Mar.Apr(169)- Bv Miki, Ina, MsBB, Felicia, Dinora!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am revenit si eu un cappuccino dar tot ma simt cam cheauna de cap, poate ma duc acusi inapoi in pat sa ma cuibaresc si sa trag un pui de nani

Ailed, hehe...noi doua putem sa ne luam de mana cu mov-lilaul si turcoazul cand vine mami tau si cat sta?

Iony, nici azi nici un semn de nascare? Nu vrea sara sa scoata nasul afara ? sa ii facem putina galerie poate isi face curaj ? Hai Sara, hai scoate nasucul afara ca mami moare de nerabdare sa te vada si sa te tina in brate !!!

Happiness, voi cum mai sunteti ? eu astept pozici noi cu bombonica ta roz Sper ca Andrei e mai intelegator cu surioara acum

Wmagnolia, ati ajuns acasa ? cum este Rebeca ? tu cum te simti ? poate ai timp intr-o zi sa mai intri pe aici sa ne spui de voi

Catank, ce pregatesti bun pentru data de 5 ?

Dinora77, eu cred ca tu deja ai nascut si esti si back home cu bebe Julius !!! La Multi Ani pentru azi mamico!!!! Cred ca ai cea mai frumoasa aniversare din cate ai avut pana acum !!

bb_yasmi, voi cum sunteti ? nu ai mai intrat ieri deloc ? totul ok ?

Speranta , azi e mai bine cu sanii, cum ai facut pana la urma? bebe ce face?

Monas, nu ai mai venit ieri sa ne spui de buletin sa stii ca te-am admirat in pozici sexy mami de gemenasi Imi place tunsoarea !!!

copiloi, nu mais pui nimic sau ai nascut deja si esti busy cu bebe?

Stefya, e prea bine cu mami acolo si nu mai dai pe la noi ? hai sa ne spui ce faci si ce semne sunt, daca sunt ...vine bebe ??

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Exact asa Delia, eu si la Naty tot pat pliant am avut si asa am procedat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui persi

Simona,eu nu vreau sa fac camera de bebelusi...o sa fie o cam gen tineret si o sa o personalizez cu pictura de pe perete,cu perdea covor si ceva stickere si jucarii...manere etc.
Tocmai de aia imi doream sa vad si cam flacailor tai sa-mi fac o idee despre modelul mobilei in sine,oricum astept cu nerabdare sa pui poze.
Alina.n, mersi muuult pt raspuns.

fericita de Radu Andrei +34

Sigur ca da, in weekend nu cred ca ajung la casa...daca voi fi in spital...Dar promit sa pun poze cat mai repede. De altfel ambele camere au cate un pat, dulap si birou, simplu, cat mai mult spatiu liber. CUlorile sunt pe galben vanilie unul si orange altul (de asta nu prea am fost multumita pentru ca l-a ales tamplarul...ce alesesem noi nu aveau pe stoc). Abia astept insa sa punem elementele astea haioase pe pereti, covor, perdea (desigur Cars)...sa dea alt aspect camerei.

Simona, mami de baieti David, Matei si 39 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

La multi ani Dinora!!!

Strumf fugi la nani cat mai poti, ce as mai dormi si eu acum caci noaptea abia prind adunate 3-6ore de somn

Fetele am vb ieri cu Lavi , bb Eduard are icter si e la spital la lampi si se pare ca nu a luat deloc in greutate cred ca ii va da supliment.
Mai multe detalii o las pe ea sa va dea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adri28 spune:

Da sorina inteleg acum situatia ta. Dim pacate(sau fericire) trebuie sa ne lasam pe mainile doctorilor si sa avem incredere in ei ca vor decide ceea ce e cel mai bine pt noi si bebelusi. deci eu zic ca conteaza mult si experienta lor in astfel de cazuri. Si da e adevrat ca de garantat ca nastem natural sau cezariana nu poate nimeni, asta se ecide si la fata locului.
Dar la Dr Diculecu nu ai fost el ce zice?

S33 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Persi si eu vreau tot un perete.Pe un perete voi avea mobila (pt care nu am idee de model,am facut o shita cu cei ce ne-au facut mobila in casa dar nu mi-a placut)tot mai mult de tineret nu de bebelus...si pe un perete vreau ceva o tema din desene animate..ma gandeam la ceva cu cars..dar sa vedem.Am gasit si eu o tipa la noi care face asa ceva dar sa vad cat ma costa...si daca ne intelegem la pret...

Vreau covoras cu motive..maimutoaie prin camera..ceva de genu..Perdea am deja cumparata..nu este de bebei dar poate o schimb cu timpul..

Simona daca ne poti pune poza cu camera ar fi super ..poate ma mai inspir si eu la mobila si reusesc sa definitivez schema odata!!!

Va pup si am plecat in oras.
Vb apoi daca nu voi ramane inghetata pe undeva..

32+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 8 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Ailed, hehe...noi doua putem sa ne luam de mana cu mov-lilaul si turcoazul cand vine mami tau si cat sta?

_

AMR 4 saptamani

Pot si eu cu voi??...sunt moarta dupa culorile astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Strumph , vine sapt. asta... vroia sa -mi faca iubi o surpriza sa nu-mi spuna ca vine sapt asata... noroc ca s-a scapat mama si mi-a zis.., ca am si eu fixuri cu ordinea in casa ....
nu stiu cat sta... vedem..., si in alta ordine de idei , Doamne ce mi-ar place cu tine la shopping... si dupa la gelato
alina , sa-ti dea Dumnezeu sanatate, de cand ma tot perpelesc, ca patutzul care l-am luat are nivelul de sus mai scurt si nu se incadreaza in dim de saltele, e 60/80.. si ma gandeam cum doarme fata la inceput, dar acum m-am linistit....

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 35+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 13 zile
69/11

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

La multi ani Dinora!!!

Strumf fugi la nani cat mai poti, ce as mai dormi si eu acum caci noaptea abia prind adunate 3-6ore de somn

Fetele am vb ieri cu Lavi , bb Eduard are icter si e la spital la lampi si se pare ca nu a luat deloc in greutate cred ca ii va da supliment.
Mai multe detalii o las pe ea sa va dea.

mami de Naty (10.04.2009) si Alex (1.02.2011)

Ooof, Lavi,ce rau imi pare...ma gandeam eu de ce nu intri. Pup tare, sper sa reveniti repede acasa, fara icter si altele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

_

AMR 4 saptamani

Pot si eu cu voi??...sunt moarta dupa culorile astea!

te rugam....

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 35+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 13 zile
69/11

Mergi la inceput