Bebelusi de Sept-Oct '10 Hai primavara!!(42)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

emylyya asta e ideea si la mine...trebuie sa-l obisnuiesc cu mama ca ea va fi "bona". Am de gand sa ma intorc curand la servici si trebuie sa stea cu ea

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
poze si video Tavis
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui idalis

am si eu o intrebare: bebelusii vostri stau cu alte persoane (bunici) fara voi? cand era mai mic il lasam toata ziua cu mama, veneam la 3 ore sa-i dau papa...acum nu vrea deloc sa mai stea daca nu sunt eu sau tati acasa. Ma gandesc ca recunoaste persoanele si cum bunica nu sta cu noi o vede mai rar si nu e obisnuit. Trebuie sa fac ceva sa-l obisnuiesc cu bunica, nu se poate sa urle asa cand il las singur cu ea.

Singura modalitate este sa il/o obisnuiti cu bunicii pezenti.
Mama mea vine foarte des la noi, si eu o mai duc acolo, si o las o ora doua pana imi rezolv treburile prin oras. Si sta cu ei, le zambeste de "ii vezi toti dintii"
In schimb se vede clar ca e mai relaxata daca ma vede si pe mine acolo. Chiar ieri ne-am decis sa stau la ei (buni si cumnata stau impreuna) o dupamasa pe saptamana pana seara, sa ii fie ca a doua casa.

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Am facut o tocanita de cartofi cu carne, iar acum ma apuc de facut budinca cu paste. Va invit mai tarziu la cate o portie pentru cine mananca normal, jumatate de portie pentru cine vrea sa slabeasca(asa, doar de pofta) si portie dubla celor ce vor sa se ingrase

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Lora, Mari, multumim .

Eveline, si al meu papa noaptea foarte des, cam la 2 ore dar are si perioade cand papa mai rar (se vede ca sunt nascuti in aceeasi zi ).

Idalis, eu l-am lasat de cateva ori la socrii si a stat cuminte.

A scazut febra la 37.6 si e mai vioi, rade si chiuie .

Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Bebecris, vezi ca va fi bine :) pup sa-i treaca :)

Incredibil - de dimineata la noi in bloc se lucreaza cu bormasina, se da cu ciocanul, si naiba mai stie ce se face, e un zgomot infernal, - si Julia DOARME. N-are treaba. De ce nu pot sa fiu si eu asa????

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Salutare fetelor,
La multi ani! sarbatoritilor zilei de azi
Am vazut aseara la stiri cat e de periculos plasticul incalzit la bebelusi,tocmai cand ma gandeam ca o sa-i pot face papica la bur Alesiei cand voi incepe diversificarea,dar se pare ca nu e bine..tr sa fol doar produsele fara BPA...aveam un aparat de la Philips cu abur...facem pt noi la el dar nici noi nu tr sa mancam asa.

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Arianna aceeasi nedumerire o am si eu cu steamerul... dar totusi parca nu m-as alarma chiar asa tare. Astia spun multe ca sa vanda anumite produse "bpa free" mai scmpe. Mai am o luna pana la diversificare ...asa ca ma mai gandesc.
Am ca rezerva sita aia de la Ikea la 15 ron...pare ok, pana descopera astia ca si inoxul contine nu stiu ce substanta daunatoare bebelusilor si trebuie sa schimb toata vesela

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
poze si video Tavis
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

camy81, incearca cu portocala, sau zicea nastasie de para! al meu face zilnic doar ca se chinuie rau, desi consistenta e normala!
mari_paun, ti-ai incarcat bateriile putin, ma bucur!
eveline, multa rabdare si putere! nu te entuziasma de diversificare, ca poate nu se mai trezeste de foame si se trezeste de dureri de burta ca al meu!
Mari, noi azi avem peste(merluciu file) prajit in faina de malai, cu mujdei de usturoi, si macaroane cu branza si cascaval!
oramona, la Darius ii cade f mult, cel de la nastere ca e luuung si incepe sa-i apara pufulet scurt in loc! dar e tare rar parul lui!
stiu ca s-a mai vorbit de scoarta din cap, chiar eu sfatuiam sa se foloseasca uleiul de ricin, si pana acum de o sapt nu a avut, dar acum, desi il dau cu ului de ricin tot are scoarta! ce sa mai incerc? ulei de masline, parca retin ca ati mai zis!
idalis, eu pana acum nu prea l-am lasat cu nimeni, ca nu am cu cine! decat seara, cand vine mama de la munca, dar sunt si eu acasa! sora-mea vine cam o data pe sapt, dar la fel, sunt si eu acasa!nu stiu daca ar sta singur cu altcineva!
bebecris, si pe mine ma ustura gatul, si Darius parca are mucisiori mai lichizi...ooof, credeam ca am scapat iarna asta de raceala!
tutz, si eu sunt f fina la urechi cand e vb de somn, imi trebuie liniste perfecta!
Arianna, eu nu stiu cat e de adevarata toata tarasenia asta, ca daca e sa te uiti dupa ce spun, nu mai putem nici steriliza nici fierbe nici gati nimic! uf ce ma enerveaza!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

adelinaaaaaaaa m-ai omorat cu meniul de azi!!!

Si Maiei ii cadea parul si....am tuns-o .Tot ii cadea,dar macar era ff scurt.Acu are perisor nou,fiiiin si blond.Din parul cu care s-a nascut mai are cateva fire si mai mult(un smoc) in varful capului.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Nici Maia nu sta cu nimeni,doar cu mine. Sta si cu tati,dar nu f mult,tot dupa mine e!! Nu pot s-o invat cu maica-mea sau cu soacra-mea,pt ca ele nu pot veni zilnic la noi,si nici eu nu ma pot duce.Asa ca....dependenta de mami va fi !!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput