Mar.Apr(169)- Bv Miki, Ina, MsBB, Felicia, Dinora!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

FELICITARI MIKI!

BINE AI VENIT PE LUME BEBE ANDRA!!

36 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui IONY_82

Strumfi, e foarte bine ca asa ii fac cel mai frumos cadou soacrei mele
deci ramane maine, ma bazez pe spusele mamei Omida

fericita 40+ cu Sara Maria
AMR CATEVA ZILE

iaca ai gasit cu ce sa-ti imbunezi soacra nici in visele ei cele mai faine nu viseaza asa ceva, la asa cadou frumos

daca nasti maine si am dreptate si la tine, ce dai de un limoncello de ala bun?? crema di limoncelloooooooo???

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Baby Water Grip cred ca despre asta vb deea.
Oricum sunt multe produse de colici acum depinde ce-i face lui bine uite si aici : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=20920&whichpage=1

Cu refacerea dupa ceza, acum la a doua eu deja stiam la ce sa ma astept si am venit pregatita, am avut algocalmin fiole pe care le luam cu putina apa si calmau durerile. In prima zi si pe mine m-a durut coloana pt ca nu ma puteam misca in pat dar am incercat totusi s astau cand pe o parte cand pe alta si asa au tredut eci e important sa te misti atat pt coloana cat si pt refacerea muschilor la operatie.
Ca durere am avut mai mari dureri acum la a doua ceza pt ca taieturile se fac pe acelasi loc si cicatrizarea se face mai greu, chiar dr mi-a zis ca e bormal sa doara mai tare.Insa in app 1 sapt nu mai aveam nici o durere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Neata la ...prinz!

Nu, nu am dormit, am muncit...spalat, mincare, curatenie, il am pe tata ca pacient, deci...nu stau.

Miki Mi-ai luminat ziua, nu stiiam de ce este soare afara, ...drept pentru care m-am apucat de spalat scutecele si hainutele micutei. Deci...FELICITARI!!!

Cit de mult ma pot bucura pentu tine....si pentru micuta Ioana, nota 10!!! SUPER!!

mandreeacbun venit acasa cu minunea ta!!! Felicitari din nou! ... Cind te simti capabila si dispusa...astept un PM cu detalii, tot ce tine de nasterea la Elias...tot...tot...stii tu ce vreau sa spun?! Detalii despre...puncte slabe, puncte tari, amenintari si oportunitati!!!

strumphy pe 5? esti sigura ca nu vei pofti???

simona ufff, ...vei avea bafta!!! ...dupa sufletul tau.

Imi pare tare rau de Lavi...sper sa fie micutul ok, si sa se faca bine...repede.

Pupici tuturor..

p.s. djlaura nu crezi ca esti cam ''dura'' cu ai tai socrii??? Mai lasa de la tine, si nu te mai ataca de la orice... Trec clipele frumoase pe linga tine, voi... si ar fi pacat. Vorba dulce mult aduce! ...Nu-l lua pe ''NU'' in brate de la inceput, ai nevoie de o perioada de ....acomodare. Fii tu cea inteleapta, fara sa ''judeci''. Hai ...succes!

pisumic Multa bafta sotului!!!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Da i-am luat si Infacol aseara, sunt destul de stresata. Sper ca Deea sa vada mesajul si sa intre sa imi spuna si mie despre ce e vb.

Azi sper sa reusesc cu pompa, ca bebe trage, dar nu are ce . tuturor si va multumesc pentru raspuns,

o sa mai dau refresh din cand in cand.

Mami de miracol Rares Andrei

Gripe Water se numeste ceea ce cauti tu !!

e asa rau cu colicii deja micutul ?

_

AMR 4 saptamani

Nu e asa rau cu colicii, dar vreau sa am preventiv in casa, sa nu dau din colt in colt. Multumesc pentru raspuns. Da imi doresc sa imi revin cat mai repede. E tare greu, coloana ma omoara, dar asta este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

si acum sa ma plang si eu.......ieri am fost la dr...puiutul superb,eu superba(cu un fund cam mare,dar tot superba),dfoar colul meu nu-i asa superb....e inchis pe toate partile si lung de nu se mai termina...dr mi-a zis ca din ce vede el inchid cele 40 de sapt...si imi da sanse inca 2-3 zile dupa pt o veni barza singura..daca nu inducere....dar mie imi e o teama de mor ..daca corpul meu nu raspunde la inducere si ajung la cezariana....imi este asa de teama... toata viata mea am visat ca am sa nasc normal ca tip si urlu cand vine puiutul...ca simt ca aduc un puiut pe lume...in mintea mea nici nu s-a pus vreodata problema de cezariana...nici nu am dat vreaun search despre cezariana...nimic...mintea mea nu concepea ca exista si posibilitatea asta....

acum cer sfat de la voi...modalitati de ajutor....inducere non-medicala...cum sa fentez pe 'nea colulu lung' sa se scurteze putin???? uleiul de ricin???? cine a fol si cum????

AJUTOR!!!!!!! cu un sfat cat de mic!!!!

imi e asa de teama

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 38

2 weeks to go

AMR MAX 14 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

felicitari MIKY,bun venit pe lume printesa mica,sa fii sanatoasa si papacioasa!!!

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benyamin (07.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Multumesc din suflet Alina.n SI Azaz pt raspunsuri!

Catank, cum imi revin iti scriu. Oricum despre dl dr, nu am decat cuvinte de lauda, te sustine inclusiv psihic, cel putin lamine fiind o operatie am avut nevoie de el si el a stiut cum sa ma faca sa ma ridic din pat, ce sa imi spuna, e extraordinar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Citat:
citat din mesajul lui IONY_82

Strumfi, e foarte bine ca asa ii fac cel mai frumos cadou soacrei mele
deci ramane maine, ma bazez pe spusele mamei Omida

AMR CATEVA ZILE

iaca ai gasit cu ce sa-ti imbunezi soacra nici in visele ei cele mai faine nu viseaza asa ceva, la asa cadou frumos

daca nasti maine si am dreptate si la tine, ce dai de un limoncello de ala bun?? crema di limoncelloooooooo???

_

AMR 4 saptamani

dau ce vrei tu numai sa nasc odata ca nu mai am rabdare
sora mea pleaca maine si eu n-am nascut

AMR CATEVA ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Am schimbat si semnatura.

Va rog din suflet sa imi spuneti, de cate ori trebuie sa faca bebe caca pe zi? Bebe al meu a facut de 2 ori. E bine. I-am pus in laptic sab simplex pentru colici, o fi de la ala????

Si mai stiu ca zicea Deea de ceva pentru colici, ceva cu water sau nu mai stiu. Cine stie, va rog ca as vrea sa ii iau!!!!!

[size6]Mami de miracol Rares Andrei [/size6]

Andreea,nu te panica asa,stai linistita,nu e o regula de cate ori sa faca bebe kk pe zi,nu e obligatoriu sa faca dupa fiecare masa sau in fiecare zi,ei se mai constipa ori fac mai des,stai linistita ca nu se intampla nimic.a facut bine pana acum

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benyamin (07.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput