Puiuti de Sept-Oct 2011 (13)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

georgy daca a fost o sarcina sigur o sa fie pozitiv si o sa te puna sa faci si a doua dozare BHCG. Cred ca sti .. trebuie sa se dubleze cel putin la 48h, daca este o sarcina ectopica atunci beta se tripleaza .. sau oricum este o valoare apropiata de sarcina gemelara.
si tin pumnii in continuare sper ca totul sa fie bine

DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si -duta fericita! 7+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Gorgy, tare rau imi pare de ce citesc. Ma gandesc cat de dureros poate fi, mai ales ca i-ai auzit inimioara acum 2 zile. Dar fi tare, si hai din urma la alta odisee. Cateodata natura stie ea ce face si mai bine o durere acum, suportabila, decat una mai mare mai tarziu.

Felicitari fetelor care si-au vazut puiutii la eco. De abia astept sa vad si eu ceva. La eco am fost la 5s si 4 zile, am vazut o steluta care pulsa, si urmatoarea e programata pe la vreo 12 s. Mai am de asteptat inca.

Baile fierbinti, saunele, si alte expuneri la surse de caldura nu sunt recomandate pentru a nu creste temperatura corpului peste 39 de grade. Asta e un punct periculos, temperatura ridicata, poate duce si la avort spontan. La dus, oricat de fierbinte e, nu apuca sa se incalzeasca tot corpul, asa ca nu e bai. Chiar si o baita calda e permisa din cand in cand, de relaxare cu conditia ca genunchii, umerii sau alte parti ale corpului sa ramana inafara, adica sa nu va scufundati cu totul in apa fierbinte, pentru a nu permite corpului sa se supraincalzeasca.
Vitamina A poate provoca defecte congenitale, si trebuie limitata. Oricum se gaseste in fructe si legume, si in carne, insa ficatul contine cea mai mare cantitate, de aceea trebuie evitat ficatul, pate-ul de ficat. Dar, ca la orice, dauneaza si cantitatea. De pofta si cu limite, nu are ce strica. Si eu mananc ficat, ca imi place, plus ca are cantitate mare de fier, si oricum nu mananc un kilogram la o masa. O bucatica doua, bine prajite, nu fac rau, cu siguranta.

Iar cu superstitiile, ca aia nu e bine, ca aia, ba ailalta...
Daca va sta capul la ce ati auzit si va streseaza sau aveti mustrari de constiinta ca ati facut ceva impotriva supertitiilor, atunci mai bine le ascultati, si le respectati. Sau cautati sa le combateti cu argumente stiintifice, ca sa nu va stresati.
Altfel, e mai bine nici sa nu le bagati in seama.
Scopul principal este sa reducem stresul, nervii, oboseala, mustrarile de constiinta, tot ce e negativ in viata noastra, practic sa ne purificam fizic si psihic.
Va e pofta de pizza? Mancati pizza. Ce daca nu e considerata sanatoasa? Decat sa rabdati de foame, sau sa mancati si apoi sa va stresati 2 zile ca ati mancat pizza...
Pana la urma, organismul fiecareia stie ce vrea si ce nu. Va e pofta de ciocolata? Inseamna ca aveti glicemia scazuta. E recomandat sa mancati ceva dulce, nu neaparat ciocolata. Ascultati-va mai mult instinctele.
In fine, o sa ziceti ca am luat-o razna, dar asta e parerea mea. Cat mai putin stres, cat mai putine ganduri negative. In general, nu doar in perioada sarcinii.

PS: Cand aveti timp, parca as vrea si eu parola de la picasa. .
Nu eram prea hotarata, motivele fiind aceleasi ca ale lui May, dar daca ne luam cateva masuri de securitate eu zic ca nu are ce se intampla. Desi, ce e pus pe internet, ramane acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Gorgy .. ma rog sa fie undeva o eroare si sa fie totul bine... sper sa se fi inselat dr... off

13+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

ancaroro.. am vazut ca pe picassa pozele se pot sterge.. daca s-or muta in ceva arhiva, asta nu mai stiu?
Asa cred si eu cu poftele.. organismul cere pt ca stie el ceva..

13+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

alina , indraznesc sa te rog ceva
daca cumva renunta cineva la vreo progr la Herghelegiu as vrea eu sa merg
sau zi mi , daca fac acum o progr cand ma primeste ?
mai apuc sa fiu gravida sau am nascut deja ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Mi-am amintit si de vaccinuri.
Nu le faceti in timpul sarcinii sau alaptatului. Inainte de sarcina sunt ok, dar nu in timpul ei. Vaccinurile, mai ales alea de gripa oricum se fac in septembrie octombrie.
Nu se cunosc inca suficiente date despre efectele secundare. Si e o diferenta mare intre gripa si raceala.
Orice vaccin e o cultura selectioanata de virusi, care pot declansa o forma usoara a bolii. Ei sunt introdusi in organism pentru a crea anticorpi. Ei, nu se stie niciodata cum va reactiona organismul nostru de graviduta la virusii aia. Oricum suntem mai sensibile si mai expuse la orice, asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna fetele dragutele

Gorgy imi pare sincer rau Asteptam vesti de la tine cand le primesti si sper din tot sufletul sa fie bune.

Fetelor eu acum cred ca am probleme cu fierea.Vomit dimineata ceva galbui amar sau acru

Voi ati patita asa ceva?

Camady ce mai face puiul tau?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 13+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Buna fetele dragutele

Gorgy imi pare sincer rau Asteptam vesti de la tine cand le primesti si sper din tot sufletul sa fie bune.

Fetelor eu acum cred ca am probleme cu fierea.Vomit dimineata ceva galbui amar sau acru

Voi ati patita asa ceva?

Camady ce mai face puiul tau?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 13+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

multumesc mult, revin cu date noi luni sau marti cand le primesc.

mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

alina , indraznesc sa te rog ceva
daca cumva renunta cineva la vreo progr la Herghelegiu as vrea eu sa merg
sau zi mi , daca fac acum o progr cand ma primeste ?
mai apuc sa fiu gravida sau am nascut deja ?

cred ca o sa nasti deaja te poti programa pentru ecografia de 22 sapt si cea de 33 saptamani eu la astea m-am programat. Iar pentru DryTest inca nu m-am hotarat la cine o sa merg. da-mi un pm si zi-mi datele tale daca e ceva te bag pe acolo pe undeva .. si data cand faci 22 sapt si 33 sapt sau in ce saptamana vrei sa faci ecografia pentru ca dnul Dr. vede doar 6 sarcini/zi si restu orice alta ecografie.

DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si -duta fericita! 7+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Georgi eu totusi nu inteleg ceva. De la primul control pana la al doilea ai avut ceva sangerari? Pt ca altfel nu-mi explic pierderea sarcinii, n-avea cum sa dispara in neant. Inseamna ca la primul control nu a vazut chiar ce trebuia.

Problema e cu baile fierbinti, nu cu dusurile. Statul prelungit la temperaturi mari poate duce la cresterea temperaturii corpului cum zicea Ancaroro si implicit la dilatarea vaselor de sange, cresterea fluxului sanguin si posibile hemoragii. Plus ca puteti experimenta stari de lesin. Eu fac dusuri fierbinti dar avand in vedere ca dureaza 5-10 min nu e o problema.

bujo mami de Filip si 13+

Mergi la inceput