Mar.Apr(169)- Bv Miki, Ina, MsBB, Felicia, Dinora!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

FELICITARI MIKI SA ITI TRAIASCA FETITA SI SA FITI SANATOSI CU TOTII

Mandreacla inceput fac mai des kaki. Nu trebuie sate ingrijorezi. Sa inteleg ca ii dai lapte praf. Nu iti fa probleme ca s-ar putea ca in curand sa se constipe.Poate face kaki si pana la 4-5 ori pe zi.

MARIA ; ANDREI si STEFAN 36+ s
AMR 2 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

Hei ce a patit yasmi? Ca nu gasesc deloc vesti in urma, ori nu sunt ori nu vad eu.

AMR 2 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Am schimbat si semnatura.

Va rog din suflet sa imi spuneti, de cate ori trebuie sa faca bebe caca pe zi? Bebe al meu a facut de 2 ori. E bine. I-am pus in laptic sab simplex pentru colici, o fi de la ala????

Si mai stiu ca zicea Deea de ceva pentru colici, ceva cu water sau nu mai stiu. Cine stie, va rog ca as vrea sa ii iau!!!!!

[size6]Mami de miracol Rares Andrei [/size6]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Wow, Miki, cat ma bucur...sa fiti sanatosi si fericiti si sa va recuperati repejor.
Alina, draga cum sa nu te primim?CU drag..doar cine se aseamana se aduna..asa e vorb

Simona, mami de baieti David, Matei si 39 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

FELICITARI MIKI SA ITI TRAIASCA PRINTESA SA FIE SANATOASA SI MANCACIOASA

_
35 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

mandreeac esti mai bine azi? e ok daca bb a facut kk chiar si de 2ori stai linistita, si eu ii mai dau sab cate 5pic daca il doare burtica,nici Alex nu face kk la fiecare masa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aZaZ

FELICITARI MIKI SA ITI TRAIASCA FETITA SI SA FITI SANATOSI CU TOTII

Mandreacla inceput fac mai des kaki. Nu trebuie sate ingrijorezi. Sa inteleg ca ii dai lapte praf. Nu iti fa probleme ca s-ar putea ca in curand sa se constipe.Poate face kaki si pana la 4-5 ori pe zi.

AMR 2 sapt

Multumesc din suflet pentru raspuns! DA ii dau lapte praf ca nu am icna laptic.

[size6]Mami de miracol Rares Andrei [/size6]

Mergi la inceput

mandreea eu pentru colici iti recomand si infacol-pe noi ne-a salvat la naty care avea dureri groaznice de burtic si au tinut-o pana la 6luni

simo tu cum mai esti azi mami?

Mergi la inceput

Miki , este!!!! ai vazut ca bebelina este de nota 10 si nu aveai de ce sa-ti faci griji.

Ce mult ma bucur ca a scapat si ea de un stres.

Felicitari !Bun venit micuta printesa!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

mandreeac esti mai bine azi? e ok daca bb a facut kk chiar si de 2ori stai linistita, si eu ii mai dau sab cate 5pic daca il doare burtica,nici Alex nu face kk la fiecare masa.

mami de Naty (10.04.2009) si Alex (1.02.2011)

Da Alina sunt ceva mai bine. Coloana ma doare tare de tot, nu prea pot sa stau pe laterale si stau tot pe spate si d-aia cred. A fost cumplit in prima zi, dar bebe imi da putere sa imi revin. CUm e la a doua cezariana? Te refaci mai repede?

Mami de miracol Rares Andrei

Mergi la inceput