Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (97)
Raspunsuri - Pagina 9
Roxana_Theo spune:
Am vazut-o pe Mara . Frumusica foc.
Oana si Theo face ploita din gurita (eu asa ii zic), exact ca Matei. E tare incantat de zgomotele pe care le produce.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
Victo spune:
oana, astept sa ma luminezi :):). ma, am un termostat in casa, da nu e montat..a fost cumparat cd am luat apartamentul..dar a durat mai bine de un an pana ne-am mutat..
si pana ne-am trezit noi sa il montam a expirat garantia :) ii lipseste nu-s ce piesa..si acu nu am mai luat altul. dar cred ca ar tb unu wireless, nu?
sau sa vad dc se poate procura piesa aia? habar n-am
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
crissy77 spune:
are dreptate ooana, eu votez pentru termostat mobil.
bambi, cand ma suna soacra dau refuse si il pun pe sot sa o sune
Offf, ce ma fac eu cu mica mea?! Luni am fost la ctrl, am refuzat injectiile cu penicilina, ne-a dat cexyl ("amenintari" ca daca nu ia, ajunge la plamani), vomita antibioticul si eurespalul. E atat de slabita incat doarme aproape continuu, mai devreme a adormit in bratele mele, nici ochii nu si-i poate tine deschisi. Dupa masa mergem la pediatru nr. 2, siiiigur nu scapam de antibiotic, dar macar sa o asculte din nou la plamani, asta e dr. cre consulta bine dar da antibiotic la orice. Ooooffff. Nu are febra, tuseste (latrator) si ii curge nasul. Se aude cum ii haraie in pieptut
eladea2005 spune:
salutare dragelor!
eu pe fuga, pana dorm copiii...
diana, olita am luat de pe net, cu colac din burete...www.amazon.co.uk/Summer-Infant-Potty-Training-System/dp/B000Y0ZWPE/ref=sr_1_fkmr1_1?ie=UTF8&qid=1299068438&sr=8-1-fkmr1" target="_blank">asta e
cris2010, usturoiul l-am fiert impreuna cu legumele...
vazut Matei dulcic si Mara de Alice...
revin!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ciristina_serban spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo oana, astept sa ma luminezi :):). ma, am un termostat in casa, da nu e montat..a fost cumparat cd am luat apartamentul..dar a durat mai bine de un an pana ne-am mutat.. si pana ne-am trezit noi sa il montam a expirat garantia :) ii lipseste nu-s ce piesa..si acu nu am mai luat altul. dar cred ca ar tb unu wireless, nu? sau sa vad dc se poate procura piesa aia? habar n-am Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
Da, si eu zic ca un termostat ar fi necesar. Eu stau la casa, si am termostat, il tin in camera cea mai racoroasa si setez pe cat am nevoie. ideea e ca el cand se atinge temperatura setata opreste centrala, si nu mai merge de nebuna toata ziua. Noi am platit cel mai mult in iarna asta 5 mil. Am izolatie la casa dar cand nu aveam, acu vreo 3 ani plateam asa ca tine 8 mil.
eladea2005 spune:
of crissy iubita...ce rau imi pare ca sunteti bolnavioare...asta va lipsea... stiu ca antibiotcele sunt ultima solutie, nici eric nu le-a acceptat bine deloc, dar cand n-ai alternativa...ofof...sanatate multa va doresc...sa se faca bine mititica... e bine ca mai ceri o parere...un exudat faringian ti-ar spune daca e bacterian/viral...ca sa nu-i dai aiurea antibiotic...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
lauri_ca spune:
La multi ani delsinasilor !
Bambi stii cum se spune " soacra poama acra", f. bine ca i-ai zis cateva poate se potoleste o vreme.
Am vazut-o pe Mara si pe Matei, niste scumpi!
Crissy imi pare rau ca e asa bolnavioara micuta, poate alt dr. va da alt tratament, dar daca chiar e de antibiotic nu e de glumit ca nu trece altfel.
ciristina_serban spune:
Off Crissy, sanatate multa micutei sa nu se mai chinuie. De-ar veni primavara asta mai repede sa uitam de zilele cu raceli si raceli si tuse...
Eu una as accepta antibioticul sau as face injectabilul, mai ales daca da afara celelalte pe gurita. Nu sunt fan atibiotic, nici eu nu vreau sa aud de ele, dar uite ca sunt cazuri ca doar asa cedeaza, si se vede imediat ameliorarea. Macar pt a-i scuti de chin, trebuie din cand in cand sa gandim si in favoarea antibioticului, acolo unde este necesar (nu dat asa din prima strigare). Sanatate multa si putere mami!
crissy77 spune:
eladea, ii dau antibiotic, dar ma doare sufletul cand stiu ca dr. de pe la noi il recomanda fara niciun fel de analiza (am patit-o cu Elise in decembrie, cand ne-a trimis la raza dupa ce a vazut ca injectiile, 20 la numar, nu si-au facut efectul). Rezultatul la exsudat vine in cateva zile.
Si nici nu-ti zice, frate, ce are... ROSU IN GAT, iar pe reteta nu intelege nimeni ce scrie.
Ma iertati ca ma descarc, dar Elise doarme, Bea doarme si nu am cu cine vorbi
Editez ca sa fetele.
Eu pe cea mare am nenorocit-o cu antibioticele, sist. ei imunitar e zero, merge o saptamana la gradi si 1 luna sta acasa sa se refaca.
Dr. nr. 2 e fan augmentin. E drept ca trec toate cu augmentin, dar e fff puternic si are spectru larg.
Eu stiu o regula, poate ma insel? Daca nu are febra - nu e rost de antibiotic. Voi ce stiti?