Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (97)
Raspunsuri - Pagina 13
larissa_79 spune:
of crissey poate ar fi bine sa gasesti un pediatru bun in suceava ca astia din provincie is de mare jena. Subscriu si eu la faptul ca aerosolii fac minuni....facem noi la Ale.
Sa va mai zic de Nectarica fara frica. Merge in patru labute dar nu iese din living. Ajunge la usa, uneori chiar inchide usa de eu nu pot intra dar de iesit nu iese. De acum o saptamana se ridica si in picioruse pe tot ce prinde...pat, aspirator, spatele lui sora-sa. Sta ce sta si se mai da si mare...ridica o manauta. Invariabil face buffff
E insa si el racit. Are viroza si e mucios si urla la aspirat de numa'. Suntem pe tratament usor cu sinupret, nurofen la 12 ore si mult ser cu aspirat. I-a adus sora-sa virusul de la gradinita. De cand e cu mucisori mananca doar san. Am incercat azi sa ii dau iar legume. Ia cu forta, tine in gura pana se inneaca. Azi chiar a trebuit sa il bat pe spate ca se inneca cu mancarea. Fructe papa dar nu chiar f mult. Eu nu stiu cand o sa introduc carnita si alte cele...doar sa le pun in fructe.
In rest e un cuminte. Am pus un covor mare in living ( 24 de mp livingul) si ala e teritoriul lui cu jucarii si alte cele. E si periculos de cand se ridica la pat ca mi-e frica sa nu cada si sa se loveasca de jucarii.
Eu sunt cu n-spe mii de chestii si treburi pe cap...dar...nu mor caii candd vor cainii nu?
crissey, eu m-am saturat de aspirator cred ca imi i-au un aspirator nazal pe baterii. stiu ca sunt. are cineva asa ceva? e bun? stau all day cu aspiratorul prin casa. plus ca N e tentat sa dea cu limbuta pe el. dar medicii doreau sa te opreasca in spital sau cum?
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
CarmenAlbu spune:
Larisa am eu, am dat 65 euro pe el, pe baterii, nu scoate nici un sfert din ce scoate cel clasic.
Crissy
crispro spune:
Crissy, mie mi se pare ca e bolnavioara Bea, si ca nu e de joaca. Eu i-as da antibiotic. Dar, repet, eu is cea mai panicoasa si stresata mamica din delfinariu...
Of, am pus de o praji cu visine, de care zicea Victo. Exact ce imi lipsea, nu???
Merg sa verific piticul- e la socrela... ce bine e!!!
Sa-l ajutam pe Alex
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Larisa am eu, am dat 65 euro pe el, pe baterii, nu scoate nici un sfert din ce scoate cel clasic. Crissy FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA Doamne Ajuta-ne!!! |
si eu am, de la Petite Terrallion, asa cum zice Carmen, nu e nici pe departe la fel de eficient ca aspiratorul casnic..
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
larissa_79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
si eu am, de la Petite Terrallion, asa cum zice Carmen, nu e nici pe departe la fel de eficient ca aspiratorul casnic.. LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
a pai atunci nu mai arunc banii pe fereastra. aspiratorul are si partile lui bune...N merge cu el prin camera in 4 labute. cu doua il impinge si cu genunchii inainteaza. si doar am premergator fisher price de la ale. nu ...ala nu e bun. aspiratoru' dom'le.
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
eladea2005 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui larissa_79
a pai atunci nu mai arunc banii pe fereastra. aspiratorul are si partile lui bune...N merge cu el prin camera in 4 labute. cu doua il impinge si cu genunchii inainteaza. si doar am premergator fisher price de la ale. nu ...ala nu e bun. aspiratoru' dom'le. Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5# |
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
mirela2 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Mirela la mine Felix varsa in jeturi si regurgita, abia dupa 2 luni s-a calmat. - i-am inclinat salteaua - insistat la scos aerul - eu ii dadeam deja lp - pediatra a zis sa nu ma stresez ca o sa se regleze de la sine si asa a fost Ce-ti fac motaneii, mama de 3 baieti......ce bine suna http://community.webshots.com/user/Dragaica https://picasaweb.google.com/Handemadjewelry Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010 |
http://qik.com/video/38035374
uite i ce fac
le canta mamaie si ei ochi si urechi la ea
gongane, zambesc
azi am facut vaccin si toata ziua au dormit de jale
nush ce le o fi pus aia in seringi
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
crispro spune:
Foarte cuminti motaneii Mirelei si frumosi tare!
Am culcat copilul- premiera: in patut direct, nu in brate (premiera in ultima luna), mare minune... mucii nu se mai aud nici cu suzi in gura.
Astept sa se raceasca praji, sa vad daca e facuta inauntru. Chiar ma gandeam ca acum gasesti pe net o gramada de retete, explicate ca lumea, cu imagini de la fiecare pas, cu ponturi ca sa iasa sigur, si mie tot nu imi ies... acum is curioasa de praji asta, ca pare facuta pe exterior, am bagat si scobitoarea (desi nu stiu ce tre sa simt cu scobitoarea) si cred ca e facuta. a vrut sa o tai, dar se lipeste de cutit (poate din cauza ca e calda), asa ca mai astept! Va dati seama ce ma pricep, daca si la reteta ciocolatei de casa eu am intrebat ce se face cu ea dupa ce compozitia e gata (adica se da la cuptor??? sau se baga la frigider???) - pana m-a luminat Denisa ca nu se face nici, nici- ci se lasa normal la racit, in camara... ioi, is jale...
Sa-l ajutam pe Alex
Alice_Elena spune:
crisina,denisa, am tot tinut sa va zic azi si am uitat. i-am cumparat Marei o crema pt fata si corp. exomega. e grasa dar intra repede in piele, pare buna. poate va ajuta si pe voi la maini...
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
bambi_bv spune:
ooana, am votat pentru Cluj
crissy multa multa sanatate!parerea mea e sa incerci sa ajungi in Suceava cu delfinasa ta...dar tu stii cel mai bine...noi suntem cu gandurile alaturi de tine!