Mar.Apr(169)- Bv Miki, Ina, MsBB, Felicia, Dinora!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

fetele la termen care vreti sa nasteti,bagati 2 lingurite de ulei de ricin cu suc de portocale sau de grefe ca am auzit ca e scarbos rau.am prietene si prietene care au luat ulei de ricin si au nascut in cateva ore frumos si relaxat, ori sariti in sus,ori ridicati ceva mai greu si sa vedeti ce rapid vin bebeii:))
oriiiiiiii in toate directiile si pozitiile
am zis ca il i-au si eu la o tura de nebunii pe duomnul meu cand o veni acasa ca de cand am ramas gravi nu o mai pupat nica saracu(cel putin de la mine) ca dupa ce nasc cine stie cat mai are de asteptat si atunci macar inainte sa nasc sa ne facem de cap

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benyamin (07.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

am zis ca il i-au si eu la o tura de nebunii pe duomnul meu cand o veni acasa ca de cand am ramas gravi nu o mai pupat nica saracu(cel putin de la mine) ca dupa ce nasc cine stie cat mai are de asteptat si atunci macar inainte sa nasc sa ne facem de cap

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benyamin (07.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

ai fost tare cu asta !!!

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

neata la pranz!
se mai indura cineva sa dea o si pt mine?

Am reusit sa citesc ce ati mai scris de aseara...si acum sa vedem...

ANDREEA - ma bucur ca ai ajuns acasa! Ma rog la DD sa treaca durerile si sa ai o refacere rapida!

DINORA - La multi ani! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ceea ce iti doresti!

PISUCMIC - Bafta sotului la doctorat!

VISS - Ma bucur pentru tine ca ai avut o noapte superba si te-ai odihnit!

SORINA - referitor la faptul ca ai vrea sa nasti normal, dupa o operatie de cezariana...
Eu zic, de fapt presupun , ca nu e nici o pb tinand cont de faptul ca pauza de la cezariana este de 4 ani, ca nu ar fi o problema.
Pana la urma doctorul va sti ce-i mai bine pentru tine.
Eu iti tin pumnii sa fie asa cum iti doresti!

IONY - ce face bb? Nu da nici un semn?

MIKI - Felicitari! Sa iti traiasca bb Andra Ioana, sa fie sanatoasa si sa se faca mare!

STEFYAPOST - referitor la inducere...
Eu am facut acum 2 ani asa ceva, am avut o sarcina de 6 luni cu probleme si a trebuit sa o intrerup...
Procedura a inceput de dimineata de la 10 cand mi-a facut o injectie, pe la 17 mi-au pus perfuzii si abia dupa o ora au inceput contractiile...Treaba am terminat-o in jur de ora 1 noaptea...
Pentru a grabi nasterea am auzit ca uleiul de ricin ar ajuta, dar nu stiu cum si cat se ia!
Curaj, suntem alaturi de tine!

31+

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

MIKI MA BUCUR ENORM PT TINEEEEEEEEEEEEE
HAI CA TE-A AJUTAT DUMNEZEU
DILATATIE 9-10
DOAMNEEEEEEEEEEEEE CE FRUMOSSSSSSSSSSSSSS
VREAU SI EU ASAAAAAAAAAAAA
SA FII SANATOASA SI TU
SI BINE AI VENIT PE LUME ANDRA IOANA
SA FII SANATOASA SI SA ITI BUCURI PARINTII

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 35+ PETRA ADRIANA
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Da i-am luat si Infacol aseara, sunt destul de stresata. Sper ca Deea sa vada mesajul si sa intre sa imi spuna si mie despre ce e vb.

Azi sper sa reusesc cu pompa, ca bebe trage, dar nu are ce . tuturor si va multumesc pentru raspuns,

o sa mai dau refresh din cand in cand.

Mami de miracol Rares Andrei

Cred ca e vb de Gripe Baby Water.
si refacere rapIda!

Miky, refacere rapida si sa- ti traiasca minunea!

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ALINA.N am primit PM
mercic

delia stai in patut sa te odihnesti daca domnisoarei nu ii mai place la calc

a mea doarme din ce in ce mai mult
abia o simt
acu am mai rams eu cu stresul ca nu e mare bebe
miki a scapat

lavi multaaaaaaaaaa sanatate micutului

mandreeac nu conteaza de cate ori face bebe asa de mic caca
mie antonia imi facea dupa fiecare masa
dar ii dadeam lapte de san
laptele praf constipa de obicei
deci de 2 ori de bine
dar pt un bebe alaptat ;la san e f putin
noi schimbam la pampersi zilnioc de lesinam
refac ere rapida si usoara

stefy nici eu nu prea stiu metode
decat cea cu caratul
sau cu treaba multa multa
inducerea
presupune ruperea de membrane si marirea manuala a colului
dar poate pana atunci mai deretici cate ceva
desi nici antonia mea nu dorea sa iasa
a iesit cu o zi inainte de implinirea celor 40 de saptamani

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 35+ PETRA ADRIANA
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adri28 spune:

Cami_antonia, si eu sunt alaturi de tine cu stresul ca e bebelusa micuta, dar vezi ca miki a scapat cu bine ...sper sa fie la fel si la noi . Pitica mea avea la 33sapt 1700

S33 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Buna burtici si mamici,

merci foarte mult pentru sustinere....n-am apucat sa citesc dn urma, dar sunt sigura ca am avut shi eu parte de galerie si ginduri frumoase de la voi. Bebe Julius a venit pe lume pe 25 februarie. Suntem topiti dupa el....s-a nascut de 3200 gr, 50 cm, apgar 10. Ii multumesc Domnului ca am ajuns sa-mi tin puiul in brate! Imi pare foarte rau ca n-am reushit sa va anunt pana acum.

Merci si pentru felicitarile de ziua mea!!

Dino 39+

AMR 4 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Citat:

Ca durere am avut mai mari dureri acum la a doua ceza pt ca taieturile se fac pe acelasi loc si cicatrizarea se face mai greu, chiar dr mi-a zis ca e bormal sa doara mai tare.Insa in app 1 sapt nu mai aveam nici o durere.

mami de Naty (10.04.2009) si Alex (1.02.2011)

Da? si la a 3-a cezariana cum o sa fie? O sa ma tavalesc pe jos?

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), (DPN 14.04.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Felicitari tuturor mamicilor!!! sa fiti sanatoase voi si puii voshtri. Sa va aduca numai bucurii, sa fie voiosei, papaciosi si deshtepti!!!

Dino 39+

AMR 4 zile!!!

Mergi la inceput