Puiuti de Sept-Oct 2011 (13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Georgi imi pare foarte foarte rau, asta era cauza sangerarilor?

Fetelor care mai aveti sangerari, va rog eu mult nu stati asa, chit ca va zice medicul ca sunteti paranoice, mai vine "safe than sorry".

Eu nu fac niciun vaccin antigripal, n-am vrut sa fac nici la Filip. Nu fac nici cand sunt gravida, d-apai acum.

bujo mami de Filip si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Alina, eu am fost la Sanador la dr Comanescu Madalina, care e o scumpa...se poarta f bine cu pacientii ei.

May eu nu am avut greturi nu am avut nimic, doar m-au durut ovarele la inceput, dar nu rau...asa obisnuit ca inainte de ciclu...

Va pup fetelor, aveti grija de voi! Imediat ce o sa raman din nou o sa mai intru si va anunt!

mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

si eu cred ca s-a inselat unul din doctori.
nu e posibil asa ceva...

fetelor, eu tocmai am aflat altceva.
cica in Uk se da vitamina K la bebei cand se nasc ca sa previna sangerarile interne.
si ca in Ro nu se da asa ceva si mor multi bebi la nastere din cauza asta.

stiti ceva de asta?

9+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

Doamne , gorgy , m ai lasat fara grai !
cum e posibil asa ceva ?
daca luni dr l a vazut pe bb cu activitate cardiaca , n ai avut hemoragie cu cheaguri , unde sa dispara bb in 2 zile ?
unul din cei 2 dr s au inselat ...nu e posibil asa ceva uite bb nu e bb
oricum , imi pare tare tare rau

edit:luni a fost prima ecografie care ai facut o ?
asa tind sa cred si eu, crede-ma, nu inteleg cum e posibil asa ceva! dar luni la eco, l-am vazut, sacul gestant era acolo cat o boaba de mazare si rotund, si colul era inchis si ieri nu am mai vazut nimic,si nu am avut hemoragie, doar acele sangerari...si ieri de dimineata am avut sangerare mai maronie...inchisa si credeam ca e semn bun...dar se pare ca m-am inselat. Oricum ptr linistea mea luni astept rezultatul de la BHCG ca acolo se vede sigur daca e ceva...ma refer in alta parte nu in uter ca in uter nu mai era nimic.

mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

geory te-am intrebat pentru ca lucrez acolo si stiu medicii. Adevarul este ca dna Dr. este fff buna.
Imi pare nespus de rau cuvintele sunt de prisos.. forta multa si te asteptam cu vesti

DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si -duta fericita! 7+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bujo

imi pare foarte foarte rau, asta era cauza sangerarilor?

Fetelor care mai aveti sangerari, va rog eu mult nu stati asa, chit ca va zice medicul ca sunteti paranoice, mai vine "safe than sorry".

Eu nu fac niciun vaccin antigripal, n-am vrut sa fac nici la Filip. Nu fac nici cand sunt gravida, d-apai acum.

bujo mami de Filip si 13+
asa sa le sfatuiesti pe toate pe care le mai auzi cu sangerari, nu sunt ok...inseamna ca ceva nu e in regula cu bebe, si decat sa pateasca ca mine... Doamne fereste....stiu ca mai era cineva cu sangerari pe aici, acum chiar nu mai retin numele, va rog sa va duceti sa verificati totul, orice apare pe timpul sarcinii

mamica

Mergi la inceput

eu sunt cu sangerari, dar iau tratament de sustinere si sunt in ochii mediciilor 8h/zi la munca si daca ceva, simt eu ca e bine ma duc repede si fac o eco..
Pana acum totul e bine la mine. Eu sangerez din cauza unui hematom inserat la polul inferior al placentei care ieri era multt mai mic decat sambata si ce`i drept nici nu am mai sangerat de 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Multumesc inca o data fetelor care l au laudat pe bb meu

Intreba cineva de rh negativ , in primul rand depinde si ce rh are sotul
Daca sotul are tot rh negativ , atunci nu mai este nici un fel de probl
Daca are rh pozitiv , atunci va trebui sa faci niste dozari de anticorpi la Inst. de Hematologie .Mie dr mi a zis ca prima tura de dozari o voi face la 18 sapt
Oricum , la nastere va trebui sa faci un vaccin (daca nu l faci , atunci va fi problematic la al doilea copil , dar nu imposibil , cunosc cazuri)

Alina , tu esti medic , asistenta , lucrezi in spital ?
Vad ca esti din Buc , la ce dr mergi ? Morfofotalele la cine la faci ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

Multumesc inca o data fetelor care l au laudat pe bb meu

Intreba cineva de rh negativ , in primul rand depinde si ce rh are sotul
Daca sotul are tot rh negativ , atunci nu mai este nici un fel de probl
Daca are rh pozitiv , atunci va trebui sa faci niste dozari de anticorpi la Inst. de Hematologie .Mie dr mi a zis ca prima tura de dozari o voi face la 18 sapt
Oricum , la nastere va trebui sa faci un vaccin (daca nu l faci , atunci va fi problematic la al doilea copil , dar nu imposibil , cunosc cazuri)

Alina , tu esti medic , asistenta , lucrezi in spital ?
Vad ca esti din Buc , la ce dr mergi ? Morfofotalele la cine la faci ?

Eu merg la Dr. Dascalu Alina de la Sanador. Morfo fac la Dr. Herghelegiu tot de la Sanador.
Nu sunt medic si nici asistenta, in toamna incep scoala de asistenta. Momentan sunt operator Pc acolo.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlinaBu

geory te-am intrebat pentru ca lucrez acolo si stiu medicii. Adevarul este ca dna Dr. este fff buna.
Imi pare nespus de rau cuvintele sunt de prisos.. forta multa si te asteptam cu vesti

Multumesc mult, ai grija de tine mai ales in perioada asta , la inceput ... cat despre d-na dr. nu am ce zice ...e o scumpa si nu am ce sa ii reprosez, mi-a dat nr ei de tel in caz ca se intampla ceva si mi-a zis sa o sun dupa ce iese BHCG-ul sa ii zic daca este pozitiv sau negativ, ca sa stie ce trebuie sa facem in continuare.

mamica

Mergi la inceput