Mar.Apr(169)- Bv Miki, Ina, MsBB, Felicia, Dinora!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Felicitari Miki !!! Bine ai venit Andra!!!

Felicitari Dinora!!! Bine ai venit Julius!!!
Sa fiti sanatosi,cuminti si necoliciosi!!!
Dinora La multi ani!!!

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 32+ s
Amr 7 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

Felicitari Dinora!
Bine ai venit pe lume Julius! Sa fii sanatos, sa cresti mare si sa le umpli sufletul de bucurie parintilor tai!

31+

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Madutza eu zic ca depinde de fiecare organism in parte ,eu am prietene care nu au avut nici o problema nici cu prima nici cu a doua operatie ,nici o durere.In schimb eu nu am fost asa norocoasa si faza cu mersul la mine nu a tinut ca si eu a doua zi circulam de zori pe holuri dar operatia tot ma durut o perioada lunga cu tot cu miscare .Acum sint curioasa cum va fi la a doua cezariana ,poate de data asta ma refac mai usor .[/left]

Amr 7 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Dinora felicitari!!! Bine ai venit pe lume bebe Julius!!!

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Fetelor, revin si eu cu o intrebare...Am mai incercat si ieri dar n-am primit nici un raspuns...Poate printre voi este vreo burtica sau vreo mamica care stie sa imi raspunda...
Cam cat costa o nastere normala, daca aveti idee?
Cat se da la doctor, moasa, etc?
Si daca stiti, se mai practica treaba cu datul unui prosop si unui sapun dupa nastere la moasa???
Mie una mi se pare demodata, dar astia mai batranii zic ca asa se face....

pe toate!

31+

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

FELICITARI MIKI!!!!!!!!!!!
BINE AI VENIT ANDRA IOANA!!!

Ma bucur din suflet ca incercata noastra mamica a nascut cu bine o fetita sanatoasa!!!Bravo Miki!!!!Doamne Doamne te-a ajutat si bebelina este bine!!1

32+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 8 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Gata, l-am trecut in listuta si pe bb Julius

Simona vad ca ai ramas ultima si singura la fluturasi de februarie deci grabeste-te ca deja e martie glumesc

Ioana16, s-a mai discutat asta despre moasa si prosop si saptamana trecuta cand a intrebat Ina.click despre asta, fetele spuneau ca nu, dar daca vrei si tii neaparat , ia-le la tine in bagaj, ca nu are ce sa faca rau Obiceiul asta s-a pierdut, numai obiceiul cu dat bani la doctori nu
Cat despre bani la stanga si la dreapta cred ca ar trebui sa precizezi si orasul, spitalul, doctorul cu care nasti si restul de detalii despre asta ca sa poata sa iti dea fetele mai multe detalii... ca o suma se da de exemplu la un doctor in ploiesti si alta la bucuresti la nu stiu ce spital bun sau doctor bun Sper ca nu te-ai suparat ca ti-am spus asa , da ?

A iesit soarele la Londra, deci e rost de plimbareli

Ma duc la shopping de papa la supermarket ca deja a inceput sa bvata vantu` prin figider la mine, deci trebuie aprovizionare

Ne auzim mai tarziu! Zi buna !

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_3b spune:

Salut toate mamicile si burticile
M-am trezit azi dimineata cu o durere de burtica si spate similara cu cea de la ciclu. Durerea a cedat dupa o ora si jumatate. De atunci, am mai avut dureri doar de burtica, mai usoare decat cele de dimineata, care ma lasa dupa 10-15 minute.
Sunt deja agitata si nu inteleg ce se intampla.
Dar ca sa intelegeti mai bine sa va povestesc toata situatia:
Pe tot parcursul sarcinii am fost foarte activa. La 33 saptamani intr-o sambata seara dupa o zi agitata cu curatenie, mancare, cumparaturi, etc am avut un episod de burta contractata puternic si senzatia de dureri a oaselor pelvine. Dupa episodul cu pricina, la consultul de luni dimineata de la Brasov, dr mi-a spus ca bebele este foarte jos, a coborat, dar partea buna este ca colul este inchis. Mi-a prescris tratament cu gynipral, no-spa si doua saptamani repaus cu maxim 3o minute pe zi miscare altfel riscam si deschiderea colului. Trebuie sa spun ca in aceeasi zi am fost si la un control la dr de aici care nu mi-a spus absolut nimic, doar ca bebe este bine. La urmatorul control facut la BV la 35 sapt. dr s-a declarat multumita pentru ca bb era dinnou sus pozitionat, revenise la pozitia normala, col inchis si tare. Cu toate acestea continuam tratamentul si repausul. Urmeaza controlul din 14 martie cu programarea cezarienei in saptamana respectiva.
Iar acum desi iau 3 no-spa pe zi au inceput durerile de burtica. Maine am programat consultul de aici dar de la care nu ma astept la foarte multe.
Teama mea cea mare este sa nu mi se declanseze travaliul ca nu ma vad in stare sa plec la drum (2 ore)sa nasc acolo unde as vrea
Clar, sunt deja agitata si ma gandesc numai la prostii
Posibil sa coboare bb dinnou?

mami de Darius 12.02.2001 si 35+ cu

Mergi la inceput

strumphitza , merci de raspuns si nu, nu m-am suparat...
ideea e ca stiu ca difera de la o locatie la alta si de la un oras la altul...
eu o sa nasc la campina, cu dl dr Nica, insa din cate am vazut eu nu mai e nimeni sa nasca acolo; intrebam informativ cam ce sume se vehiculeaza..

poop!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui millie

Madutza eu zic ca depinde de fiecare organism in parte ,eu am prietene care nu au avut nici o problema nici cu prima nici cu a doua operatie ,nici o durere.In schimb eu nu am fost asa norocoasa si faza cu mersul la mine nu a tinut ca si eu a doua zi circulam de zori pe holuri dar operatia tot ma durut o perioada lunga cu tot cu miscare .Acum sint curioasa cum va fi la a doua cezariana ,poate de data asta ma refac mai usor .

Amr 7 s [/left]

Dupa a doua m-am refacut mai greu si m-a durut parca mai tare, dar nu insuportabil. Ideea e ca totul mi s-a parut mai greu, poate si varsta...nu stiu. Dar abia astept sa scap acum si sa ma vad cu copilul acasa.

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), (DPN 14.04.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput