine.
Fetelor,nu stiu daca s-a mai discutat,probabil ca da,dar eu nu mai retin...la patuturile pliante trebuie saltea de prima data sau cand cobor pe bb cu un etaj mai jos????
burtici si mamici!!!

fericita de +33 Radu Andrei

Mergi la inceput