Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (97)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Va fetelor....pentru ca existati!!!Si sunt asa fericita ca v-am descoperit!Pentru ca sunteti cele care intelegeti de fiecare data ce vreau sa zic si pentru ca ma regasesc in multe din povestirile voastre si ca de fiecare data imi ridicati moralul!!!

Pentru toate astea si pentru ca vreau sa vina primavara, va trimit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Off Bambi ce urasc eu persoanele astea care isi dau cu parerea asa.Ca musai la nush ce luna trb sa miste in burta,ca la nush ce luna sa stea in fund si alte tampenii.Sau mai nou SE CUNOASTE LAPTELE DE MAMA LA COPIL.De parca cei pe LP sunt niste retardati mintal,inapti fizic si altele.

mda... Maria de la o luna a fost pe lp, si trecand peste considerente de inteligenta si aptitudini fizice, nu mi-a racit pana am dus-o la gradinita la 1 an si 10 luni. asta trecand si prin iarna din Ro... iar Isa, cu tot lm, e de o luna racita si nu ne mai trece! nici nu face ce facea Maria la varsta ei, e mult mai lenesa si mai dezinteresata. eu din start am zis ca asta cu lm e mai comod si mai frumos in sensul de apropiere fizica, de a-si gasi bebe alinare la pieptul mamei. sau somnifer. sau suzeta. nu vreau sa supar ne nimeni , eu am o dovada in casa, si n-a fi tocmai ea exceptia sa confirme regula...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Crispro, mi-am tot propus sa te intreb si am uitat: tu faci tae-bo acasa sau la sala? Si pentru cele care faceti acasa, de unde va inspirati pentru exercitii?

Pentru cele care intrebau de diete, eu am reusit sa slabesc 5 kg calculandu-mi zilnic caloriile, avand grija sa ma incadrez in limita admisa si aplicand cate ceva din principiile Mihaelei Bilic. Eu am destule kg in plus, adica mai am vreo 6 de la sarcina plus vreo 15 dinainte, ca nu am fost niciodata o slabuta pentru ca imi plac dulciurile , dar cele 5 kg le-am dat relativ usor si fara infometare intr-o luna. Caloriile mi le calculam pe siteul slabute(punct)ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

racusorule tu cand l-ai pus pe andrei la oala? i-ai luat olita tip masinuta? cam de cate ori face pe zi?
voi mancare din borcanele le mai dati? ce marci? ce combinatii?

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

larisa de la 7 luni l-am pus pe andrei pe oala, initial doar dimineata la trezire, apoi dupa fiecare masa si usor usor de fiecare data cand il vedeam ca se pregateste de kk, dar nu in timpul mesei, niciodata/.

olita este simpla, de la ok baby, pe net am gasit-o cu 25 ron, direct din magazinele happy baby, cu 23 ron. are si spatar, asa ca sta bine pe ea si nu ii lasa urme, poate doar putin rosu pe picioruse cand sta 5 minute. face de 3-4 ori pe zi uneori mai scapam in timpul mesei sau in pampers

eu i-am dat borcanase mai ales cand am plecat undeva, cat eram pe masina. si i-am luat doar bio, pana acum de la babynat (cumparate de la naturalia) si de la holle (astea de pe net, de pe naturame).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna

fetelor am si eu o intrebare
Robert regurgiteaza ceva de speriat
in mare manca LM muls si pus in biberon
oare ii pot pune pe langa Lm si o masura de LP AR????

merci frumos

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Rody multa sanatate Isei cea bolnavioara.

Si tu si Cristina ati punctat bine referitor la LM si LP,eu nu cred si nu am crezut niciodata ca un copil cu LM este mai destept,mai activ etc etc etc fata de cel pe LP.
Mai spunea si Ana Culcer ca ea isi da seama daca un copil este pe LM sau LP doar privindu-l.

Dupa spusele multor oameni,un copil pe LM este activ si destept,unul pe LP este puturos si prost.Pai unul pe mixt cum mai e?

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna ziua fete dragi!!!

multumim de urari si va servim cu gogosele, praji cu cirese si o bericica care cu alcool care fara

La multi anisori si celorlalti sarbatoriti !!! sa cresteti mari si sanatosi

Bambi pai eu ii spuneam si mai si, asa ca ai fost prea simtitta las-o pe soacra in plata Domnului ca ea sigur are nevoie de tratament vb lu' Crispro , mai ca te acuza pe tine

ieri am incercat si eu sa ii dau fasole verde la fata facea de parca ii dadeam lamaie deci clar nu ii plac ....mie chiar mi se pareau gustoase ...

Ooana felicitari pentru kg pierdute, la cat mai multe

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

oana, asa o fi pretu la gaz in cj :):)
e si ceva regularizare, dar orisicat.
pai izolatie suplimentara nu avem, ca e bloc nou si cica e izolat bine..termostat nu avem...
dar la faza cu termostatul eu nu pricep o chestie- la mine in casa difera si 3-4 grade intre camere-cea mai friguroasa si cea mai calduroasa.
si de aia nu am pus ca nu vad rostul, oricum facem atat de cald cat sa se poata dormi si in cea mai racoroasa.-dormitorul nostru, invadat de stefan :)
deci cu ce ma incalzeste ca am 21 in living dc am 18 in dormitor? ca oricum mai tb sa incalzesc.
dar eu zic ca diferenta majora e data de faptul ca nu avem alt apartament/pod deasupra. caci vecinii nostri din bloc nu platesc atat de mult.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

mda conteaza ca stati la ultimul etaj...dar sfatul meu este de * Martie sa va faceti cadou un termostat
asculta-ma ca stiu ce vorbesc....diseara sper sa am timp sa iti trimit un PM cu explicatii

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981
Cred ca ar trebui sa ma obisnuiesc cu ideea ca mananca putin si des, am citit si pe site-ul de la eladea ca e absolut normal asa. O sa mai incerc totusi cateva zile, dar nici nu o pot lasa sa planga de foame

Rog sarbatoritii lunii martie sa verifice datele daca sunt corecte/ complete

Oana ce scump e Matei
Vazut si pe bb Theo

btz felicitari pt

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Michelle esti sigura ca plange de foame? Poate daca i-ai da putina apa sau ceai cu biberonul sau suzeta nu ar mai plange. Si micuta mea manca san f. des in primele luni( la 1orajumate max.2)dar cand a descoperit suzeta nu a mai plans asa des dupa san, ea vroia de fapt sa suga ceva sa se linisteasca, nu-i era neaparat foame. Stiu ca le place tare mult titi, e mai mult placerea de a suge decat foamea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

hai ca mi-am facut cont pe youtube, sa va arat cum www.youtube.com/watch?v=vrn3APofy8c" target="_blank">bate tobele mara :))

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput