Bebelusi de Sept-Oct '10 Hai primavara!!(42)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Citat:
citat din mesajul lui idalis

mari_paun ai PM

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
poze si video Tavis
varsta lui Tavis

am raspuns sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Fetelor o intrebare. La bebelusii vostri le cade parul? La a mea ia mai cazut dar acum e teroare, e plina toata de par. Si ea il are si lungut . E normal?

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Fetelor o intrebare. La bebelusii vostri le cade parul? La a mea ia mai cazut dar acum e teroare, e plina toata de par. Si ea il are si lungut . E normal?

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

daca ii cade parul cu care s-a nascut e normal...daca s-a regenerat si tot ii cade nu e normal.
La noi cadea mult..acum nu mai are ce sa cada ca e aproape chel :)

poze si video Tavis
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Stiu si eu ca-i normal, dar parca prea mult deodata. La cat e de lung e cel cu care s-a nascut, dar chiar asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

A mea mai are din parul cu care s-a nascut, si ii cade la greau si fiind mai lungut toata casa-i plina de parul ei :)) Noroc ca intre timp i-a crescut par nou, mai scurt care ramane.

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Eu de la prima baitza il spal pe cap cu galbenus de ou si nu ii mai cade parul. Intr-adevar cel cu care s-a nascut a mai cazut in primele 2 luni, dar acum nu mai gasesc deloc pe caciulita.

Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/2?authkey=Gv1sRgCOPRxve_6sDkCg#
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/ZiuaMea?authkey=Gv1sRgCLHE0ayI3tSXMg#5576527918362979410

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

am si eu o intrebare: bebelusii vostri stau cu alte persoane (bunici) fara voi? cand era mai mic il lasam toata ziua cu mama, veneam la 3 ore sa-i dau papa...acum nu vrea deloc sa mai stea daca nu sunt eu sau tati acasa. Ma gandesc ca recunoaste persoanele si cum bunica nu sta cu noi o vede mai rar si nu e obisnuit. Trebuie sa fac ceva sa-l obisnuiesc cu bunica, nu se poate sa urle asa cand il las singur cu ea.

poze si video Tavis
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui idalis

am si eu o intrebare: bebelusii vostri stau cu alte persoane (bunici) fara voi? cand era mai mic il lasam toata ziua cu mama, veneam la 3 ore sa-i dau papa...acum nu vrea deloc sa mai stea daca nu sunt eu sau tati acasa. Ma gandesc ca recunoaste persoanele si cum bunica nu sta cu noi o vede mai rar si nu e obisnuit. Trebuie sa fac ceva sa-l obisnuiesc cu bunica, nu se poate sa urle asa cand il las singur cu ea.

poze si video Tavis
varsta lui Tavis

Asta e varsta la care recunoaste foarte bine pe mama si tata si incepe sa apara exact aceste manifestari. Sfatul meu e sa incercati sa stati un timp impreuna cat mai mult, adica tu cu bunica si cu Tavis, sau tata cu bunica si Tavis sau toti 4. Si incet incet sa-l lasi doar cu bunica.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emylyya spune:

camy, ref la kk si matei face la 2-3 zile, inca de cand avea 1 luna. acum stiu si il las asa, in ritmul lui. insa, daca a patra zi nu face, ii pun un supozitor. astazi insa i-am dat suc de morvovi si a iesit imediat afara...
idalis, nici matei nu mai sta cu mama. pana acum 2 luni si eu il lasam destul de mult la ea si ii dadeam sa manance la 3 ore. acum in schimb, dupa o ora incepe sa planga foarte rau, nu vrea nimic, pana nu vin eu acasa. cum am ajuns, incepe sa rada si sa se joace. si la mine e putin problematic ptr. ca si eu vreau sa-l invat cu mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

EVELINE, si sa se regleze repede somnicul. la noi a fost o perioada scurta in care se trezea foarte des, dar vad ca de cateva nopti a dormit mai bine.
LILIANA, si puffies sunt foarte buni. Dar am intels ca in multe orase sunt mai scumpi decat pampers...la noi sunt ieftini, chiar cei mai ieftini pot spune (45 lei bax de 70 buc)
BEBECRIS, lui David! Sa se faca bine cat mai repede, dar si voi sa scapati de durerea din gat!
ORAMONA, la noi a cazut tot parul si acum a inceput sa ii creasca altul, are deja cam 1cm, si e moaaale si finut
IDALIS, bebelusii cresc si vor sa stea doar cu persoanele foarte cunoscute:mama, tata.
Legumele eu i le puneam la program de 30 min...azi am marit programul si au iesit mai moi...le-a mancat si acum sper sa fie bine si sa se repare problemuta la intestine.
Kk...e mai greu de cand ii dau legume, nu prea face singur si mi-e mila sa il las de la o zi la alta, de fapt mi-e cam frica sa nu se constipe, ca acum e mai gros din pdv al consistentei.
De ieri am pus apa plata in biberon si i-am dat sa bea. Ii place foarte mult.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput