Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (97)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

cristina :)) ideea cu scobitoarea e ca daca atunci cand o scoti din praji, are aluat pe ea, inseamna ca mai trebuie lasata, daca o scoti si e curata, e gata.

larisa, mi-a zis si mie doctorita de aspiratoarele alea pt nas, din farmacii. m-a sfatuit sa nu dau banii ca nu functioneaza

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

fiu'miu m-a haituit astazi. cu oricine ar fi, daca sunt si eu pe acasa, plange dupa mine, asa ca nu pot face nimic, decat daca stau ascunsa intr-o camera am reusit sa ies totusi sa iau masa in oras, i-am cumparat niste caise si prune deshidratate, i-am pus 3 caise la rehidratat sa ii dau dimineata.

pont: sa cumparati caise deshidratate maro, cele galbene sunt cu sulf si nu sunt foarte ok pentru bebe

MENU
11 - piure de mango cu mar
14 - piure de dovlecel, cartof dulce, patrunjel, ceapa (scoasa), telina
17.15 - piure de dovleac la abur, cu mar copt, 2 lingurite de cereale (mei, orz, orez) si 2 lingurite de iaurt

ma duc sa citesc si din urma si revin, maine sper sa am mai mult timp de forumeala, ca imi e un dor de voi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooana

am reusit sa il filmez pe Matei fara sa ma vada cum www.youtube.com/watch?v=Azac1JYw85M" target="_blank">bate din palme si vorbeste cu un ursulet

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

ce dulce e !! cum smotoceste el ursuletul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

are dreptate ooana, eu votez pentru termostat mobil.

bambi, cand ma suna soacra dau refuse si il pun pe sot sa o sune

Offf, ce ma fac eu cu mica mea?! Luni am fost la ctrl, am refuzat injectiile cu penicilina, ne-a dat cexyl ("amenintari" ca daca nu ia, ajunge la plamani), vomita antibioticul si eurespalul. E atat de slabita incat doarme aproape continuu, mai devreme a adormit in bratele mele, nici ochii nu si-i poate tine deschisi. Dupa masa mergem la pediatru nr. 2, siiiigur nu scapam de antibiotic, dar macar sa o asculte din nou la plamani, asta e dr. cre consulta bine dar da antibiotic la orice. Ooooffff. Nu are febra, tuseste (latrator) si ii curge nasul. Se aude cum ii haraie in pieptut

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Crissy, multa sanatate!!! off,ce va mai chinuiti voi acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Crissy nici eu nu sunt pro antibiotice, dar daca 2 dr. i-au dat si au pus diagnosticul de pneumonie e musai sa-i dai, nu e de joaca cu asta. Eu zic chiar daca mai cauti un medic bun in Suceava, sa nu mai astepti si sa-i dai acum tratamentul. Pana la urma poate si un medic prost poate sa auda daca e ceva la plamani, nu cred ca-ti trebuie exudat pt. asta, ci radiografie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

crispro, i-am dat antibiotic chiar de luni seara, de asta ma plangeam dimineata ca il tot vomita. La 9.30 vine o asistenta de la pediatrie sa-i faca injectia. Maine mergem si la radiografie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

eladea, ii dau antibiotic, dar ma doare sufletul cand stiu ca dr. de pe la noi il recomanda fara niciun fel de analiza (am patit-o cu Elise in decembrie, cand ne-a trimis la raza dupa ce a vazut ca injectiile, 20 la numar, nu si-au facut efectul). Rezultatul la exsudat vine in cateva zile.

Si nici nu-ti zice, frate, ce are... ROSU IN GAT, iar pe reteta nu intelege nimeni ce scrie.

Ma iertati ca ma descarc, dar Elise doarme, Bea doarme si nu am cu cine vorbi

Editez ca sa fetele.
Eu pe cea mare am nenorocit-o cu antibioticele, sist. ei imunitar e zero, merge o saptamana la gradi si 1 luna sta acasa sa se refaca.
Dr. nr. 2 e fan augmentin. E drept ca trec toate cu augmentin, dar e fff puternic si are spectru larg.

Eu stiu o regula, poate ma insel? Daca nu are febra - nu e rost de antibiotic. Voi ce stiti?
Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Crissy, eu am avut pneumonie cand eram mica si nu aveam nici febra, si mancam cica doar tuseam. si au descoperit cand m-au dus sa imi faca vaccinul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Alice, pt crema!

Am gustat praji, cred ca a iesit. Dar nu imi place ca e ditamai baltul sec, si deasupra niste visine. Zice in reteta s apun visinile deasupra, asa am facut, dar deasupra au si ramas. Asa ca data viitoare (probabil maine ), bag visinile in aluat, si amestec bine.

A venit si sotiorul de la ski, il doare la patina... io merg la un dus, si apoi la nani. SI maine am cele 2 ore!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Mie mi-a dat dr. Exomega pt. dermatita atopica la fetita. Am inceput s-o folosesc de ieri, mi se pare destul de buna. Si eu am pb. cu pielea mainilor f.uscata si crapata cred ca e tot o dermatita ca cica e o pb. genetica.

Mergi la inceput

Racusor mie caisele uscate imi dau o burtaiala urata de tot, ai grija cu ele.

Mergi la inceput