Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (97)
Raspunsuri - Pagina 10
catalina2307 spune:
Hello, poate ar fi bine sa aruncati un ochi Aici.
Incepand cu data de 7 martie vor fi medici care vor raspunde la intrebarile noastre. Mai multe detalii la topicul indicat mai sus.
crispro spune:
Nu apuc sa citesc ca is cu plodu in brate. Dar vroiam sa zic rapid:
Alice, e o scumpa Mara si ce bine dormea!!! Dar de ce ai dezbracat-o? vroiai sa ii faci baita?
Roxana, sa treaca raceala. Mai ia si azi medicamente, poate te mai lasa un pic.
Bambi, tae-bo fac acasa, ca nu am unde... nici timp sa plec la o anumita ora. Am pus pe contul comun un filmulet dew 40 min de tae-bo cardio. Daca imi amintesc bine, ti-a dat Paula parola pt cont, nu? Intri pe cont, si vezi ca in stanga sus ai mai multe optiuni: Gmail , Calendar, Docs, Fotografii, etc. Intri pe Docs, si acolo si asta de tae-bo, si niste cartulii cu diverisificarea. Daca nu te descurci, imi spui. Plec ca se zbate asta micu!
Sa-l ajutam pe Alex
Victo spune:
crisy mami, pt bronsite, bronsiolite, laringite merg f bine aerosolii. cu substanta indicata de dr. nu aveti vreunu care sa fie adept? de regula se da flixotide, adrenalina...noi cu astea am tot facut.uff..nici nu stiu ce sa te sfatuiesc.
deci asa cu termostatele astea. pai cred ca o sa iau internetu la puricat si ma pun si comand io de capu meu, ca pe sot nu-l intereseaza.
va mai intreb pe voi :):)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Roxana_Theo spune:
Crissy eu cred ca trebuie sa gasesti un medic in care sa ai incredere si sa faci ce spune acesta.
Cu febra.... pot doar sa-ti spun ca Theo nu a facut febra niciodata de cand s-a nascut si totusi a luat antibiotice cand medicul a considerat ca era nevoie - a fost diagnosticat cu bronsiolita.
Va uram sanatate multa.
Mirela, amestecul de LM cu AR trebuie prescris de medic; exista un dozaj personalizat in functie de diagnostic.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 buna fetelor am si eu o intrebare Robert regurgiteaza ceva de speriat in mare manca LM muls si pus in biberon oare ii pot pune pe langa Lm si o masura de LP AR???? merci frumos mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) |
Mirela la mine Felix varsa in jeturi si regurgita, abia dupa 2 luni s-a calmat.
- i-am inclinat salteaua
- insistat la scos aerul
- eu ii dadeam deja lp
- pediatra a zis sa nu ma stresez ca o sa se regleze de la sine si asa a fost
Ce-ti fac motaneii, mama de 3 baieti......ce bine suna
http://community.webshots.com/user/Dragaica
https://picasaweb.google.com/Handemadjewelry
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
eladea2005 spune:
crissy, eric a avut febra si subfebrilitate, de-aia ne-a recomandat noua dr de fam antibiotic...dar si asa, desi a luat 3 feluri de antibiotice (cate 5 zile pt fiecare, in ordinea asta: Augmentin,Klacid, Zynnat), abia dupa ele a scapat de febra,muci, ca tuse a avut putina... (bine el a avut ca si complicatie a virozei si otita)...
noua ne-a dat rez. exudatului dupa 24 de ore...poate au astia o metoda mai noua, naiba stie...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
crissy77 spune:
cristina_serban, Roxana, tocmai ca nu am incredere in dr. de aici, sunt doar 3 pediatri in GH. La 2 dintre ei merg frecvent.
Victo, Elise are 5 ani si in toti acesti ani nu a pomenit niciunul de aerosoli (exceptand cei de la malul marii sau saline)
Catalina, vazusem si eu reclama, e bine de stiut.
bambi_bv spune:
Crispro, m-am descurcat, l-am gasi si ma apuc si eu curand sa fac acasa ca nu prea pot sa mai ajung la sala.
Victo spune:
crisy, nici la spital drii specializati pe ap. respirator nu recomanda? sincer, stefan de cd a inceput gradinita a luat de 3 ori antibiotic,in primul an (el a inceput la 1 an si 10 luni) pana m-am perindat si eu pe la diversi medici si pana m-am prins eu cum sta treaba cu racelile, tusea si toate cele.
de atunci, nu i-am mai dat niciodata. dc tuseste si nu are febra nici nu ma gandesc la antibiotic.
nici homeopat nu aveti in oras?
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
crissy77 spune:
Victo, dr. nr. 2 la care o sa mergem diseara e singurul dr. pediatru de la spitalul de copii din oras (eu locuiesc intr-un oras mic), e dr. la care mergeam cu Elise, apoi am schimbat si am mers in policlinica, dar de cand ne-a gresit diagnosticul si tratamentul nu o vad cu ochi buni nici pe asta.
Ca sa nu monopolizez forumul, intru diseara sa dau detalii, dupa consult. Sper sa nu ne opreasca pe la spital...