Puiuti de Sept-Oct 2011 (13)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Buna dimineata fetelor,o sa va dau si eu o veste proasta. Ieri asa cum stiti am fost la doctor la Sanador, si in uterul meu nu mai era nimic...am pierdut bebeul meu...mi-a facut transvaginala si nu a mai vazut nimic...si mi-a facut si BHCG-ul ca sa fim sigure ca nu e nimic...extrauterina sau ceva de genu....Doamne fereste! Luni dimineata o sa am raspunsul la secretie si la BHCG ca sa am treaba clara si lamurita definitiv.
Va doresc la toate sarcina usoara, si multa sanatate! Aveti grija de voi si de bebei vostrii, sa va ajute Dumnezeu sa tineti sarcina si sa nu mai aveti sangerari sau altceva rau! Va pup pe toate, si sper sa pot sa raman din nou cat mai repede. Imi pare rau ca trebuie sa va parasesc,dar poate o sa va prind din urma...

mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena2706 spune:

buna,gravidutelor!
ma numesc Elena, am 22 ani si sunt insarcinata in 12 sapt
imi este un pik teama caci am pierdut un bebe la 33 sapt din cauza hiperteniunii, dar sa speram ca Dumnezeu va fi cu noi!
pupici

gravi [+11s]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Gorgy .. imi pare extrem de rau.. off... .. sa te ajute Doamne Doamne sa ramai cat mai repede si sa te bucuri pe deplin de sarcina..
Dar nu ai fost luni la un dr care a zis ca bebe e acolo si ok? cat aveai? 8 s?

13+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

giorgy.......... imi pare sincer rau. :( sa iti dea Dumnezeu putere si sanatatea si sa primesti in curand o veste buna.

Lori 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui GORGY

Buna dimineata fetelor,o sa va dau si eu o veste proasta. Ieri asa cum stiti am fost la doctor la Sanador, si in uterul meu nu mai era nimic...am pierdut bebeul meu...mi-a facut transvaginala si nu a mai vazut nimic...si mi-a facut si BHCG-ul ca sa fim sigure ca nu e nimic...extrauterina sau ceva de genu....Doamne fereste! Luni dimineata o sa am raspunsul la secretie si la BHCG ca sa am treaba clara si lamurita definitiv.
Va doresc la toate sarcina usoara, si multa sanatate! Aveti grija de voi si de bebei vostrii, sa va ajute Dumnezeu sa tineti sarcina si sa nu mai aveti sangerari sau altceva rau! Va pup pe toate, si sper sa pot sa raman din nou cat mai repede. Imi pare rau ca trebuie sa va parasesc,dar poate o sa va prind din urma...

mamica Georgi

Imi pare sincer rau .......Fii puternica si te asteptam cat mai curand alaturi de noi!!!!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Astazi nu mai vreau sa intru pe forum ...nu mai pot...

Imi pare rau Giorgy!

Oana 10+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Ba da am fost luni seara la Elias, si l-am vazut si dr a zis ca e bie, si marti am stat numai in pat, si oero nu mai era, a zis dr ca uterul meu este gol, si nu vede nimic nici pe langa...si ptr siguranta am facut BHCG. si avem 7 saptamani cam asa...

mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

GORGY imi pare nespus de rau .. la ce medic ai fost la sanador ?

Neatza fetele
Eu nu prea mai am timp sa intru.. inafara de munca munca nu mai stiu nimic .. a mint .. somn mancare si munca . Am vazut ca vorbiti de Oua ? Eu nu mananc, mie imi placeau inainte acum nu mai pot nici sa le vad.
Ieri o dna Dr. foarte draguta de la mine de la munca a vrut sa il vada pe bebe un pic la ecograf si culmea au inceput sa se vada mugurii manutelor e asa mititel 7 sapt si 3 zile azi avea 164 bpm cu 6 bpm mai mult decat data trecuta. Mi-a spus ca o sa iasa un VOINIC .

Jade frumoasa poza cu bebe la mine inca nu are ce sa se vada asa frmos

Va pe toate si sarcina usoara fara greturi si fara porbleme. Ne auzim in weekend.

DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si -duta fericita! 7+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Doamne Gorgy :(
imi pare nespus de rau... mi-au dat si lacrimile. cum e posibil?
scuza-ma ca te intreb, dar aveai greturi, aveai simtome, ca nu mai stiu.

Thea, ce aparat? mie nu mi-a zis nimic de vaccin antigipal, dar nici eu n-as vrea sa il fac, daca e.

neatza tuturor.
ce pacat de vestile proaste :(

9+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Doamne , gorgy , m ai lasat fara grai !
cum e posibil asa ceva ?
daca luni dr l a vazut pe bb cu activitate cardiaca , n ai avut hemoragie cu cheaguri , unde sa dispara bb in 2 zile ?
unul din cei 2 dr s au inselat ...nu e posibil asa ceva uite bb nu e bb
oricum , imi pare tare tare rau

edit:luni a fost prima ecografie care ai facut o ?

Mergi la inceput