Mar.Apr(169)- Bv Miki, Ina, MsBB, Felicia, Dinora!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Ailed, hehe...noi doua putem sa ne luam de mana cu mov-lilaul si turcoazul cand vine mami tau si cat sta?

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

Pot si eu cu voi??...sunt moarta dupa culorile astea!

Simona, mami de baieti David, Matei si 39 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

te rugam....

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 35+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 13 zile
69/11

si inainte /si dupa (eu poooot!) inghetata, sigur. Poftesc de mult la ea si nu m-am invrednicit sa-mi iau, dar in schimb am macat alte o mie de prostii

Simona, mami de baieti David, Matei si 39 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Ce faceti burticilor si mamicilor? Eu sunt in refacere si in perioada de acomodare cu bebe, care este efectiv o minune de copil!

Am intrat sa va anunt VEste mare, veste mare a nascut MIki! Felicitari mamico! SA iti traiasca fluturasul Andra Ioana!"La 7:59 s-a nascut Andra Ioana. E o papusica de 3090 grame si 48 cm si tipatoare din prima a luat nota 10. Am ajuns la spital la ora 7 dimineata cu dilatatie 9-10"

Vreau sa va multumesc tuturor pentru sustinere, nu am reusit sa citesc nimic, dar recuperarea nu este chiar usoara! Sper sa revin cat mai curand pe forum, oricum nu va uit! Ma cam doare coloana , motiv pentru care nu pot sta pe scaun sa va citesc.

Felicit toate mamicile din tot sufletul!

Felicitari mamicilor! Recuperare rapida , mult laptic si bebelusi sanatosi, papaciosi si necolicosi!

tuturor , sa nu ne uitati ca vom mai intra cat de curand si cu pozici sa ne vedeti cat suntem de frumos, de mic , de cuminte, o minune efectiv. Nu imi vine sa cred ca acest mic miracol este bebe al meu!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 39 Rares Andrei

AMR CATEVA ORE SI IMI VAD MINUNEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

simo, sa sti ca si mie imi e dor de o ingheatata, rau de tot...mi-am mai pus iaurt amestecat cu un pic de ness sau cacao la congelator.. asa sa-mi treaca... dar nu e dulce..

AMR maxim 13 zile
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

alina.n multumim de vesti despre yasmi, ma gandeam eu ca e ceva in neregula de nu a mai intrat sper ca bebe Lucas sa isi revina repede si ea sa se linisteasca, chit ca o sa ii dea formula.

Simona, deci nu numai eu cu ailed avem o problema cu movul si turquazul join the club si fie vorb aintre noi nu nasti tu fara sa nu ajunga sotul sau mama acasa sa stea cu baietii hai ca acum vrteau sa dreg busuiocul

Ailed, taci si tu acum din gura cu inghetata aia ca deja imi ploua in gura si nu ma mai duc nicaieri la mama naibii in capatul celalalt de Londra numai pentru o inghetata, o las pentru weekend

Fetele eu ma duc inapoi in pat o ora ca parca am un bolovan nu cap pe umeri si il simt greu si ochii si parca am nisip in ei, sa profit si eu acum pana vine bebe ca dupa cien stie cat mai dorm vorba Alinei.n... ca asa imi spune si Nick in fiecare dimineata, sa bag cat mai mult somn , sa stau, sa ma relaxez...ca dupa ce apare o sa vreau toate astea si nu o sa am timp

Deci la nani cu mine, vorbim mai tarziu.

_

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

BRAVO MIKI! BUN VENIT ANDRA! CE MA BUCUR!

AMR maxim 13 zile
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

mamicilor, de cate ori pe zi trebuie sa faca bebe caca? Al meu a facut de 2 ori pana acum. O fi de la faptul ca i-am pus sab simplex in laptic? Eu inca nu am laptic, azi incep cu pompa electrica. A facut la 6 si ceva si la ora 11. E normal? Daca da , de cate ori?

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 39 Rares Andrei

AMR CATEVA ORE SI IMI VAD MINUNEA

Mergi la inceput

EU CHIAR MA DUC IN PAT ACUM CA MA SE INTINDE DODO, NU-I PLACE CUM STAU...

AMR maxim 13 zile
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

chiar acuma ma gandeam la miki, o fi nascut de nu o fi intrat si ia uite veste mare ce i-am spus eu ca pana vineri nu mai apuca ? simona pazea ca am gura aurita

Felicitari Miki!!!! Bine ai venit pe lume Andra Ioana!!!

_

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

buna dimineata la pranz fetelor acum abia am apucat sa intru si eu ca nu mai stau in fundul meu socrii astia absurzi abia astept sa plece la tara sa ma lase in pace

dar de vineri 3 zile este sotul acasa si se ia de ei daca comenteaza asa ca pot sta cat vreau pe forum cand este el acasa in rest nu prea pot imi vine sa inebunesc

va si scz ca v-am inebunit de cap cu problemele mele

_
35 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Strumph , si in alta ordine de idei , Doamne ce mi-ar place cu tine la shopping... si dupa la gelato

AMR maxim 13 zile
69/11

vin si eu ma primiti

Mergi la inceput